Red Alert 3 Crackli (Torrent)
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bunun ilk crack edilen halinde campingda 4 veya 5 inci bölüme geldinizmi oyundan atıyor güncellemesi çıkmış sanırım ama güncelleme cracki çıktımı bilmiyorum oyun çok güzel
-----------------------------crack için fix dosyası çıkardılar, bulamazsan pm at sorunu hallediyor...
-
c&c 3 tiberium wars varken,red alerti neden oynarsiniz anlamam :D
-
net üstünden oynanıyomu? kınayk gibi? yoksa solomu?
-
2 kere oldu :=)
-
sakın update etmeyin yemiyo:)ettim 2 defa denedim şifreyi tekrar istio girince kabul etmiyor tekrar istiyor.silip tekrar yüklicem.birde bu sorun herkesde varmı merak ettim:
1.menü acılısı cok gec yıldız gelio sag üstte ama menü yok:)
2.videolarda senkron sorunu yasıyorum.goruntuyle ses biraz zamansız geliyor ilerledikce iyice kayıyo anlamadım bi türlü:s
bu sorunları yasayan varmı?
-
Valla ben oyunu indirmedim ama 4 kişiye torrent dosyası verdim. İçlerinden 2 kişi indirmiş sanırım. Onlarda sorun olsa yazarlardı diye düşünüyorum. Eee sonunda torrentleech.org dan kaptım davetiyeyi sağlam son hız ve kaliteli torrent dosyaları yayımlıyorlar. Arkadaşlarda memnun olsa gerek ki, sorun olduğuna dair pm yada mesaj atmadılar :)
-
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------uy natasha ya bakın

-----------------------------aysu baceoğluna benzemio mu yaf bu karıı
http://www.ekolay.net/haber/images/baceoglu180507_ic.jpg
-
Yaw bi oynayamadik 3.4 gb cekilmezki kafedende a.q
-
ReaL-X bunu yazdı:
Crackli oyundan atmayan butun Pachleriyle sizlere sunucam fakat rapid linki ile 200 mb lik toplam 33 Part + Linkler Silinmiycek Kendi Premium Accont ile uploada birakiyorum bu gece. Herseyini buldum ve kurdum her hangi bir sorunla karsilasmadim tikir tikir Calisiyor.. Yarin vericem oldugu gibi.
arkadasım upload ne durumda indirmek icin senin upload u bekliyorum :D yoksa baska yerlerden bulmaya calıscam... -
DJ_Alper bunu yazdı:
net üstünden oynanıyomu? kınayk gibi? yoksa solomu?
-----------------------------hocam oyunu net üzerinden multiplayer olarak,en fazla diger 6 kisi ile beraber oyanayabilirsin!