Rapidshare Premium Hesap
-
arkadaşlar 1 aylık hesap satılıktır, 10 ytl ye veriyorum, parayı hesabıma transfer ettiğiniz gibi anında açacam hesabı
-
burayıda alıyım ne olur ne olmaz ;)
-
uzatma yapıyorsan vaar olan hesabı gönderem hemen parayı?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------henüz öyle bir hizmetimiz yoktur, yeni hesap al işte ? ne farkı var?
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------henüz öyle bir hizmetimiz yoktur, yeni hesap al işte ? ne farkı var?
4 Aylık hesabım var içinde 300 e yakın dosya var :) ayın 20 sine kadar uzatmazsam hepsi silinecek :) farkı bu ben downlaod değil upload için kullanıyom mereti :) -
DJ_Alper bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
4 Aylık hesabım var içinde 300 e yakın dosya var :) ayın 20 sine kadar uzatmazsam hepsi silinecek :) farkı bu ben downlaod değil upload için kullanıyom mereti :)
-----------------------------dosyalar niye silinsinki?? 3 ay boyunca download edilmeyen dosyalar siliniyor sadece. hesap kapanınca dosya silinmesi gibi bir durum yok.
-
premiumun suresi bittikten sonraki 1 ay içinde süresini uzatabiliyorsun diye biliyorum
uzattın uzattın ,
uzatmassan hesapta silinir dosyalarda
-
niye 10 liraya satıyosun ?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------sence kaça satmalıydım?
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------sence kaça satmalıydım?
-----------------------------2 lira :-)
-
kaç günü kaldı ? 10 lira dedine göre az kalmıştır sen kaç günü kaldığını söyle eğer uygun bir zamansa hesap nonu ver yatıram hemen..