R10 Davetiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qUAreSma7
    qUAreSma7's avatar
    Erkek

Arkadaşlar lütfen davetiye yollarmısınız şimdiden teşekkürler

quaresma@forumtr.org

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    yakın zaman da özellikle r10 için davetiyiye bölümü açılmak zorunda kalınırsa şaşmam :|

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

bu arada şekilde görüldüğü gibi tanımadığınız kişilere davetiye göndermenizi tavsiye etmem, sonuçta r10 bir ticaret platformu, eğer davetiye verdiğiniz kişi bir dolandırıcılık olayına kalkışırsa bu doğrudan sizi de etkileyebilir, ve r10 daki ticaret olayınızın son bulmasına neden olabilir. davetiye yollamadan 2 kere düşünün, sonuçta "ben bu adama kefilim" diyorsunuz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Beyler bende mümkünse bir tane alabilirmiyim ? ( Kendim için istiyorum, aracı felan değilim, yasevyaterket@msn.com )

Tşk.ler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------

bu arada şekilde görüldüğü gibi tanımadığınız kişilere davetiye göndermenizi tavsiye etmem, sonuçta r10 bir ticaret platformu, eğer davetiye verdiğiniz kişi bir dolandırıcılık olayına kalkışırsa bu doğrudan sizi de etkileyebilir, ve r10 daki ticaret olayınızın son bulmasına neden olabilir. davetiye yollamadan 2 kere düşünün, sonuçta "ben bu adama kefilim" diyorsunuz.

-----------------------------

Aynen silverim :D | Arkadaşlar kefil olduğunuz kişi sercan veya serkan cıkarsa direk sizde güme gidersiniz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    banada lazım e-ticaret felan yapmam

DOM..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    bu kadar konu açıcagınıza r10a mail atıp üyeligi açmalarını isteseniz çoktan açılmıştı

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    Arkdaşlar r10 davetiyesi gönderebilecek mürid varmı aranızda?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

ya ben de tanımadan etmeden tahribattan cok kısıye gönderdim , r10 da huzursuzluk cıkaran bile oldu yani :) ama bundan sonra öyle yok.. davetiye isteyenler ne için istediğini ve gerçekten ihtiyacı oldugunu söylerlerse daha iyi olur hepimiz için.. r10 forumunda bir sürü kişinin 50+ veya 100+ davetiyeleri var çünkü davetiyeler rep sayısına göre geliyor. adam hiç kimseye davetiye göndermemiş , 70 in üzerinde itraderi var. cogu farklı kısı.. e belli bi profili var r10da yani. ben de silver üyeyim r10da hesaba leke sürülsün istemem henüz hiç banlanmadım ve r10da gerçekten acımasızca bilip bilmeden banlayan yöneticiler var. kibirli herifler laf anlamazlar. o yüzden davetiye gönderen kısıleri zor durumda bırakmayalım.. şuan hiç davetiyem yok nedeni de tabi ki tahribat.com üyeleri. oldukca mutlaka bir tbt üyesine gönderiyorum ztn elime geçen tüm davetiyeleri tbt üyelerine attım.. r10 davetiyesi isteyen herkes de bu konu altından yazsa umarım daha düzenli ve iyi olur.. davetiye isterken yukarıda söylediklerime kulak verirseniz sevinirim.. elime geçtikçe bu konudan birilerine davetiye göndericem

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek
    fazla varsa bende istiyorum :)

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aynen fazla varsa banada lazım pm aarsanız sevinirim.

www.tahribat.com
Toplam Hit: 5766 Toplam Mesaj: 35