Radyo Yayını Yapmak Kaça Patlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Profesyonel bi radyo yayını işine girmek kaça patlar hocalar ? İnternet üzerinden bahsetmiyorum olayı böyle normal cep radyosunu açan adam bağlanabilecek mantığında. Bunun vericisi , mikseri, bilgisayar sistemi vırtı zırtı kesin vardır diye düşünmekteyim. Bütün bu zımbırtıları kurmak istesek kaça çıkarız zor işler midir her sistemi ayarlayan kurabilir mi yoksa bunun izni yönetmeliği falan işleriyle uğraşma derdi de var mıdır. Bu konuda ne biliyorsanız anlatırsanız sevinirim. Deneyimi olanlardan yardım bekliyorum özellikle :D

Saygılarımla.

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:
    -----------------------------

Profesyonel bi radyo yayını işine girmek kaça patlar hocalar ? İnternet üzerinden bahsetmiyorum olayı böyle normal cep radyosunu açan adam bağlanabilecek mantığında. Bunun vericisi , mikseri, bilgisayar sistemi vırtı zırtı kesin vardır diye düşünmekteyim. Bütün bu zımbırtıları kurmak istesek kaça çıkarız zor işler midir her sistemi ayarlayan kurabilir mi yoksa bunun izni yönetmeliği falan işleriyle uğraşma derdi de var mıdır. Bu konuda ne biliyorsanız anlatırsanız sevinirim. Deneyimi olanlardan yardım bekliyorum özellikle :D

Saygılarımla.

varolan bır band frekansını satın alabılırsın oda satarlarsa alırsın onun dısında yenı bır band alamazsın

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Radyo yayını yapmak buna telsiz kullanmakta dahil ülkemizde hala sıkıntıdır. Cihazlara vereceğin para ve emekten çok daha fazlasını izin almak, frekans alma, bilmem ne almak için kullanacaksın. Büyük şehirlerde özellikle frekanslar taksi plakası gibidir; çook fahiştir.

Sana tavsiyem önce bir hukuki destek al sonra el değişecek, sahibince satılacak radyoları kolla ve bunlardan birini mülkiyet satışı yolu ile al. Daha ucuza gelir ve daha az yorulursun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

radyoyu kur dj'yin olurum ben :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

mIzah bunu yazdı:

bende ne iş olsa yaparım illaki bu işin bi de temizlgi var, temizlikçi olabilirim :))

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

çok para hatta para gucu bile yetmeyebilir

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

takipcisiyim

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

15 bin lira kadar bi sinyal fiyatı vardı bi 15 binde teçhizat 50-60 bin fln

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sen bir yüz bin koy kenara tamamdır.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

someone_from_71 bunu yazdı:

mIzah bunu yazdı:

bende ne iş olsa yaparım illaki bu işin bi de temizlgi var, temizlikçi olabilirim :))

bende bekçilik yaparım...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

korsan yayın yap, başaksehirde bir arkadas yapıyordu modemle bir sistem kurmus, polis gelse de tespit edemez diyordu, yani verici ile evin arasında bir anayol var, ama anayolun kenarında 100 tane 48 dairelik bina var, soz konusu yer basaksehir bilen bilir, polis sinyali takip edebiliyor tabi, arada bakardım günde 1 saat yayın yapardı eski yengeniz şarkı çaldırırdı falan bize, vay be, 99.6 dindar fm kanalını basaksehir sınırları icinde bastırıyor adam

Toplam Hit: 2648 Toplam Mesaj: 18