Rapstar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

arkadaslar bizim adımıza bir arkadaasımız bizden habersizce demomuzu yollamıs ve bugün bizi aradılar elemelere katılmaya hak kazandınız diye cuma günü imis :D ve bunu yeni ogrendik hazırlıksız genel bakıs önemli sizce ne tarz bar parcayla cıkalım karsılarını fikirleri bekliyorum 2 günde yapcaz herseyi :D:D

ve Tahribattan katılacak baska kisiler varmı arkadaslar varsa tanısalım.

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    rap tarzı bişey yapacaksanız yee yoo demiyinde.. anlam bütünlüğüne önem verin.. kafiye olacak diye anlamı mahvetmeyin.. flowu iyi yapın.. başarı bekliyoruz sizden.. buraya yaz.. sonucu..  ;)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    resimlerini koy la profile felan  görünce ewdekilere bizim arkadas diyiim :P

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

durla :D daha katılmaya hakkazandık daha herkezi eleyip ilk ona girmeliyiz ve sadece 2 günümüzvar birde katılmayı düsündügümüz parcayı biryere koyacagım dinleyin diyede nereye koysam bulamadım :D 2 gunde parca yapmak zor bee :D

ya buraya koyulmus vardı cok eski ama olsun bu parcayla katılcaz sanırım ne dusunuyorsunuz paylasırsanız sevinirim ona gore hareket etcez

http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=111291 izleyin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

be_cool bunu yazdı:
    -----------------------------

durla :D daha katılmaya hakkazandık daha herkezi eleyip ilk ona girmeliyiz ve sadece 2 günümüzvar birde katılmayı düsündügümüz parcayı biryere koyacagım dinleyin diyede nereye koysam bulamadım :D 2 gunde parca yapmak zor bee :D

ya buraya koyulmus vardı cok eski ama olsun bu parcayla katılcaz sanırım ne dusunuyorsunuz paylasırsanız sevinirim ona gore hareket etcez

Yok lan Bu Eski Eski Yenisini bul :)   

Eleştirye açıksın die sölüyorum bu şarkı boktan la Sözler Felan Tbt Tişörtüyle çık haa 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    CrAzY bunu yazdı:

be_cool bunu yazdı:

Yok lan Bu Eski Eski Yenisini bul :)   

Eleştirye açıksın die sölüyorum bu şarkı boktan la Sözler Felan Tbt Tişörtüyle çık haa 

eywallah kardesim elestırıye acıgım 2 gunumuz var bizde o surede yeni birsey yapamazsak diye eskilerden yani bunla cıkacagız sanırım ama degistirerek sozleri kullanacagız :d gercekten müzik ve sozler duygu uymamısmı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

funky olsun dikkat ceksin :D

melankoli yaparsınız bayar jüriyi ya da gangsta tarzı olur arıza cıkartırlar. ne alakaysa sibel tüzünde jüride ak :D funky her kesimin hoşuna gider o tarz bi parca olsun derim. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    Hayırlı olsun başarılar :D bende şuan google da kimsecikler yokken rap star akademi  fan sitesi açtım :D yarışma inşallah tutar :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    rap tarzı bişey yapacaksanız yee yoo demiyinde.. anlam bütünlüğüne önem verin.. kafiye olacak diye anlamı mahvetmeyin.. flowu iyi yapın.. başarı bekliyoruz sizden.. buraya yaz.. sonucu..  ;)

yea yoaw suz rap mi olur len :| bunca yıldır kafamın üstünde dönüyorum böle bi rap anlayışı yeni duydum :|

ayrıca bende katılacam ama demo yok olsa emin olun ben bi şekilde sızar sahneye fırlardım : para da yok ki :| yakıt geliyo :|

edit: güzelmiş netlogdaki.. başarılar loo..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    tarzan bunu yazdı:

FeRoCi bunu yazdı:

yea yoaw suz rap mi olur len :| bunca yıldır kafamın üstünde dönüyorum böle bi rap anlayışı yeni duydum :|

ayrıca bende katılacam ama demo yok olsa emin olun ben bi şekilde sızar sahneye fırlardım : para da yok ki :| yakıt geliyo :|

edit: güzelmiş netlogdaki.. başarılar loo..

yo yoo bro sagolasın sonunda biri begendi 1 kisinin begenmesi yegter :D:D aaaaiiiiggghht

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

başarı istiyosan yapılmamışı yapmalısınız bu videodan milyonlarca örnek var ki oraya milyonlarca kişi katılcak dikkat çekmeniz lazım tarzınız olsun ve ses tonunuzu çok iyi ayarlayın nerde nefes alcagınız çok önemli :D

hadi başarılar.. 

..
Toplam Hit: 3097 Toplam Mesaj: 20