Rapidshare Premium Hesabınız Yoksa Konuyu Okuyun.
-
teşekürler hocam elinize sağlık
-
hocam bencede hangi amaçla o sesi ekledin :)
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
hangi amaçla http://www.nefiskampanya.com/images/korku.swf bu kodu sitene yerleştirdin hocam?
-----------------------------ReDsEa bunu yazdı:
hocam bencede hangi amaçla o sesi ekledin :)
-----------------------------Bilmem. oradaki swf küçük boyutlu ve birçok sömürgen için iyi bir süpriz olacaktı o sebeple :)
-
bazen 2-3 kb lik bile dosya indiremiyodum teşekkürler :)
-
hocam sorunmu var sitede? ben cebelleşiyom yarım saattir paso yaratık resmi cıkıp duruyo
-
uhp bunu yazdı:
hocam sorunmu var sitede? ben cebelleşiyom yarım saattir paso yaratık resmi cıkıp duruyo
-----------------------------hocam sitede aynı anda 50 kişi download işlemi yapınca haliyle kitleniyor :)
-
sLeymN bunu yazdı:
bu adamı seviyorum ya :)
----------------------------- -
Önce kullanıcıyı nazikçe bilgilendirmeyi öğren.50 kişi indirince adamı o siteye yönlendirip adama ırz düşmanı gibi davranacağına şu an hizmet veremiyoruz anasayfaya yönlendiriliyorsunuz yaz.
Hedeflediğin kitle lamerler değil o ip nosunu ne diye gösteriyorsunki.sanki azcık bilenin çok da s.knde ipimi kaydetmiş birazdan da kazığa bağlıcak.ben okkalı küfür salladım o ses evi ayağa kaldırınca bilgin olsun
-
şimdi girdim siteye o kodumun sesini kaldır :D
-
Arkadaşım 50 kişiden fazlasının kullanmasını istemiosan hangi amaçla foruma koyuyosun ? Bide amacımız 1 numara olmak yazmışın yazık.