Rapid Premium Cift İp"Den İndirimi Engelledimi ?
-
Dun gece downloada bırakmıstım pcyi sabah kalktıgımda download durmustu..
Bugun gun icindede bi takım seyler indirirken bazen duruyor indirmiyor vs vs.. hatalar aldım..Denemelerımde aldıgım hata su.Baska bi pc tarafındadnda kullanılıyor falan diyor iste..Daha onceden boyle bi sorun cıkmıyordu artık bi premıumu aynı zamanda 2 kisi kullanamıcakmı acaba die bi soru ilisti kafama ?
The premium account ********* is already in use with another ip. It looks like this account is used on different computers at the same time.
Please try again later.
Eger oyleyse rapidede kafam girsin =)
-
evet engelledi
-
evet bende bugn yasadım birine vermiştim accountu oda baskalarına vermiş sanırım hemen değiştirdim şifreyi
-
işte bu kötü oldu
-
ulan hay böle işin :D
nese kısım kısım download yaparık :D -
hakkaten kötü oldu ben hem sunucudan download yapıyordum hemde kendi bilgisyarımdan yapıyordum.artık sadece sunucudan yapacağım maalesef.ama rapid in yaptığı yeni güzellikleri de var aslında.mesela 5 günlük download limitini 25 GB dan 50 GB a çıkardılar.
-
hasss......
-
presini 1 günlük paylaşcak varmı :|
-
Ortak Rapid'cilere Kötü Haber
RapidShare.com kullanıcı hesaplarının birden fazla kişi tarafından kullanılmasını engelliyor
26.06.2008 14:39
Son sürat download imkanı sunan Rapidshare.com, paralı hesapları birden fazla kişi tarafından paylaşan kullanıcıları üzecek bir değişiklik yaptı.
Rapidshare.com üzerinden paylaşılan dosyaları indirmek için internet bağlantınızı sonuna kadar kullanmak istediğinizde, ücretli bir üyelik almanız gerekiyor. Fiyatlar, biraz pahalı olduğu için bir yıllık sınırsız üyeliği, birkaç arkadaşla ortak alma fikri, şu ana kadar çoğu kullanıcının tercihi olmuştu. Rapidshare, yeni değişiklikleri arasına bir hesaptan aynı anda sadece bir IP'nin bağlanmasına izin vererek, diğer ortakların aynı anda o hesabı kullanmasına da engel oldu. -
bende de aynısı oldu XD
-
kimse rapid şiresi istemesin ulen o zaman bu dakkadan sonra benden :|
Toplam Hit: 4559 Toplam Mesaj: 19