R10 Davetiye
-
-
yakın zaman da özellikle r10 için davetiyiye bölümü açılmak zorunda kalınırsa şaşmam :|
-
bu arada şekilde görüldüğü gibi tanımadığınız kişilere davetiye göndermenizi tavsiye etmem, sonuçta r10 bir ticaret platformu, eğer davetiye verdiğiniz kişi bir dolandırıcılık olayına kalkışırsa bu doğrudan sizi de etkileyebilir, ve r10 daki ticaret olayınızın son bulmasına neden olabilir. davetiye yollamadan 2 kere düşünün, sonuçta "ben bu adama kefilim" diyorsunuz.
-
Beyler bende mümkünse bir tane alabilirmiyim ? ( Kendim için istiyorum, aracı felan değilim, yasevyaterket@msn.com )
Tşk.ler
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------bu arada şekilde görüldüğü gibi tanımadığınız kişilere davetiye göndermenizi tavsiye etmem, sonuçta r10 bir ticaret platformu, eğer davetiye verdiğiniz kişi bir dolandırıcılık olayına kalkışırsa bu doğrudan sizi de etkileyebilir, ve r10 daki ticaret olayınızın son bulmasına neden olabilir. davetiye yollamadan 2 kere düşünün, sonuçta "ben bu adama kefilim" diyorsunuz.
-----------------------------Aynen silverim :D | Arkadaşlar kefil olduğunuz kişi sercan veya serkan cıkarsa direk sizde güme gidersiniz :D
-
banada lazım e-ticaret felan yapmam
-
bu kadar konu açıcagınıza r10a mail atıp üyeligi açmalarını isteseniz çoktan açılmıştı
-
Arkdaşlar r10 davetiyesi gönderebilecek mürid varmı aranızda?
-
ya ben de tanımadan etmeden tahribattan cok kısıye gönderdim , r10 da huzursuzluk cıkaran bile oldu yani :) ama bundan sonra öyle yok.. davetiye isteyenler ne için istediğini ve gerçekten ihtiyacı oldugunu söylerlerse daha iyi olur hepimiz için.. r10 forumunda bir sürü kişinin 50+ veya 100+ davetiyeleri var çünkü davetiyeler rep sayısına göre geliyor. adam hiç kimseye davetiye göndermemiş , 70 in üzerinde itraderi var. cogu farklı kısı.. e belli bi profili var r10da yani. ben de silver üyeyim r10da hesaba leke sürülsün istemem henüz hiç banlanmadım ve r10da gerçekten acımasızca bilip bilmeden banlayan yöneticiler var. kibirli herifler laf anlamazlar. o yüzden davetiye gönderen kısıleri zor durumda bırakmayalım.. şuan hiç davetiyem yok nedeni de tabi ki tahribat.com üyeleri. oldukca mutlaka bir tbt üyesine gönderiyorum ztn elime geçen tüm davetiyeleri tbt üyelerine attım.. r10 davetiyesi isteyen herkes de bu konu altından yazsa umarım daha düzenli ve iyi olur.. davetiye isterken yukarıda söylediklerime kulak verirseniz sevinirim.. elime geçtikçe bu konudan birilerine davetiye göndericem
-
fazla varsa bende istiyorum :)
-
aynen fazla varsa banada lazım pm aarsanız sevinirim.