Rockipsiz.Com
-
uzun bi hazırlık döneminden sonra nihayet siteyi yayına sokabildik,
müzik piyasasındaki rock'ın özgür ruhunun yerini rap'ın sert çocuklarının tv kavgalarının almaya başladığı bir dönemde, gerçekten rock müziğe gönül vermiş kıyıda köşede kulaklığıyla iron maiden dinlerken önünden geçen tikkylere bakıp iç çeken insanlarlarla bir araya gelebilmek için yola çıktık. rock müzik çatısı altındaki herşeyi ve herkesi yanımızda görmekten durur duyarız...
http://www.rockipsiz.com | Let's make some noise... -
Oooo manyak bi tasarım oLmus.tebrikLer hakkaten cekici.eLlerine sağLık.Tahribattan iLk uyede ben oLayım bari.
-
aha rockipsiz tekrar sahalarda :)
hosgeldin dostum. hayirli olsun siten
guzel olmus hayirli olsun. -
Dostum joomlanın hangi versionunu kurdun :D 1.7 ise b.ku yedin :D söyleyem hazır joomla teması
-
joomla portal kurdum ama editlediğim çok yeri var. hazır temanın da hazır temalığı pek kalmadı, kodlamada da öle. 0'dan yazmış olsam daha kolay olurdu benim için, zaten joomlayı kurup siteyi açmış olsadım bu mesajın tarihi baya bi erken olurdu. en azından bütün rockportalları gibi phpnuke kurmadım ;) underzero başka yerde görüşemez olduk senle siteden yazışalım bari :p yorumlarınız için teşekkürler...
-
hoja tebrikler de
neden millete saldırma zournlulugu hisstein kendinde.
rocktan da mal insanlar çıkmıyor mu? -
Her ortamdan mal çıkma olasılığı vardır... İnsanoğlu her yerde...
Hayırlı olsun hoja... nice yıllara :) ... SaYGıLaR mina kyimm... -
hehehehehe=))) noel_baba +99999999999
her ortamdan mal çıkma lafına hasta oldum=)) -
6 Aydır Co admini olduğum sitede hala üye yok la.. olum bard start ver :) iş güç yogunum zaten
-
hayirli olsun rockipsiz
-
fena değil
Toplam Hit: 3812 Toplam Mesaj: 22