Referandumda Evet Çıkarsa Kafasına Sıkacak
-
jeremyc30 hocam, genel olarak yazıları okudum hani geniş bir yelpazede bakim diyorumda
su videodaki yalcın küçük ün dediklerini görünce hani nasıl sakin bir şekilde bakmamı veya genel olarak halkın genel olarak yalcın küçük hakkında iyi düşünmesi sağlanabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=wwz6xLrUqx4&feature=related
-
Hmmm.. Yazılacak cümle , söylenecek söz kalmadımı "sizin gibi yobazlarla , cahillerle tartışamam , yazamam vs..." gibi cümleler alır başını gider..Keşke yobaz dediğiniz kişilerle yobazca tartışmasınız olmasa.Bunlara göre Ak Parti ideolojisini savunanlar hep yobazdır kendileri hep entellektüel , medeni , açık görüşlüdür..
Dipnot :Ak partili değilimdir ama tartışmanın da kaideleri vardır.. Tutupda karşındakine yobaz dersen tartışmanın hiç bir anlamı kalmaz...
Dipnot 2 : Yazdıklarım geneldir.. Kimsenin şahsına yönelik değildir...
-
Dumanemre arkadaşım postları okumuşundur orada editli bir bölümde şahsıma pkk propogandacısı denilmiştir, ufak dokundurmalarım bu hakarete karşılıktır. ve hiçbir zaman entellektüel marjinal bir insan olduğumu iddia etmedim. genellemen doğru fakat yerinde değil.
chaigg arkadaşım izliyorum videoyu yorum yapıcam
:) böyle videolar biraz komik kaçıyor bana ama genede ben kendimce bir yorum yapmak istiyorum; videodaki ilk Yalçın Küçük konuşmasında Atatürk ile onu bir tutmuyor farkındaysan kürt halkı için diyor ve orayı vurguluyor, burayı şöyle yorumlayabilirim kürt halkının lideri anlamında söylemiş olabilir ama orada Atatürk ile bir tutmuyor lütfen tekrar tekrar dinle.
aponun konuşmasında ise apo saçma salak konuşmuş sinirim bozuldu, fakat gelgelelim orası montaj gibi geliyor bana evet evet diyen adamın yüzünü gösterecek gibi oluyorlar ama göstermiyorlar, ayrıca ses sonradan eklenmiş gibi klasik samanyolu haber vakit gazetesi videoları. İnandırıcı değil. Yalçın Küçüğün başka videolarını izlersen röportajlarından kastediyorum bu insanın nasıl birisi olduğu konusunda kesin yargıya varmış olursun.
Edit: aponun konuşmasındaki evet evet olayı bariz belli ediyor montaj olduğunu orada Allah bilir kiminle konuşuyor. Karalama kampanyaları hep aynı zaten ellerinden başka birşey gelmiyor. Ya bilinen şeyleri değiştirip servis yaparlar yada montajlayıp.
-
bence çok iyi yapar.sıksın.zaten vatana millete faydası yok.erkeklere amme hizmeti yapmak dışında tabi.hiç olmazsa dünya bir pislikten kurtulmuş olur
-
çokta takar ya millet bunu :|
-
JeremYC30 bunu yazdı:
-----------------------------
Dumanemre arkadaşım postları okumuşundur orada editli bir bölümde şahsıma pkk propogandacısı denilmiştir, ufak dokundurmalarım bu hakarete karşılıktır. ve hiçbir zaman entellektüel marjinal bir insan olduğumu iddia etmedim. genellemen doğru fakat yerinde değil.
:) böyle videolar biraz komik kaçıyor bana ama genede ben kendimce bir yorum yapmak istiyorum; videodaki ilk Yalçın Küçük konuşmasında Atatürk ile onu bir tutmuyor farkındaysan kürt halkı için diyor ve orayı vurguluyor, burayı şöyle yorumlayabilirim kürt halkının lideri anlamında söylemiş olabilir ama orada Atatürk ile bir tutmuyor lütfen tekrar tekrar dinle.
aponun konuşmasında ise apo saçma salak konuşmuş sinirim bozuldu, fakat gelgelelim orası montaj gibi geliyor bana evet evet diyen adamın yüzünü gösterecek gibi oluyorlar ama göstermiyorlar, ayrıca ses sonradan eklenmiş gibi klasik samanyolu haber vakit gazetesi videoları. İnandırıcı değil. Yalçın Küçüğün başka videolarını izlersen röportajlarından kastediyorum bu insanın nasıl birisi olduğu konusunda kesin yargıya varmış olursun.
