Rotterdamin Ortasinda Vah$Et :S 18 +
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
gfb_soldier bunu yazdı:
....öyle bi durumda sağlam tekme atamayabilirsin bi anlık bişey lazım .
-----------------------------orda devreye ben giriyorum olm merak etme, komaya sokarım :)
-----------------------------ulan adam ölür sen suçlu çıkarsın sonra :D
-
hoca bu adam B.T.K nın B sini uygulamıyor direk tahrip ve katletme.. :D yazık a.q bi adamı alamadılar lee
-
gfb_soldier bunu yazdı:
DkN bunu yazdı:
gfb_soldier bunu yazdı:
....öyle bi durumda sağlam tekme atamayabilirsin bi anlık bişey lazım .
-----------------------------orda devreye ben giriyorum olm merak etme, komaya sokarım :)
-----------------------------ulan adam ölür sen suçlu çıkarsın sonra :D
-----------------------------iyi bi pozisyon yakalayıp tam oturtamazsam olmez buyuk ihtimalle, gerci belli olmaz (:
-
adamın kafası tam tekme pozisyonluk ama ordaki gençlerde utanmasa adamın başını oksıcak karı gibi tekme mi atılır la a.q
-
yanız bi tuhaflık var herifin elindeki ekmek bıçağı gibi bişi adam onu kadına en az 25 defa falan soktu bide boynuna her tarafına sokuo ama kadın sora elinden desdek aldı kaktı bi garip yani onca bıçak darbesinden sonra
-
hassiktir yaaa yuuuuuuuhhhhhhh
ordaki seyredenlerin hepsinin aq
ulan ben bile daha kötü vurrum bebelere bak yaa
ulan ta$ sopa alirsin kafasina vurursun olmadi kemerini alirsin boynuna geçirirsin çekersin döversin
kadin kanlar içinde millet seyredip gidiyo ya aq piçler
-
ah ulan ben olacak orda ucarak adam bir kodum yapıştırım yere valla adam ağa kalkarsa kacarım
-
Arkadaşlar hiç şu yönden bakmadınız okkuduklarıma göre.Kimbilir kadın ne yaptıda adamı cinnet geçirtti.Aldattı veya başkasıyla yatakta gördü adam.Durup dururken böle bişeyin olması mümkün deil.
-
Esconda bunu yazdı:
Arkadaşlar hiç şu yönden bakmadınız okkuduklarıma göre.Kimbilir kadın ne yaptıda adamı cinnet geçirtti.Aldattı veya başkasıyla yatakta gördü adam.Durup dururken böle bişeyin olması mümkün deil.
-----------------------------ya adamın satanizm gibi tamamen saçmalıktan olu$an inançları varsa....
-
Esconda bunu yazdı:
eger suçlu ise yasalar var cezasini çekeraldatti isede herkes özgürdür vs
zaten senin gibi düsünenler durup seyretmisti trde adam karisini dograrken mal gibi düsüncelerinizden biktik