Rumca Bilen Mürit Var Mı?
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Senin ağzından bal damlıyor hocam be.
-----------------------------Devir artık o kadar ucuz milliyetçilik devri değil... Bu da böyle biline (:
-
anarşist bir paok taraftarını faşist bir fb gs ts taraftarına tercih ederim
-
Dam üstünde SaksağanVur Beline kazmayı..
Arkadasim ; Adam diyor bilen var mı , ordan burdan çıkıp laf kalabaligi yapmaya ne hacet var,
bilmiyorum ben sözleri
-
@Hannibal
Benim yazdığımla senin anlattıkların arasında ne alaka var arkadaşım. PAOKlunun omzuna beşiktaş atkısı saran yavşak beşiktaşlının (beşiktaşlı olduğumu belirtmiştim) Türklüğüyle Deportivonun los turcos holiganlarının Türklüğünü kıyaslayacak bi mevzudan bahsetmiyoruz. Ama anladığım kadarıyla şu son yıllarda dünyadaki bütün ultrAs ile AntifA gruplarının (çArşıda dahildir) ideolojik bakış açılarıyla gelip benim yazdığımı yorumluyorsun. Nedemek istedeğimi anlamışsındır.
Yoksa sırf ezeli rakibini kıllatmak adına yunanlıya destek veren soysuzla efendime söyleyeyim leeds katliamını inkar eden cimbomlunun Türklüğünü kıyaslayarak demogoji yapmaya gerek yok.
-
NovalgiN bunu yazdı:
anarşist bir paok taraftarını faşist bir fb gs ts taraftarına tercih ederim
-----------------------------Yav zaten size kalsa şu St Paulinin anarşist homoseksüel holiganı faşist damgası yemiş fb gs bjk taraftarına bedel kardeş.
-
var ama söylemem:)
-
HannibALgan bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
PAOK'n amk. yunanlılarında amk. Şu son fb-paok maçından sonra beşiktaşlı olduğum halde paok taraftarının omuzuna beşiktaş atkısını asan orospu çocuğunu görünce Çarşıdanda soğudum. şerefsizler..
edit: ayrıeten bu AntifA ayakları felan geçin bunları. beşiktaşla bu oğlancı rum dönmesi paoklularıda kardeş yaptılar ya helal olsun.
-----------------------------Olayın milliyetçiliğine ineceksek eğer;
- Statlarında ambleminin tam ortasında Ay-Yıldız bulunan Beşiktaş atkısı yakan fenevlilerden,
- Rakip takımı ile yaptıkları maçta Türk bayrağını totosuna sürdüğü için taksimde gebertilen ingilize sahip çıkan ve taraftarımız tarafından yapılmadı diyecek kadar küçülen galatasarylılardan,
- Kendi şehirleri dışında doğru dürüst taraftarları olmadığı halde fikstür hatası olarak Beşiktaş ile aynı cümlede kendilerine yer buldukları halde kendilerini büyük sanan bursasporlulardan,
- Tek iken birşey yapamayacakları için bursa ile kanka olan ankaragüçlülerden vs vs
Tüm bunlara rağmen kendi maçlarında Türk bayrağı açan Deportivo la Coruna, Türklere ve Müslümanlara küfürler eden ingiliz holiganlara leeds'te ders veren Türklere destek olan Pakistanlılar, gerek renkleriyle gerek kartal sembolünden dolayı gerek de taraftarının sahip olduğu Asi Ruh'tan ötürü Beşiktaş forması giyen, Türk bayrağı açan PAOK'lular daha Türktür!...
-----------------------------Hannibalgan'a duyduğum derin saygıdan dolayı; fair play liginde heryıl küme düşen, tribün adına tam bir pislik yuvası olan, dünyanın en gereksiz tribün grubu olan beşiktaş JİMNASTİ klubünün taraftar grubu çarşı hakkında birşey söylemek istemiyorum.
-
gençler adam bir soru sormuş konuyu kirletmeden ya cevap verin yada konudan gidin..illa tartışmak istiyorsanız PM denilen bir olay mevcut dilerseniz msn adreside veririz eklersiniz konuşuruz..Önce saygı duymayı öğrenmek lazım..
-
Youtube da ki videonun altında İngilizce açıklaması var
Ohhhh PAOKara I've got madness...inside my mind
Wherever you'll play I 'm following you
for you I'll die and only you is Why I liveOhhh Paokara. Bende delilik var.. Aklımın içinde
Nerede oynuyorsanız takip edeceğim sizi
Senin için öleceğim ve yaşamamın nedeni sadece sensin
(Devamlı tekrarlıyorlarmış bunları)
-
çözemedi bizim hoca