Recep İvedik 3 Hakkındaki Görüşleriniz..
-
Gittim yerlere yattım gülmekten. 1 ve 2 den kesinlikle kat kat iyi olduğunu söyleyebilirim :D
Aklıma geldikçe gülüyorum :D:D
-
Bence en komik filmi bu olcak...
-
ben gittim ve bnce en kötü recep ivedikti yine güzeldi ama ilk iki filme göre kötü böyle bi iki sahnede kahkaha attım koptum diyebilirim
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
Gittim yerlere yattım gülmekten. 1 ve 2 den kesinlikle kat kat iyi olduğunu söyleyebilirim :D
Aklıma geldikçe gülüyorum :D:D
WoW bunu yazdı:
ben gittim ve bnce en kötü recep ivedikti yine güzeldi ama ilk iki filme göre kötü böyle bi iki sahnede kahkaha attım koptum diyebilirim
hanginize inanalım hocalar :) -
Herkesin zevk açısı farklıdır hoca git pişman kalmazsın ama ;) :D
-
Kutsal damacanadan daha iyi olacağına kesin inanıyorum ilk film süperdi 2. si ilki kdar iyi olmasada güzeldi buda en az 2. si kadar olursa parama yazık oldu demem :)
-
FireX bunu yazdı:
Recep İvedik 3'e son filmde biraz düşüş gözlemlediğimden kesinlikle gitmeyi düşünmüyordum. Fakat Kutsal Damacana denen rezalet ötesi filmin 2. nin vizyona gireceğini duyduktan sonra görüşlerim değişti. Yorumlara baktığımda herkes konu Recep olunca terbiye, ahlak neferi kesilmiş, Kutsal Damacana 10 numara film olmuş. Kutsal Damanaca izlediğim en kötü film olarak kalacak. Kusma, gaz çıkartma, küfürden ibaret bu aptalca film bu kadar olumlu yorum alıyorken aynı şekilde Recep İvedik aşağılanıyorsa bu insanların gösteriş yapmak adına kendi seviyesini aşan yorumlar yaptığını gösterir. Recep İvedik'in adı çıkmış bir kere. Eleştirmek moda olmuş.
Tabi Recep kaliteli matah film mi? Tabiki değil. Fakat insanların gözü niye sadece Recep'i görüyor anlamış değilim. Diğer konu herkesin gülmeye ihtiyacı var. Cem Yılmaz'ın Yahşi Batısı'da hoştu ince esprileriyle fakat ince espriler en fazla gülümsetti. Böyle kahkaha attıran doğru düzgün yer hatırlamıyorum. Recep'in komedisi düz mantık ve yaptığı ayılıklar koparan cinsten. Bir Kutsal Damacana kadar küfür, gaz çıkartma gibi hareketler yoktu, onun kadar seviyesiz değildi. 3.sünü bilemeyeceğim. Fakat en azından halk içinde böyle insanlar var ve kroların ne kadar mizahta önemli yeri olduğunu biliniyor. Tamamen aşağılanacak bir yapım değil. Seviyenize uygun değilse gözünüz diğer filmleri de görsün.
kesinlikle haklısın hocam kutsal damacana recep ivedik tarzı filmleri ben hiç sevmiyorum benim komedi anlayışım Gora Arog vs Cem Yılmaz ürünleri olur yada Yılmaz Erdoğanın filmleri olur küfürmeli osurmalı şeyler çocuk komedisi artık -
Vahşet,
-
Evet yaklaşık 2 aydır bunu planlıyorum heralde bizim sinemada ilk seansa girerim :)
-
sabah ilk seansa gittim..
baya güldüm ing. konuştuğu sahne biyerde sessiz küfür etmesi felan tam olaraa anlatmıcam kursağınızda kalmasın :) ne kadar komik olsada bence 1. si ve 2. sinden kötüydü kötüydü derken onlara göre daha az güldüm özellikle 2.sinde gülmekten ölmüştüm
şahan gökbakar bu sefer küfür vs laflarından sıkılmış herhalde hiç küfür yoktu filmde argo vardı ki oda herdaim duyduğumuz şeyler yalnız biryerde küfür var oda sessiz geçiyor ama filmin en güzel sahnelerinden biriydi :))