Rapidshare Premium Hesabınız Yoksa Konuyu Okuyun.
-
eyw. çok saaol usta mükemmelsin yaw
-
WORLOCK bunu yazdı:
-----------------------------
eyw. çok saaol usta mükemmelsin yaw
-----------------------------sende sağol hocam.
%25 cpunun tamamını kullanıyoruz şu anda :)
Server hatası alırsanız şaşırmayın :)
-
usta ellerinize sağlık bi sorum olacak sadece aynı anda çekebiliyormuyuz flashget tarzında ? çünkü rapid8 de bi yerden sonra bitmiş gibi direk bitiyor downLoad dosyalar inmeden :S
-
Sosyopat bunu yazdı:
usta ellerinize sağlık bi sorum olacak sadece aynı anda çekebiliyormuyuz flashget tarzında ? çünkü rapid8 de bi yerden sonra bitmiş gibi direk bitiyor downLoad dosyalar inmeden :S
-----------------------------hocam aynı anda çekebilirsin tabi. ama flash get filan sanırsam desteklemiyor
-
myblackworldweb bunu yazdı:
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------hocam aynı anda çekebilirsin tabi. ama flash get filan sanırsam desteklemiyor
-----------------------------yok flashget sorun değil derdim yarıda kesmesin hepsini o manada sormuştum aldım cevabımı :) artık atarım linkleri sabaha kadar gelsin :D
-
Çok çok teşekkürler hocam.İlaç gibi geldi
-
Arkadaslar bu adama destek olalım. Çok iyi şeyler yapıyor. Gözü yükseklerde ama kalbi temiz belli :) en azından öyle görünüyor. Şahsen ben yardımcı olacağım...
SAYGILAR
-
antirs'den umudu kesmiştim aslında o cpu değerinden sonra :D
o hızı nasıl gördün ya hocam 8-) whos.amung.us tan kaç kişi online kodu koyuver rapid heyetine..
-
ReDsEa bunu yazdı:
Arkadaslar bu adama destek olalım. Çok iyi şeyler yapıyor. Gözü yükseklerde ama kalbi temiz belli :) en azından öyle görünüyor. Şahsen ben yardımcı olacağım...
SAYGILAR
-----------------------------birkaç gün önce prem vermiştin bana, yardım amacıyla bağışladım :)
-
supersin gene ..