Edit: aponun konuşmasındaki evet evet olayı bariz belli ediyor montaj olduğunu orada Allah bilir kiminle konuşuyor. Karalama kampanyaları hep aynı zaten ellerinden başka birşey gelmiyor. Ya bilinen şeyleri değiştirip servis yaparlar yada montajlayıp.
-----------------------------iyide hocam en bastaki konusmalar ile bu adam direk olarak kürt halkını ateslemiyormu bir bölücülüğe sebebiyet vermiyormu ? tamam sen demişin işte eserlerini oku diye. şimdi aklıma oktay sinanoğlu geldi. yani bu adamında çok güzel eserleri var. ama türkçe olimpiyatlarında en önemli kişilerden biri oldu. ve bazı insanlar eskisi gibi sempati duymamaya basladı. her ne kadar türkçe olimpiyatları kötü bişi olmasa bile bir kısım insan (acaba cemaatçimi oldu diyerekten) olaya daha farklı bakmaya basladı. ve sonuc olarak negatif bakan insanların gözünde ne türkçenin ne türkiyenin önemi kaldı.
burdada durum aynı yani suan adam bu lafları söylüyor, kürdistan diyede haykırıyo. bizede eserlerine saygı duymak düşüyor heralde.. birbiriyle çelişen o kadar çok şey varki.. ama gözle görülen bariz şeyler varken olumlu şeyler beklemen çok yanlış.
-
chaigg bunu yazdı:
JeremYC30 bunu yazdı:
-----------------------------iyide hocam en bastaki konusmalar ile bu adam direk olarak kürt halkını ateslemiyormu bir bölücülüğe sebebiyet vermiyormu ? tamam sen demişin işte eserlerini oku diye. şimdi aklıma oktay sinanoğlu geldi. yani bu adamında çok güzel eserleri var. ama türkçe olimpiyatlarında en önemli kişilerden biri oldu. ve bazı insanlar eskisi gibi sempati duymamaya basladı. her ne kadar türkçe olimpiyatları kötü bişi olmasa bile bir kısım insan (acaba cemaatçimi oldu diyerekten) olaya daha farklı bakmaya basladı. ve sonuc olarak negatif bakan insanların gözünde ne türkçenin ne türkiyenin önemi kaldı.
burdada durum aynı yani suan adam bu lafları söylüyor, kürdistan diyede haykırıyo. bizede eserlerine saygı duymak düşüyor heralde.. birbiriyle çelişen o kadar çok şey varki.. ama gözle görülen bariz şeyler varken olumlu şeyler beklemen çok yanlış.
-----------------------------hocam yazarak insanları değiştiremiyoruz gördüğümüz gibi.bunu yapmaya çalışmakta artık saçma geliyor.
odatv gibi siteler insanlarımızı öyle bir ak parti düşmanlığıyla doldurmuşlar öyle doldurmuşlar ki bu tip kişilerin tek yaşam amacı ak partiyle savaşmak gibidir.bu insanlara ak partinin şu şu politikaları doğrudur güzeldir demek hiçbir işe yaramaz.sorgulama yeteneği elinden alınmıştır.neden ak parti düşmanı olduğunu kendi bile bilmez ?
günün birinde biri kalkıpta "senin bildiklerin yanlış" deyince doğal olarak bocalıyor kimlik çatışması yaşıyor.yıllarca içinde büyüttüğü ak parti düşmanlığını bir anda elinden alınmasına şiddetle karşı çıkıyor.o düşmanlığın yerine koyacak birşeyi olmadığı için kendini boşlukta hissediyor.yine doğal olarak dayanakları pkk lı bile olsa vazgeçemiyor.isterse teröristbaşı odatv ye düzenli yazı yazmaya başlasın mümkün değil ak parti düşmanlığını bırakmaz.dediğim gibi odatv birçok kişi için şah damarından daha önemli.
neyse sahurunuz afiyet olsun.
