Puta Tapanları Gözetleyip Hapsedelim Artık Yeter.
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------sizin dininiz size,benim dinim bana..
müslümanlık akp ye oy vermekle olmuyor, Kuran kursuna gidip anlamını bilmeden mal mal okumakla olmuyor.
okucaksın yorum yapacaksın,kafanı mantığını kullanıcaksın,sora da nabıosan yapacaksın..
en ufak bi tereddütte(tamamen kendinle alakalı) acaba yanlış yolda mıyım diye düşünürsen, ne anladım öyle müslümanlıktan..
-----------------------------
Tabiki Ne Demezsin, Hayat tatlı, Kısa Zamanda Ölüm geliyor, Ne edip ne yapmalı Hayattan tat almalı. :)Bu Arada Kaç yaşındasın bilmiyorum ama Bunca yıl yaşadıklarından sonra geriye dön bir Bak bakalım Bir Saniyecik Hükmü kalmışmı. Demekki Esasen Zaten var değilizki. :) Esasen Zaten Bir Rüyada Bulunmaktayızki. Ama bunu İdrak etmek Büyük bir sorun kimimiz için. Ya Ölümden Sonra Anlatılan Hayat Yoksa, O zaman Günde 5 Vakit Namazmış, Onca Sıkıntı çekerek iyi huy yapacam diyerek ıkınmak sıkılmak. İrenç yaşlılara Bakmak Allah rızası dedikleri şey uğruna, Yada Kör birini karşıdan karşıya Geçirmek neden Zorunda kalasınki.
Hayatını Gönlünce yaşamalısın, Nihayetinde Ölümden Sonra Hayat yoktur, Öyle olması gerek değilmi. O Zaman Toprak Olup Çürüyee dek Gönlünce Hayatını yaşa.
-
niye böle dediğinizi anlamış değilim :)
konuda acaba ateist mi olsam,müslümanlık yanlış mı gibi mesajlar gördüm onlara hitaben yazdım yukarıdakileri.
yıllarca baban dediği için Allah'a inanırsan, anlamını bilmeden Kuran okursan, bigün böle yavşaklar gelirsana Kuran'ı yanlış tanıtır,
sora sorarsın kendine ateist mi olsam diye.
Allah'a şükür müslümanım, ama körü körüne değil..
-
yav colt istediğin gibi araştırır okur sorgularsın sınırlarını aşmadan ama kalkıp mal mal okumak felan dersen olmaz...bide şu var bu ateistlik moda gibi bişeymi... allahın varlığından haberdarsın sonra diyorsunki x adamın müslümanlğn beğenmedğm atesit oldum olurmu öyle inanırsın yada inanmazsın sen imanlı bi adamsın neden ateist olasın hem oateistlik olmaz özentilik olur.. seni bilirimki az çok içinde allah inancı vardır ki inşallah dahada artar... onu kalbindentamamen çıkaramadan ateist olamazsın demektir zaten burda ateist geçinen adamlarında çoğu emin ol senin benim kadar biliyordur allahı
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------yav colt istediğin gibi araştırır okur sorgularsın sınırlarını aşmadan ama kalkıp mal mal okumak felan dersen olmaz...bide şu var bu ateistlik moda gibi bişeymi... allahın varlığından haberdarsın sonra diyorsunki x adamın müslümanlğn beğenmedğm atesit oldum olurmu öyle inanırsın yada inanmazsın sen imanlı bi adamsın neden ateist olasın hem oateistlik olmaz özentilik olur.. seni bilirimki az çok içinde allah inancı vardır ki inşallah dahada artar... onu kalbindentamamen çıkaramadan ateist olamazsın demektir zaten burda ateist geçinen adamlarında çoğu emin ol senin benim kadar biliyordur allahı
Allah'ı biliyoruz çünkü ona inanan var,ama sırf inanan var diye herkez ona inanacak değil.. -
hoca haklısın mal kelimesi pek doğru olmadı, ama benim için Kuran ın arapçasıyla italyancası arasında bi fark yok.
önemli olan Allah ın verdiği mesajı anlamak.
ateistlik konusuna gelince tbtdekilerin bi kısmı gerçek,bi kısmı özenti..
bu arada yanlış anlaşıldım sanırsam, ateistliğe falan özendiğim yok,bildiğin müslümanım ama felsefem diğerlerinkinden biraz farklı :)
-
http://www.tahribat.com/madalyalar.asp?id=68
belli olmuo mu ya :D
-
HolySeclorum bunu yazdı:
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------yav colt istediğin gibi araştırır okur sorgularsın sınırlarını aşmadan ama kalkıp mal mal okumak felan dersen olmaz...bide şu var bu ateistlik moda gibi bişeymi... allahın varlığından haberdarsın sonra diyorsunki x adamın müslümanlğn beğenmedğm atesit oldum olurmu öyle inanırsın yada inanmazsın sen imanlı bi adamsın neden ateist olasın hem oateistlik olmaz özentilik olur.. seni bilirimki az çok içinde allah inancı vardır ki inşallah dahada artar... onu kalbindentamamen çıkaramadan ateist olamazsın demektir zaten burda ateist geçinen adamlarında çoğu emin ol senin benim kadar biliyordur allahı
Allah'ı biliyoruz çünkü ona inanan var,ama sırf inanan var diye herkez ona inanacak değil..
-----------------------------varlığını biliyorlar anlamında demişti ;)
önce bunu yorumlamayı öğren hoca, kendini aşarsan dini de yorumlayacak hale gelirsin :) doğru yorumlayan kişi zaten ateist olmaz ;)
-
cold-m4 bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
jannissary bunu yazdı:
Allah'ı biliyoruz çünkü ona inanan var,ama sırf inanan var diye herkez ona inanacak değil..
-----------------------------varlığını biliyorlar anlamında demişti ;)
önce bunu yorumlamayı öğren hoca, kendini aşarsan dini de yorumlayacak hale gelirsin :) doğru yorumlayan kişi zaten ateist olmaz ;)
Dini doğru yorumlayan kişi bunların Allah diye inandığına inanmaz... -
o zaman onların yemek diye yediğini de yeme,içtiği suyun benzerinden de içme. bu kadar saçma bi mantık olabilirmi hocam?
onlar yorumlamadan inanıo,ben yorumlayarak.
bu şuna benzer, sınavdayız, birimiz anlaayarak çözüo, birimiz sallıyo tutuyo. o salladı diye ben doğru cevabımdan vazgeçmem
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------o zaman onların yemek diye yediğini de yeme,içtiği suyun benzerinden de içme. bu kadar saçma bi mantık olabilirmi hocam?
onlar yorumlamadan inanıo,ben yorumlayarak.
bu şuna benzer, sınavdayız, birimiz anlaayarak çözüo, birimiz sallıyo tutuyo. o salladı diye ben doğru cevabımdan vazgeçmem
cold hacı ben sana bişey demiyom,doğru olan sorgulayarak birşeylere ulaşmak..Benim inanmamamın kendime göre sebepleri var oda ayrı tabi...