Rekorlarınız Neler ?
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------
nakamura2 bunu yazdı:
meta bunu yazdı:
alaturka bi tuvalette yarım saat ya da daha fazla kalabilirim(kabız da değilim :))
alafranga da 3 saat kalırım abi:D
acıkma hariçç 3 gün kalırım ;) VE de bi kereinde 2,5 dakka mı ne işemiştim :-o
-----------------------------hocam o kadar kalırsan(gerçi 1-2 saat bile kalınmaz ama) ayağa kalkamazsın nasıl uyuşuyo lanet bacaklar kalkılmıyo
-
hacı bi de karşı da koyamıyo insan öle bi durumda, çünkü adamların açısından baktın mı haklılar, vurmak içimden gelmedi sadece teslim oldum
-
24 saat içinde call of duty 2'yi veteran'da bitirme :) çok seviom amk :)
-
jacob bunu yazdı:
jiyanamin bunu yazdı:
-----------------------------a.q sizinde Bı şeymı 2 gün içinde 3 ayrı eve taşındım:D:DD::D:D
-----------------------------bu hojada sallamada rekor kırmış ;)
-----------------------------çok kolay oldu ilk evden cıktım başka yere beyenmedım cıktım başka yrtr ordada bırgun kaldım başka tere.....:P:P:P
-
gencprens bunu yazdi:
------------------------------------------------------------
2 saate 6 kare boşaldım karının üzerine :D
varmı böle rekor yapan (:
---------------------------------------------------------------
abu sn bana bul bi tane bak bn neler yapiom ona:)) abazayim ulen warmi alla alla. wallah mert cim kardesim bilirsn okulda o ilberin kucuk husam muhabbetini(hani baya bi asilmistida burnundan kocaman bi yaratik cikmisti) bnde ilberden ozendin bi deniyim dedim naapiim hatun gorunce dayanamiommmm:))) zati o gunun sonunda elim tutmaz olmustu kaldiramiodum o neydi yaf ole. saka maka simdik bi bakam dedim konudaki cwplara mubarek butun tarikatin eli seyinde gezio maasallahhh
-
bir gece 500 sayfa yakın kitap okudum. Gözler ters döndü!!! :D
-
53 Leşim var :) ama sinek :) bağ evinde sabah 11 den akşam 8 e kadar :)
-
ordinarius bunu yazdı:
hacı bi de karşı da koyamıyo insan öle bi durumda, çünkü adamların açısından baktın mı haklılar, vurmak içimden gelmedi sadece teslim oldum
-----------------------------teslimiyeti asla kabullenemem ama burada yapacak hiç bişi yok anca dua edeceksin fazla hasar almadan kuttulayım :)
-
harry potterı bilen bilir
1500 sayfa mı ne
ayıptır sölemesi 13 saatte bitirdim :D -
yarım kilo kuru fasulye yiyip 28. kata kadar gaz yapmadan kimse çıkarsa o zaman rekor değil, guinnes rekorlar kitabına bile girer .DD..