-
yahu bu serefsizi assalarda ibreti alem için şu insanlar rahatlasa,en azından şehit analarımız,babalarımızın içi rahat etse...!
-
acikistihbarat bunu yazdı:
chaigg bunu yazdı:
JeremYC30 bunu yazdı:
-----------------------------hocam yazarak insanları değiştiremiyoruz gördüğümüz gibi.bunu yapmaya çalışmakta artık saçma geliyor.
odatv gibi siteler insanlarımızı öyle bir ak parti düşmanlığıyla doldurmuşlar öyle doldurmuşlar ki bu tip kişilerin tek yaşam amacı ak partiyle savaşmak gibidir.bu insanlara ak partinin şu şu politikaları doğrudur güzeldir demek hiçbir işe yaramaz.sorgulama yeteneği elinden alınmıştır.neden ak parti düşmanı olduğunu kendi bile bilmez ?
günün birinde biri kalkıpta "senin bildiklerin yanlış" deyince doğal olarak bocalıyor kimlik çatışması yaşıyor.yıllarca içinde büyüttüğü ak parti düşmanlığını bir anda elinden alınmasına şiddetle karşı çıkıyor.o düşmanlığın yerine koyacak birşeyi olmadığı için kendini boşlukta hissediyor.yine doğal olarak dayanakları pkk lı bile olsa vazgeçemiyor.isterse teröristbaşı odatv ye düzenli yazı yazmaya başlasın mümkün değil ak parti düşmanlığını bırakmaz.dediğim gibi odatv birçok kişi için şah damarından daha önemli.
neyse sahurunuz afiyet olsun.
-----------------------------üstteki zihniyetçi tavıra sahip arkadaşa hiçbir cevap vermiyorum " EDİT: zaten kendi zihniyetini belli etmiş yukarıdaki postunda çok da doğru konuşmuş ilk defa doğru bişey duydum ağzından tebrik ediyorum " takılmış bir odatv ye gidiyor bok atacak başka yer kalmadı sanki, abilerinede selamımı ilet bende takılacağım yakında onlara.
Craigg sana birşey söylemek isterim; yazından "
ama gözle görülen bariz şeyler varken olumlu şeyler beklemen çok yanlış." Sence babamın malı gibi satarım veya bunun türevi şeyler bunlar gözle görülür şeyler olmuyormu? bunun konuyla alakası yok ama belirtmek istedim.
" ama gözle görülen bariz şeyler varken olumlu şeyler beklemen çok yanlış."
Söylediğin lafta çok haklısın fakat benim aktarmaya çalıştığım şey farklı, Yalçın Küçükün her hareketi doğrudur, kusursuz bir insandır demiyorum fakat bu adam kadar vatansever, Atatürkçü ve bilgili bir insanın bize göre yanlış gözüken hareketlerinin altında birşey aramak gerekir, bunuda sağdan soldan cemaatçi medyadan toplamak hiç doğru bir hareket değildir, doğru olan bana göre tamamiyle fikri kavrama ve onu düşünüp süzmeyle alakalı bir olaydır. Ancak kararı o zaman verebilirsin. Başkasının kavradığı fikri gelip burada empoze edersen sadece başkasının fikrini, okuduğu kitabı, yazıları desteklemiş olursun, açıkça kişiliğinden ödün vermiş olursun, Her zaman savunduğum ve savunacağım şey bir insanı tanımak onu karalamaktan daha zordur ve zihniyeti belli olanlar hep kolay yolu seçer.
-
Tanımadığınız bir insan hakkında ne kadar fazla yorum yaptınız, mal, bilmemne... iyi beyler özellikle dindar olanlara söyleyeyim ben bu hanım efendiyi iyi tanırım yani gerçek hayatta tanırım telefonuna adresine kadar ve ufak tefek işleri de olur karşılıklı oturduğum insanlardandır. Şarkıcı olmasının yanı sıra sosyal olaylara az da olsa eğilir, yanlış yaptığı işler olmuştur görüşlerine katılmam orası ayrı ama aynı zamanda annedir yani çocuğu vardır, ne söylerse söylesin, nasıl giyinirse giyinsin bir insanın namusuna laf atmak bu kadar kolaysa hepinize kocaman bir helal olsun...