Readyboost
-
Merhaba müridler
ReadyBoost işe yarıyormu müridler ? 8 gb'lık flash bellekle yaptımda ? sizce işe yarıyormudur ?
-
hiçbir boka yaramıyor hocam gerek yok otür şeylere az birşey yarayabilir ama ram kadar performansa etki etceğini sanmıyorum
-
hızlı bir bellekle veya class10 hafıza kartı ile ön yükleme sürecinde farkettiriyor :)
-
ReadyBoost çıkış sebebi pc lerin vista yı kaldırmaması ReadyBoost ile birazcık olsun rahatlaması idi , windows7 de böyle bir problem olmadı için kullanmana gerek yok faydasını da görmezssin (pc çok aşırı düşük degilse) vista kuracaksan hızlı bir flash biraz işine yarayabilir.
-
-
ne saçma linuxda ki gibi swap vari bişey yerine niye usbye şettirmişler acaba ? usb belleği olmayan ne yapacak kendini bağlayacak usb hub a :D
-
O zaman boşa flashımı meşgul etmeyim :D çıkarim gitsin
-
4 gblık toshiba transmemoryle performansı 2ye katlayabiliyorum.Transmemory readyboost destekli bir de.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
4 gblık toshiba transmemoryle performansı 2ye katlayabiliyorum.Transmemory readyboost destekli bir de.
-----------------------------hadi ya işe yarıyormu gerçekten ? bendede vardıda toshiba transmemoryle onunla deneyim
-
seagate189 bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------hadi ya işe yarıyormu gerçekten ? bendede vardıda toshiba transmemoryle onunla deneyim
-----------------------------Yarıyor.1gb ramim var.Performansı 2ye katlayabiliyorum readyboost ile.
-
Readyboost usb yi ilk takmayla alakalı değil mi ? benim bildiğim ilk taktığında hemen tanıyor ve depolamaya hazır hale daha çabuk geliyor diye biliyorum.