Recep İvedik 2 İzleyen Var Mı?
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------IREA bunu yazdı:
-----------------------------
Arogdan İyi Olacağını Sanmıyorum ... (Zeka Meselesi)
-----------------------------arog ada gittim bütün esprilerinide anladım öle bi abartıyosunuzki arog gayet fazla emek verilen fakat güldürmeyen bir film olmuştu ama recep ivedik te soluksuz gülüyosun ve verdiğin parayıhakeden bir film ha arog da hakedio ama beni az güldürdüünden deil fazla emek ahrcamışlar ondan
-----------------------------İvedik 1 de soluksuz gülüyoduk ama 2 hiç de öyle değildi bence...
-----------------------------neticede 1 ve 2 olsada recep ivedik...
2. filmlerin hep kaderi hep beğenilmemezlik olmuştur zaten :)( istisna=Godfather :) )
bana göre belkide 1 i unuttuum için 2 daa komik geldi :)
bu arada ince espriler 1 in aksine vardı bi kaçtane :) elizabeth felan :) ve dikkatimi çeken benim bilmediğim birsürü şey saydı filmde recep abimiz california bilmemne felan yani adamın kültürüyle dalga geçmeyin :)
-
yorumları okuyorum iyi değildi biraz iyi idi idare eeder , İstiyozki her saniye gülelim aq verdiğim 8 liranın fazlasıyla karşılığını alıp bokunu çıkaralım : )Film başlarken koysun espirileri film bitene kadar kopalım istiyoz demi .Huyumuz kurusun :) . Adam bizi hersaniye güldürse krallığını ilan eder. Filmi film gibi izlyelim hacı ,adamlar isteseler onuda yaparlardı ama tadında bırakıyor .
-
arkaşım gitti komik dedi ama cem yılmasın eline su dökemes dedi
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------arog ada gittim bütün esprilerinide anladım öle bi abartıyosunuzki arog gayet fazla emek verilen fakat güldürmeyen bir film olmuştu ama recep ivedik te soluksuz gülüyosun ve verdiğin parayıhakeden bir film ha arog da hakedio ama beni az güldürdüünden deil fazla emek ahrcamışlar ondan
-----------------------------Yazdıklarında Çelişki Var. Arog İçin Gayet Fazla Emek Harcanan Diyorsun Recep İvedik İçin Parayı Hak Ediyor Diyorsun. Recep İvedik'inki Beleşe Getirilmiş Film O Kadar ...
-
IREA bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------Yazdıklarında Çelişki Var. Arog İçin Gayet Fazla Emek Harcanan Diyorsun Recep İvedik İçin Parayı Hak Ediyor Diyorsun. Recep İvedik'inki Beleşe Getirilmiş Film O Kadar ...
-----------------------------hacı asında anlattım ama anlamıyosun daa basitleştirelim
2 adam var 2 sinede bir ev yapdiosun
biri çook fazla para harcıyor gereksiz veya gerekli ona girmicem güzel bir ev yapıyor
diğeri de gayet ucuzundan yapıyor fakat daha güzel oluyor...
dönüp baktığında 2. adamın evini daa çok beğeniyosun
ama birincisnide sadece takdir ediyosun çok uğraştın ama olmamış emeğin için teşekkürler deyip geçiyosun olay bu...
-
Kesinlikle gidilmeli, gitmeyen zaten pisman olur....
-
ya beyler adamın hareketlerimi güldürdü esprileremi güldünüz ?
-
1 berbattı. Umarım 2 daha iyidir en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorm.
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------ya beyler adamın hareketlerimi güldürdü esprileremi güldünüz ?
-----------------------------Bu sefer espride ön planda sadece hareket değil.
-
süperdi gidin tavsiye ederim bok atmayın :D