Quicknet Hakkında
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
Neden bahçelievlerde yokki :( koskoca semt :/
semt olarak gelmiyo beylikdüzü gübü sitelerin çok olduğu yerlere geliyor.ve genelde sitelerde oluyo sadece.çünkü fiber kabloların maliyetleri yüksek -
alicem bunu yazdı:
-----------------------------ben 8mbit kullanıyorum şu an zaten takır takırda çalışıyor..
çok iyi demiyorumki öyle bir cümle cıkmadı benden, zaman gerekiyor bizim bile çoğu zaman küfür ettiğimiz artı durumlar oluyor..bu bir kampanya istersen katılma ve haksız kullanımı onlemek için böyle bir şey yapıyor..düşün sen apartmandasın 8mbit bağlatıyorsun ama modemi 10kişi kullanıyorsun :) ama yakında düzelir, saçma çünkü.
-----------------------------istersem 100 kişi kullanırım aq ben ondan 8 mbitlik bant genişliği satın alıyorum...istersem ay boyunca full download yaparım.zaten ödediğin para o bant genişliğini sınırsız kullanman için tahsis edilmiş olması gerekir.senin kullandığın 8 mbit'i ttnet kullanıcılarının hepsi kullanırsa görürüz o zaman ttnetin altyapısını.altyapılarına güvenseler şimdi çıkartacakları paket sınırsız sabit hızda bi paket olurdu,,sunucuya göre değil
ya işte böyle kullanırsan onlarda kısıtlama koyarlar. herkes senin gibi düşünse kimse evine internet bağlatmaz..yakında düzelecek zaten sınırsız olacak komple ;) hatta ben sana akşam cıkartabilirsem eğer kaç abonenin kullandıgını da yazayım :) -
Hoca yeni aradim bende burayi 100 mbit bağlatmayi düşünüyordum.ama toplu konut lar için yapilan bi hizmet olduğu için hangi semt de toplu konut site tarzi yapilimlar varsa oraya yapilacakmış bakırköy e kadar gelmiş
-
hoca istediğin bilgileri pmle bildirdim=)...ama sonuçta onlarda bant genişliği tam kapasitede kullanılcak gibi hesaplayıp altyapı oluşturmalılar bence :/
-
alicem bunu yazdı:
hoca istediğin bilgileri pmle bildirdim=)...ama sonuçta onlarda bant genişliği tam kapasitede kullanılcak gibi hesaplayıp altyapı oluşturmalılar bence :/
saol dostum :) çalışıyorlar bişeyler yapmaya işte :) -
en son vericekleri yerde oturuyorum sanırım ÇAVUŞBAŞI :|
-
HeroiquE bunu yazdı:
bende bi sitedeyim, quiknet hizmeti ile alakalı bilgiyi nerden alcaz eğer hizmeti varsa dakka durmam günde 2 film nereye 10 film nereye..
-----------------------------altyapı getirdiği sitede zaten reklamlar felan oluyo binalara yazı felan asıyolar elamanlar dolaşıyo sitede quiknet hakkında bilgi vermek için :D
-
alicem bunu yazdı:
quiknet kullanıyorum memnunum=)
ttnet kullanıyorum memnun değilim =( -
alicem bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
semt olarak gelmiyo beylikdüzü gübü sitelerin çok olduğu yerlere geliyor.ve genelde sitelerde oluyo sadece.çünkü fiber kabloların maliyetleri yüksek
-----------------------------hocam b.düzünde 1 sitede oturuoım acaba varmıdırki burada tam olarak yakupludayım.ç
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------alicem bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
semt olarak gelmiyo beylikdüzü gübü sitelerin çok olduğu yerlere geliyor.ve genelde sitelerde oluyo sadece.çünkü fiber kabloların maliyetleri yüksek
-----------------------------hocam b.düzünde 1 sitede oturuoım acaba varmıdırki burada tam olarak yakupludayım.ç
-----------------------------hoca sitesine girip bi bak bence yakupluda neredesin?...biliyorum oraları