Replika Airpods Önerisi Olan ?
-
itws 12 aldım 2 tane, airpodsa benziyor.
ses kalitesi orta. auto pairing çalışıyor.
124 liraya iki tanesini aldım trendyol'dan.
Bence iyi alışveriş.
-
600'e satıyorum beyler.Benim airpodsu.1.5 seneden fazla garantisi var.Fiyat nası bilmiyorum.
-
2 . El alan olursa sony 1000 mx3 var kutusunda ingiltere'den geldi kullanmadım 1 senedir duruyor Apple halt etmiş derim suyun altında kullanabiliyorsan kullan sorunsuz .
-
mkyb bunu yazdı
Ses kalitesi fena değil. Ancak bir türlü sağ ve soldan aynı anda ses çıkaramadım. Birinden ses geliyor diğerinden gelmiyor. Bir taktiği mi var ?
Kutu kalitesi çok dandik. Mıknatısı falan yaramaz. Belkide Apple Airpods deneyimledim ondandır. Airpodsların kutusu Zippo çakmak gibi hem sağlam hemde elde tokluk hissi veriyor. Tamam ucuzda bu kadar kalitesiz olmamalıydı. Yere düşse çıt diye kırılır.
Şarjını telefonun bildirim çubuğunda gösteriyor o güzel. Ancak kutunun şarjını göstermiyor. Gerçi Hepsiburada'da birisi yorumlarda fotoğraf atmış onda kalan bataryayı led olarak gösteriyor. Çakma herhalde o ?
Airdots Pro yazıyor kutunun üstünde ama Airdots Pro denen model Apple Airpods'a çok benzeyen beyaz kulaklık.
müzik dinlerken telefon uzaktaysa sorun oluyormuş gibi birşey okumuştum. var mı böyle bir olay?
-
bende takip ediyorum kulaklık mevzusunu
şimdi piyasa i12 i15 i9 gibi modeller ile dolu.
beyaz renk çakmaların bu modelleri neyi ifade ediyor ?
50 liraya bulabiliriyorum. ama hangisi son çıkan ise onu değerlendirmek istiyorum.
-
zalimadam bunu yazdı
bende takip ediyorum kulaklık mevzusunu
şimdi piyasa i12 i15 i9 gibi modeller ile dolu.
beyaz renk çakmaların bu modelleri neyi ifade ediyor ?
50 liraya bulabiliriyorum. ama hangisi son çıkan ise onu değerlendirmek istiyorum.
i12 aldım dün, kulağımda şuan. yılan gibi.
-
TheAvenqer bunu yazdımkyb bunu yazdı
Ses kalitesi fena değil. Ancak bir türlü sağ ve soldan aynı anda ses çıkaramadım. Birinden ses geliyor diğerinden gelmiyor. Bir taktiği mi var ?
Kutu kalitesi çok dandik. Mıknatısı falan yaramaz. Belkide Apple Airpods deneyimledim ondandır. Airpodsların kutusu Zippo çakmak gibi hem sağlam hemde elde tokluk hissi veriyor. Tamam ucuzda bu kadar kalitesiz olmamalıydı. Yere düşse çıt diye kırılır.
hocam kapat ikisinide sonra kutuya koy kırmızı yanınca çıkar ikisini aynı anda basılı tut aç eşleşecekler sonra telefondan sağdaki tek çıkıyor tıkla bas eşleştir telefonla kulaklığı
bende şarj durumunu bildirim çubuğunda göstermiyor nasıl yaptın hocam
kutusu çok dandik kapak kısmı
ek olarak mikrofonu çok kötü ortamda birisi konuşsun veya arkadan araba geçsin karşı taraf sizi duyamaz mikrofonu ancak sessiz ortamda çalışıyor dış sesleri sizin sesinizden daha çok alıyor nasıl bunu becermişler o da ayrı bir soru
Şarj göstergesi için herhangi bir ayar yapmadım. Android 9 kullanıyorum belki ondandır.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
müzik dinlerken telefon uzaktaysa sorun oluyormuş gibi birşey okumuştum. var mı böyle bir olay?
O telefonun bluetooht çekim gücüyle alakalı. Huawei kullanıyorum bir problem yaşamadım. Gerçi Huaweilerde wifi, bluetooht ve operatör anteni 2 tane var. Ondan çekim gücü yüksek.
-
i12 aldım henüz gelmedi gelince yazarım ama 58 lira al geç
-
A101'e bu sefer dokunmatik olan airpod benzeri bi kulaklık geliyor. 50lira