Rekorlarınız Neler ?
-
dakkada 650-700 kelime okurum . hiç durmadan bir sayfaya sıgacak kadar felan freestyle yapabilirim:Dsacma salak seyler degıl tabi. guzel oluyor . 1büyük votkayı sek içmiştim bikere ustune bi şişede bira (biranın içinede 2 tane novalgin atmıştı arkadaslar) sonra ingilizce yazılısına giripte 01 alan ögrencı hemde bu bu sene 1.anadolu lisesinde oluyor:d okulun rekor bende:D şimdilikaklıma bunlar geliyor geldikçe duzenlerım cevabımı
-
championship manager 01/02 oyununda tam 2132 yılına gelerek kırılması imkansız bir rekor yaptım.
bilgisayar kurcalarken 2 power suply 2 ram bozmuşum.
aynı gün antu.com ile besiktas.org a index basmıştım galatasarayın logosu 3 saat boyunca durmuştu :)
39 kilometrelik bir yolu 7 saatte yürüdüm güneşin altında dağ yoluydu.
-
elimin halini bi gorsen o zmn lar:)) yok ama artik eskisi gibi yapmiom ole asiriya kacmamak lasim
-
bende Tahribatta daha cevabını kimsenın çözemediği criminalin sorudğu soruyu nerdeyse çözdum...bır-ıkı hatam tek var criminal konuya baksa onuda çözecemde ama bakmıyor nedense :D:D
işte konunun lnki
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=38584
-
sabah aç karnıma 8 adet sarıkız sade soda içtim, midem delinmedi aq, çok üzülmüştüm :'(
-
3 Tane 10MGlık cipralex aldıktan sonra 70 lik rakı bitirdikten sonra ertesi gun uyanıp okula gitmiştim : )
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
sabah aç karnıma 8 adet sarıkız sade soda içtim, midem delinmedi aq, çok üzülmüştüm :'(
senin ak keşke delinsede kurtulsak akk :Dbu arda ugur gercekten öyle :D bayılcak gibiydim :D zaten ondan uyudum :D stresten sabaha kadar asılcaktım :D
aslında hergun yapmazdım sadece ogune ozgu :D
geçmişin acısını cıkardım :D artık meni gelmiordu akk :D
benm elimin içi su tutmustu :D
-
topla 2000 nin üzerinde sektirdim
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------la o bişimi akk :D
karneleri alcaktık ya cuma günü
bende göt korkusu war stres yapmsıtım dewamsızlıktan bu sene kesin bırakıcaklar die...
ve can sıkıntısından paso aletle :D
evde boştu o ara sabah 8 den aksam ona kadar :D 15 postayı geçitigimi hatırlıom gerisini hatırlamıorum :D
saat 10 u 10 gece gözümü kapadım uyumusum halsizlikten :D
heralde elin nasır tutmuştur.aleti heç karıştırmıyom.harap bitap... -
2 saate 6 kare boşaldım karının üzerine :D
varmı böle rekor yapan (: