Rusça Karakter Problemi
-
kullandığın programdan kodlama türünü değiştirdin mi ? dreamweaver ya da notepad++ kullanıyorsan bir bak onada.
-
VBDream bunu yazdı
kullandığın programdan kodlama türünü değiştirdin mi ? dreamweaver ya da notepad++ kullanıyorsan bir bak onada.
evet utf-8
-
duyuruları include ilemi çekiyorsun hocam?
-
gamesbug bunu yazdı
duyuruları include ilemi çekiyorsun hocam?
yok hocam normal veritabanından çektiriyorum javascript ile o şekilde oluyor
-
sorunu çözdüm arkadaşlar system dosyasındaki birşey bozuyomuş... ilgilendiğiniz için teşekkürler
-
sorun yine olmaya başladı buseferki farklı veritabanından çektikleri düzgün ama .inc dosyasından çektikleri site ilk açıldığında düzgün geliyor f5 yaptığımda ????? olarak geliyor bikaç gündür bununla uğraşıyorum artık bıktırdı.
-
Uppala...
-
Webci58 bunu yazdı
sorun yine olmaya başladı buseferki farklı veritabanından çektikleri düzgün ama .inc dosyasından çektikleri site ilk açıldığında düzgün geliyor f5 yaptığımda ????? olarak geliyor bikaç gündür bununla uğraşıyorum artık bıktırdı.
up... sorunu çözmem lazım
-
Webci58 bunu yazdıWebci58 bunu yazdı
up... sorunu çözmem lazım
rusça bir script felan indirsene madem yapabilen yok indir scripti kodları incele
-
ne karakter problemiymiş 2 aydır çözemedin arkadaş :D
Rozetka.ua adresinde sağ tıklayıp kaynağa bakınca charset=utf-8 kullandıkları görülüyor.