Replika Airpods Önerisi Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

itws 12 aldım 2 tane, airpodsa benziyor.

ses kalitesi orta. auto pairing çalışıyor.

124 liraya iki tanesini aldım trendyol'dan.

Bence iyi alışveriş.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

600'e satıyorum beyler.Benim airpodsu.1.5 seneden fazla garantisi var.Fiyat nası bilmiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

2 . El alan olursa sony 1000 mx3 var kutusunda ingiltere'den geldi kullanmadım 1 senedir duruyor Apple halt etmiş derim suyun altında kullanabiliyorsan kullan sorunsuz .

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ses kalitesi fena değil. Ancak bir türlü sağ ve soldan aynı anda ses çıkaramadım. Birinden ses geliyor diğerinden gelmiyor. Bir taktiği mi var ?

Kutu kalitesi çok dandik. Mıknatısı falan yaramaz. Belkide Apple Airpods deneyimledim ondandır. Airpodsların kutusu Zippo çakmak gibi hem sağlam hemde elde tokluk hissi veriyor. Tamam ucuzda bu kadar kalitesiz olmamalıydı. Yere düşse çıt diye kırılır.

Şarjını telefonun bildirim çubuğunda gösteriyor o güzel. Ancak kutunun şarjını göstermiyor. Gerçi Hepsiburada'da birisi yorumlarda fotoğraf atmış onda kalan bataryayı led olarak gösteriyor. Çakma herhalde o ?

Airdots Pro yazıyor kutunun üstünde ama Airdots Pro denen model Apple Airpods'a çok benzeyen beyaz kulaklık.

müzik dinlerken telefon uzaktaysa sorun oluyormuş gibi birşey okumuştum. var mı böyle bir olay?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bende takip ediyorum kulaklık mevzusunu

şimdi piyasa i12 i15 i9 gibi modeller ile dolu.

beyaz renk çakmaların bu modelleri neyi ifade ediyor ?

50 liraya bulabiliriyorum. ama hangisi son çıkan ise onu değerlendirmek istiyorum.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

bende takip ediyorum kulaklık mevzusunu

şimdi piyasa i12 i15 i9 gibi modeller ile dolu.

beyaz renk çakmaların bu modelleri neyi ifade ediyor ?

50 liraya bulabiliriyorum. ama hangisi son çıkan ise onu değerlendirmek istiyorum.

i12 aldım dün, kulağımda şuan. yılan gibi.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Ses kalitesi fena değil. Ancak bir türlü sağ ve soldan aynı anda ses çıkaramadım. Birinden ses geliyor diğerinden gelmiyor. Bir taktiği mi var ?

Kutu kalitesi çok dandik. Mıknatısı falan yaramaz. Belkide Apple Airpods deneyimledim ondandır. Airpodsların kutusu Zippo çakmak gibi hem sağlam hemde elde tokluk hissi veriyor. Tamam ucuzda bu kadar kalitesiz olmamalıydı. Yere düşse çıt diye kırılır.

hocam kapat ikisinide sonra kutuya koy kırmızı yanınca çıkar ikisini aynı anda basılı tut aç eşleşecekler sonra telefondan sağdaki tek çıkıyor tıkla bas eşleştir telefonla kulaklığı

bende şarj durumunu bildirim çubuğunda göstermiyor nasıl yaptın hocam 

kutusu çok dandik kapak kısmı

ek olarak mikrofonu çok kötü ortamda birisi konuşsun veya arkadan araba geçsin karşı taraf sizi duyamaz mikrofonu ancak sessiz ortamda çalışıyor dış sesleri sizin sesinizden daha çok alıyor nasıl bunu becermişler o da ayrı bir soru

Şarj göstergesi için herhangi bir ayar yapmadım. Android 9 kullanıyorum belki ondandır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

müzik dinlerken telefon uzaktaysa sorun oluyormuş gibi birşey okumuştum. var mı böyle bir olay?

O telefonun bluetooht çekim gücüyle alakalı. Huawei kullanıyorum bir problem yaşamadım. Gerçi Huaweilerde wifi, bluetooht ve operatör anteni 2 tane var. Ondan çekim gücü yüksek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

i12 aldım henüz gelmedi gelince yazarım ama 58 lira al geç

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

A101'e bu sefer dokunmatik olan airpod benzeri bi kulaklık geliyor.  50lira

RitmFarbRacourci tarafından 28/Mar/20 23:55 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 6869 Toplam Mesaj: 55
kablosuz kulaklık