Rotterdamin Ortasinda Vah$Et :S 18 +
-
Aq malları,karı ölüyor adam hala çekiyor ne kadar geri zekalı insanlar var aq.Diğerleri zaten ürkek göt herifler
-
hacı ben orada olacam ki adama tekmeyi gomunce adam 60 sene belini dogrultamaz be vuranlar mal mal tekme atıo
-
la olay hollandada oluo dimi ? eğer orda oluosa vurulan tekmeden ne beklersinki :D gay memleketi
-
haha video sahte lan, kimsenin kimseyi bicakladigi filan yok:):) hahah
-
aman amana o ne yaaa :S:S:S:S:S
-
videoyu çeken elemanlar Türk belki ama orada asimile oldular herhalde birisi satarız video falan diyo öbürü ben bakamıyorum gidelim diyo ( sanki film seyrediyo lavuk ) + karı ya 1 allahın kulu ilk yardım yapmıyo avrupanın zaaflarından biriside kimsenin kimseyi miklememesi..
o vukaat Türkiyede olacaktı ve millet öyle bakacaktı ha . özelliklede söz konusu at,avrat,silah olunca , adamı önce linç ederdik ,sonrada o emaneti takardık bi tarafına sonra hadi gidelim derdik.
Memleketim bi tane ya...
-
o vukuattan Türkiyede oldu, butun ana haberler gunlerce gosterdi. adamın biri elinde kasap bıcagı kadar bir bıcakla sokagın ortasında kadının birini dogruyordu ve yaklasık 600-700 kişide elinde cekirdekle izliyordu. olay yerinde olan bir polis sadece adamı sozlu iknaya calısıyorduki bu arada adam kadını dogramaya devam ediyordu. belinde silah olan polisin silah kullanma yetkisi olmadıgı icin adamın ustune atlamayada cesareti olmadıgından ve o 700 kisilik grubunda cesareti olmadıgı ve sinemada gibi olayı izlediginden kadın ligme ligme oldu. demekki neymis memleket degisince olay degismiyormus. orada en azından adamı kadının uzerinden almak icin korkarakta olsa tekme atmaya calısmıslar, bizde oda olmadı. hos belki arada cekirdek atanlar olmusturda ben gormemisimdir.
-
1. Kadın a accaip derecede acıdım.. Yazık walla
2.Adam belli bişiler var onda yutmuş üfürmüş bişiler etmiş o ;l
3.Replik:Ayhan. Olum içim galdırmıyo yahu de gidek. - Dur olum satarık...
4.Türkiye de olsaydı sanmıyorum aynı şekilde tekme yiceni en azından o kadınla berbaer hastaneye giderdiler..
5.Son sahnelere tikkat bisikletli amcam kadının önünde duruyo sonrada aradan cızzz.. Gevur degilmi amk insan bişeler yapmaya çalışır ne biliim yoldan geçen arabayı durdur olmadı sırtına al bişii et ..
6. ulan iki dakkada ne degerlendirme yaptım 6. pas da yorumcumu olsam ne.. Herhalde sinirden :)
-
atıcaznız tekmenin!
-
içim kalktı.
goduğumun herifine erkek gibi bi tane vuran çıkmadı.
karı gibi okşuyorlar,göya tekme atıyor.
dikkatimi çekense kadının bi çare yere düşmesi. şehir merkezi lan ora. bi ambulans gelmedi ag.
birde polisin joblamasını engelliyorlar. basacaklar suratına jopu bak bakalım nasıl akıllanıyor.
böyle durumlar için yaşasın işkence!