Red Alert 3 Crackli (Torrent)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Millet uğraşmayın rapidle mapidle kurun torrenti yükleyin oyunu.Torrentreactor.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReaL-X
    ReaL-X's avatar
    Erkek
    Oyunda bazen sorun cikiyor. Oyunun tamami ve sorunsuz hali bende mevcut . UPload ediyorum bitince herseyiyle birlikte Buraya koyucam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

torrent 4ever = )

bu arada inidirip oynayan varsa oyun yüksek performans pc istiyor + speed ayarını bulan varsa sölesin ya oyun biraz yavaş gibi :S  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReaL-X
    ReaL-X's avatar
    Erkek
    Sistem Gereksinimi: Windows XP/Vista(32 Bit) 2.0 GHz (Intel Pentium 4; AMD Athlon 2000+; Multiple Cores) / Vista: 2.2 GHz (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200+/Multiple Cores) XP/Vista: 1 GB Ram 6 Gb boş Hard Disk 8X DvD sürücü NVIDIA GeForce 6800, ATI Radeon X1800 ya da daha iyisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    menü geçişleri çok yavaş kalmıs.2 update i var yaptım bi ara tekrar şifre istedi girmeme rağmen kabul etmedi tekrar silmek zorunda kaldım.artı olarak oyun içi vidyolarda senkron kayması var bendenmidi bilemem ama sanmıorum p4 ht 3.0 ghz,1.5gb 533mhz ram 8600 gt 512 mb ddr3 ekran kartı var çözemedim:S

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bunun ilk crack edilen halinde campingda 4 veya 5 inci bölüme geldinizmi oyundan atıyor güncellemesi çıkmış sanırım ama güncelleme cracki çıktımı bilmiyorum oyun çok güzel

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

hic tavsiye etmem hocalar!!!!

eger strateji oyunu oynamak istiyorsaniz,kesinlikle command and conquer tiberium wars oynayin!

ama red alert degil!!!!!!!!!!!!!

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReaL-X
    ReaL-X's avatar
    Erkek
    Crackli oyundan atmayan butun Pachleriyle sizlere sunucam fakat rapid linki ile 200 mb lik toplam 33 Part + Linkler Silinmiycek Kendi Premium Accont ile uploada birakiyorum bu gece. Herseyini buldum ve kurdum  her hangi bir sorunla karsilasmadim tikir tikir Calisiyor.. Yarin vericem oldugu gibi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    hele bi riplisi cıksın 6.5 gb kasılmaz simdi

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orbity
    orbity's avatar
    Erkek
    1024 baglantiyla 20 saatte indirdim, iki gundur oynuyorum :) vizelerin aksamaması icin 1 ünite konu calisma karsiliginda kendime 1 campaign oynama hakki taniyorum :D o derece red alert fanatigiyim :D
Toplam Hit: 10746 Toplam Mesaj: 42