Ramazanda Ask
-
abi dağda mı yaşıyorsun..su var diş macunu var bi zahmet fırçalayıver :b
-
Antikky bana yardım et lan halen çözebilmiş deiğilim pek bişi anlamıyorumda şuan yanımda beraber oturmuş netteyiz tabi o bakmadan yazıyorum ama işte öle bişi anlamıyom hareketlerinden uleeyyyynnnn detaylı bi açıklama istiyorum :D
-
vay a.q. lamerlikte son nokta... yakinda diycekki, Antiky disimi fircalamak icin program var mi ?
-
aşkla karın doyar mı? konseptinden yola çıkılarak, aşkın oruç bozmadığı noktasına ulaşılabilinecek forum başlığı.
oruç tutma abi?
-
Yaw millet "snn ağız kokun yüzünden sana trip yapan kızın a.k" tadında mesajlar atmışlar fakat sanırım bu arkadaşların kız arkadaşları yok
YOk o ağız kokusu mis kokar falan yazmışlar ama hiç mis kokanını koklamadım adam gibi fırçalayın dişlerinizi insanlığın gereği...En azından sahurda fırçalayın!
-
Antikky bunu yazdı:
YOk o ağız kokusu mis kokar falan yazmışlar ama hiç mis kokanını koklamadım
abi adam orda ALLAH katında demiş senin katında değil! -
GLaDio bunu yazdı:
Ya$ar Nuri hocam birkac sene once di$ fircalamak bozmaz demi$ti.
demek ki orucu bozuyormuş!o dediğine göre
adam sapıtmış!
-
Antikky bunu yazdı:
1.Açlık(bunların içinde sigarada war...)
iyide aga aclık derken tad alınacak seylerde gırer o zaman durmadan agzım kuruyunca ben calkalayım olurmu? kolonya mıdeye degıl cıgere gıdıyo
-
baba can konu agiz konusuysa oruc tutma mesele olmasin....hem kizlar sana agzin kokuyo diye ilişki kurmazlar bu senin hareketlerine adimlarina bagli .forum basligin sakat olmus,ama ilgi duymus neden se:)
-
Tutmak sizi böyle sorunlara sevkediyorsa tutmayın kardeşim.
Toplam Hit: 3876 Toplam Mesaj: 29