Rapstar
-
arkadaslar bizim adımıza bir arkadaasımız bizden habersizce demomuzu yollamıs ve bugün bizi aradılar elemelere katılmaya hak kazandınız diye cuma günü imis :D ve bunu yeni ogrendik hazırlıksız genel bakıs önemli sizce ne tarz bar parcayla cıkalım karsılarını fikirleri bekliyorum 2 günde yapcaz herseyi :D:D
ve Tahribattan katılacak baska kisiler varmı arkadaslar varsa tanısalım.
-
rap tarzı bişey yapacaksanız yee yoo demiyinde.. anlam bütünlüğüne önem verin.. kafiye olacak diye anlamı mahvetmeyin.. flowu iyi yapın.. başarı bekliyoruz sizden.. buraya yaz.. sonucu.. ;)
-
resimlerini koy la profile felan görünce ewdekilere bizim arkadas diyiim :P
-
durla :D daha katılmaya hakkazandık daha herkezi eleyip ilk ona girmeliyiz ve sadece 2 günümüzvar birde katılmayı düsündügümüz parcayı biryere koyacagım dinleyin diyede nereye koysam bulamadım :D 2 gunde parca yapmak zor bee :D
ya buraya koyulmus vardı cok eski ama olsun bu parcayla katılcaz sanırım ne dusunuyorsunuz paylasırsanız sevinirim ona gore hareket etcez
http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=111291 izleyin
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------durla :D daha katılmaya hakkazandık daha herkezi eleyip ilk ona girmeliyiz ve sadece 2 günümüzvar birde katılmayı düsündügümüz parcayı biryere koyacagım dinleyin diyede nereye koysam bulamadım :D 2 gunde parca yapmak zor bee :D
ya buraya koyulmus vardı cok eski ama olsun bu parcayla katılcaz sanırım ne dusunuyorsunuz paylasırsanız sevinirim ona gore hareket etcez
-----------------------------Yok lan Bu Eski Eski Yenisini bul :)
Eleştirye açıksın die sölüyorum bu şarkı boktan la Sözler Felan Tbt Tişörtüyle çık haa
-
CrAzY bunu yazdı:
-----------------------------be_cool bunu yazdı:
-----------------------------durla :D daha katılmaya hakkazandık daha herkezi eleyip ilk ona girmeliyiz ve sadece 2 günümüzvar birde katılmayı düsündügümüz parcayı biryere koyacagım dinleyin diyede nereye koysam bulamadım :D 2 gunde parca yapmak zor bee :D
-----------------------------Yok lan Bu Eski Eski Yenisini bul :)
Eleştirye açıksın die sölüyorum bu şarkı boktan la Sözler Felan Tbt Tişörtüyle çık haa
-----------------------------
eywallah kardesim elestırıye acıgım 2 gunumuz var bizde o surede yeni birsey yapamazsak diye eskilerden yani bunla cıkacagız sanırım ama degistirerek sozleri kullanacagız :d gercekten müzik ve sozler duygu uymamısmı -
funky olsun dikkat ceksin :D
melankoli yaparsınız bayar jüriyi ya da gangsta tarzı olur arıza cıkartırlar. ne alakaysa sibel tüzünde jüride ak :D funky her kesimin hoşuna gider o tarz bi parca olsun derim.
-
Hayırlı olsun başarılar :D bende şuan google da kimsecikler yokken rap star akademi fan sitesi açtım :D yarışma inşallah tutar :D
-
FeRoCi bunu yazdı:
rap tarzı bişey yapacaksanız yee yoo demiyinde.. anlam bütünlüğüne önem verin.. kafiye olacak diye anlamı mahvetmeyin.. flowu iyi yapın.. başarı bekliyoruz sizden.. buraya yaz.. sonucu.. ;)
-----------------------------yea yoaw suz rap mi olur len :| bunca yıldır kafamın üstünde dönüyorum böle bi rap anlayışı yeni duydum :|
ayrıca bende katılacam ama demo yok olsa emin olun ben bi şekilde sızar sahneye fırlardım : para da yok ki :| yakıt geliyo :|
edit: güzelmiş netlogdaki.. başarılar loo..
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------yea yoaw suz rap mi olur len :| bunca yıldır kafamın üstünde dönüyorum böle bi rap anlayışı yeni duydum :|
ayrıca bende katılacam ama demo yok olsa emin olun ben bi şekilde sızar sahneye fırlardım : para da yok ki :| yakıt geliyo :|
edit: güzelmiş netlogdaki.. başarılar loo..
yo yoo bro sagolasın sonunda biri begendi 1 kisinin begenmesi yegter :D:D aaaaiiiiggghht -
başarı istiyosan yapılmamışı yapmalısınız bu videodan milyonlarca örnek var ki oraya milyonlarca kişi katılcak dikkat çekmeniz lazım tarzınız olsun ve ses tonunuzu çok iyi ayarlayın nerde nefes alcagınız çok önemli :D
hadi başarılar..