Rumca Bilen Mürit Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

5-6 yıldır Yunanistan ligine ve özellikle PAOK'a karşı bir ilgim var. Sebebi ise 4 sene önce ki Beşiktaş-fenerbahçe maçına PAOK taraftarının otobüslerle gelip İnönü'de Beşiktaş'a destek vermesi. Zaten bir iddiaya göre PAOK'u Türkiye'den göç eden Beşiktaşlı Rumların kurduğu, neyse. Aşağıda linklerini verdiğim videoda ki bestelerini araştırıyorum. Ancak tam metnini hiç bir yerde bulamadım.

Bestenin adı: Paokara Exo Trela Mes To Mialo

Youtube Linki: http://www.youtube.com/watch?v=vqo_rqMc8NA

Şimdi bu bestenin tamamı nedir? Türkçe nedir? Ben bulamadım. Bulabilecek mürit var mı?

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://forums.electronicarts.co.uk/real-football/321952-world-famous-song-oooh-paokara.html

turkcesi mukemmel 

keh keh keh

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

http://forums.electronicarts.co.uk/real-football/321952-world-famous-song-oooh-paokara.html

turkcesi mukemmel 

keh keh keh

İyi güzel de, Türkçesini bulamadım.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

benim hocam biliyo yaz hocam metni çevirtirim ben

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

numune bunu yazdı:

oooo Paokara Trela Me Sto Mjalo, Obu Kena Pezis Pada Ta Sa Koluto, Jasena Ta Petano Ke Ja Sena Mono Zo!

OOO Paokara Eho Trela Me Sto Mjalo, Obu Kena Pezis Pada Ta Sa Koluto, Jasena Ta Petano Ke Ja Sena Mono Zo!

Buna benzer birşey buldum youtube'da. Ne kadarı doğrudur bilemiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

numune bunu yazdı:

oooo Paokara Trela Me Sto Mjalo, Obu Kena Pezis Pada Ta Sa Koluto, Jasena Ta Petano Ke Ja Sena Mono Zo!

OOO Paokara Eho Trela Me Sto Mjalo, Obu Kena Pezis Pada Ta Sa Koluto, Jasena Ta Petano Ke Ja Sena Mono Zo!

Buna benzer birşey buldum youtube'da. Ne kadarı doğrudur bilemiyorum.

tamam sorarım yarın

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

birazdan yazıcam sordum birine cvp bekliyorum :D

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

rumca da bu alfabeyle yazılanları çözemiyomuş fatih abi :S malesef kril alfabesiyle olsa çevirelim diyo ama bundan bişi anlamıyomuş :S

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

PAOK'n amk. yunanlılarında amk. Şu son fb-paok maçından sonra beşiktaşlı olduğum halde paok taraftarının omuzuna beşiktaş atkısını asan orospu çocuğunu görünce Çarşıdanda soğudum. şerefsizler..

edit: ayrıeten bu AntifA ayakları felan geçin bunları. beşiktaşla bu oğlancı rum dönmesi paoklularıda kardeş yaptılar ya helal olsun.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:

PAOK'n amk. yunanlılarında amk. Şu son fb-paok maçından sonra beşiktaşlı olduğum halde paok taraftarının omuzuna beşiktaş atkısını asan orospu çocuğunu görünce Çarşıdanda soğudum. şerefsizler..

edit: ayrıeten bu AntifA ayakları felan geçin bunları. beşiktaşla bu oğlancı rum dönmesi paoklularıda kardeş yaptılar ya helal olsun.

Olayın milliyetçiliğine ineceksek eğer;

- Statlarında ambleminin tam ortasında Ay-Yıldız bulunan Beşiktaş atkısı yakan fenevlilerden,

- Rakip takımı ile yaptıkları maçta Türk bayrağını totosuna sürdüğü için taksimde gebertilen ingilize sahip çıkan ve taraftarımız tarafından yapılmadı diyecek kadar küçülen galatasarylılardan,

- Kendi şehirleri dışında doğru dürüst taraftarları olmadığı halde fikstür hatası olarak Beşiktaş ile aynı cümlede kendilerine yer buldukları halde kendilerini büyük sanan bursasporlulardan,

- Tek iken birşey yapamayacakları için bursa ile kanka olan ankaragüçlülerden vs vs

Tüm bunlara rağmen kendi maçlarında Türk bayrağı açan Deportivo la Coruna, Türklere ve Müslümanlara küfürler eden ingiliz holiganlara leeds'te ders veren Türklere destek olan Pakistanlılar, gerek renkleriyle gerek kartal sembolünden dolayı gerek de taraftarının sahip olduğu Asi Ruh'tan ötürü Beşiktaş forması giyen, Türk bayrağı açan PAOK'lular daha Türktür!...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

Olayın milliyetçiliğine ineceksek eğer;

- Statlarında ambleminin tam ortasında Ay-Yıldız bulunan Beşiktaş atkısı yakan fenevlilerden,

- Rakip takımı ile yaptıkları maçta Türk bayrağını totosuna sürdüğü için taksimde gebertilen ingilize sahip çıkan ve taraftarımız tarafından yapılmadı diyecek kadar küçülen galatasarylılardan,

- Kendi şehirleri dışında doğru dürüst taraftarları olmadığı halde fikstür hatası olarak Beşiktaş ile aynı cümlede kendilerine yer buldukları halde kendilerini büyük sanan bursasporlulardan,

- Tek iken birşey yapamayacakları için bursa ile kanka olan ankaragüçlülerden vs vs

Tüm bunlara rağmen kendi maçlarında Türk bayrağı açan Deportivo la Coruna, Türklere ve Müslümanlara küfürler eden ingiliz holiganlara leeds'te ders veren Türklere destek olan Pakistanlılar, gerek renkleriyle gerek kartal sembolünden dolayı gerek de taraftarının sahip olduğu Asi Ruh'tan ötürü Beşiktaş forması giyen, Türk bayrağı açan PAOK'lular daha Türktür!...

Senin ağzından bal damlıyor hocam be.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 4233 Toplam Mesaj: 23