folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Quicknet Hakkında

Quicknet Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

arkadaşlar, quicknet  sonunda bizim evide kapsama alanına almış =)

bağlatmayı düsünüyoruz. şimdi yanında modem veriliyormu ? ve bunu adsl gibi mi kullanıyoruz :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek
    Ne şanslısın :/ çek artık 20 Mbps
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Superonline Fiber İnternet için kullanılan modemler stoklarla sınırlıdır ve Superonline mülkiyetindedir. Abonelik sonunda kullanıcı modemi iade eder ya da 150 TL+KDV’ye kullanıcıya fatura edilir. 

Abonelikten ayrılan kullanıcılar, abonelik sürelerine bakılmaksızın modemlerini iade etmekle yükümlüdürler. Modemlerini iade etmeyen/edemeyen kullanıcılara modem, 150 TL+KDV fiyatla faturalandırılır.

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

aynen :D ama 5mbps bağlatcam 49 tlcik :D ttnetin hain bağlantısından kopmak için :F

ama işte bazı sorularım var :/
    mesela, yanında kablosuz modem veriyorlar mı?

nasıl bir bağlantı şekli var :| normal adsl  gibi mi yoksa fiber to modem için farklı bişeymi lazım yoksa apartmana ayrı bi aletmi monte ediyolar :/

edit : cia işte benim sorunun oradada başlıyor =) modem veriyoruz demişler ama kablolu mu ? kablosuzmu belirtmemişler :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

aynen :D ama 5mbps bağlatcam 49 tlcik :D ttnetin hain bağlantısından kopmak için :F

ama işte bazı sorularım var :/
    mesela, yanında kablosuz modem veriyorlar mı?

nasıl bir bağlantı şekli var :| normal adsl  gibi mi yoksa fiber to modem için farklı bişeymi lazım yoksa apartmana ayrı bi aletmi monte ediyolar :/

hocam bağlattım ben ilk 2 ay 9,90 vericem (ilkini bile daha ödemedim gelmedi fatura) sonra 29tl ilk 2 ay 10mbit ama :D.Fiber quik bağlatırsan pc'nin odasından veya yangın merdiveni felan  binanın boşluklarını kullanıp aşağıya kabloyu sallıyolar.Benim ilk kat,banyo boşluğu kapalı adam pimapeni deldi aşşa öyle saldı :D 1 saat içinde bağlıyolar.Modem felan içinde kampanya tabi benim :)

http://img40.imageshack.us/my.php?image=just4what.jpg

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

az önce teknik desteğini aradım =)

modemleri kablosuzmuş. herşeyi kendileri yapıyorlarmış. ücret ödemiyomuşuz :D

apartmana swich gibi bişey takıyolarmış ordan dağılıyomuş onun haricinde kapıya kadar filan istersen 1 gbit e kadar hıza çıkabiliyo dedi ama tabi bizim hızımız belli olcağından o bzi bağlamıyo

yanlız daha bizim bina aktif olmamış :( ama son aşamaya gelinmiş :F

ayrıca desponun bağlantı hızı :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    5 dakikada mp4 film iniyor saatte 12 tane film günde 288 haftada 2016 ayda 8064 film

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

az önce teknik desteğini aradım =)

modemleri kablosuzmuş. herşeyi kendileri yapıyorlarmış. ücret ödemiyomuşuz :D

apartmana swich gibi bişey takıyolarmış ordan dağılıyomuş onun haricinde kapıya kadar filan istersen 1 gbit e kadar hıza çıkabiliyo dedi ama tabi bizim hızımız belli olcağından o bzi bağlamıyo

yanlız daha bizim bina aktif olmamış :( ama son aşamaya gelinmiş :F

ayrıca desponun bağlantı hızı :D

hocam ben niye resim koyamıyorum,deniyorum olmuyo :D kendimden şüphe eder oldum (:  o değilde rapid pre bitti downloadlarım kesildi güzel torrent siteside yokki be :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B4tt4l
    B4tt4l's avatar
    Erkek

Ben evde kullanıyorum ilk baslarda sıkıntı yasadım fakat daha sonra bizim o tarafta bir alt yapı calısması falan fılan yaptılar ondan sonra duzeldı, calısma mantıgıda bınanın bodrumuna bıldıgımız hub ların gelismisinden  (cünkü daha önce oylesini görmedim) takıyorlar ve o hub dan binada isteyene hattı cekiyorlar yani bildigimiz data kablosu cekiyorlar eve modem genelde pirelli model veriyorlar kablosuz,

ttnet de kullandıgımız modemler olmuyormus benim baglantı hızında problem oldu 1 mbit hıza ulasmıyordu elemanlar geldi ugrastı simdilik sununla idare edin deyip 5 mbit lik aktif ettiler ondada ortalama 3 mbitlik kullanım oldu bende daha aramadım onlarda unuttu galiba yani 1 mbit lik fiyatına yaklasık 3 mbitlik kullanıyorum 

tavsiye edermiyim... ederim çünkü kota mota sıkıntısı yok hızlıda genelde online lost falan izliyorum ondada direk play a tıklayıp karsısına geciyorum. Filim indirmedede baya bir hızlı ttnet e göre ama bizim binada birtek ben kullanıyorum 3 / 4 tane daha kullanıcı olursa hızda dusus olurmu bilmiyorum dediğim gibi normal hub a bir hat giriyor ve binaya dagalıyor. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    5 mbit downsteam 1 mbit upsteam 49 lira ah ulan ah

DOM..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    ttnet şu santral sayısını çoğaltsa veya artk nsl bir hizmet veriyorsa alt yapısını geliştirse çünki 2 seneye kalmaz evlere mininmum10mbit hat gelir
Toplam Hit: 4695 Toplam Mesaj: 47