Recep İvedik 3 Hakkındaki Görüşleriniz..
-
Bugün isledim yanı (13ü saate bakmayın xD ) fena değildi.
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
millet afedersiniz deli mikmiş gibi güldü :S anlamadım.. ya bu film için çok zekiydim..ya da esprileri anlayamayacak kadar aptal ?
höyt hoyt zart zurt diye güldürülmeye çalışılmış millet.. koskoca 90 dakikada (çok kısa zaten) 10 kere içten gülemedim.. salon kopuyordu anlamadım gerçekten :|
Berbat ötesi , vasat , iğrenç.. Recep 1e idare eder diyordum o film var ya mükemmel mükemmel..
"yes man" geldi aklıma , ne gülmüştüm, züperdi , boy bile ölçüşemez..
-----------------------------aynen katılıyorum birde sonunu bağlayamamış.
-
http://www.youtube.com/watch?v=eXJyENWyOXQ
-
Çok büyük beklentilerle gitmemiştim, ama baya baya güldüm geldim yani :)
Sonunu bağlayamamış pek, baya askıda kaldı...
Bi de bi kaç şeye takıldım:
En baştaki kaset çaların içinde kaset yoktu sanırım...
Fragmandaki useyin bolt sahnesini filmden kesmişler herhalde :D
Bi de korsancıdan filmleri aldıktan sonra cdleri atıp çıkıyodu elinde maymun 3 kalıyodu, fakat evde ıssız adam izliyo :D
-
ilk yarı vasat ikinci yarı fena değil
-
bırakın ya neresini beğendiniz :S millet k*çını yırttı yine az güldü.
bilseydm s*kseler izlemezdim :S para verip izlenmeyecek kadar vasat.. para verin izleyinmiş..türk sineması gelişsinmiş.. bu mu türk sineması ? peeehhh....
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
bırakın ya neresini beğendiniz :S millet k*çını yırttı yine az güldü.
bilseydm s*kseler izlemezdim :S para verip izlenmeyecek kadar vasat.. para verin izleyinmiş..türk sineması gelişsinmiş.. bu mu türk sineması ? peeehhh....
-----------------------------Hocam zevk meselesi (:
Senin beğendiğin "yes man" filminde doğru düzgün gülmeyen arkadaşım, ivediği izlerken böğüre böğüre kahkaha atıyodu :D
Her bünye aynı şeylere gülecek diye bi mevzu yok (:
-
bence güzeldi. gülmek için gittim ve güldüm
edit: artık şu koku espirisi de baydı... "terle karışık yanık çorap kokuyo burası"
aynı espiriyi değiştirip değiştirip önümüze koyuyo. apış arası kokuyo güzeldi de çok uzattı bu espiriyi
-
Gittim
Guldum
Geldim
-
yahşi batı
kutsal damacana bunlarada gittim ama recep kadar gulmedım adam yapmış yıne helal olsun dıyorum yanı dıyerlerı gibi sadece kufurden bi film deil
kesinlıkle tavsiye ederım gidilmesini