Rusya Devlet Baskanı Putin`Den [ Kosova , KKTC ] Açıklaması
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------
Putinin böyle bi açıklaması filan olmadı olamazda... sallama haber... tamam yine eyvallah bari inandırıcı olsun
haber dogru -
lemar bunu yazdı:
SawIV bunu yazdı:
Putinin böyle bi açıklaması filan olmadı olamazda... sallama haber... tamam yine eyvallah bari inandırıcı olsun
haber dogru
-----------------------------yaw insanlar arastırma yapmadan gündemi takip etmeden yorum yapıyoya ben delleniyorum ozaman Aksam haberlerindede aynı bant verildi lemar bende kimse tanımadı diye biliyordum..
-
putinin kktc yi savunduğuna bakmayın, kosovayı engellemek için kktc yi kullanmaya kalkıyo yafşak..
sırplar kosovanın bağımsızlığına karşı,sırplar rus uşağı, dolayısıyla kosovanın bağımsızlığı biraz hayal gibi görünüyor, bir kosovalı olarak korktuğum şey amerikanın burda kürtleri kullandığı gibi orda kosovalıları kullanması.. amerikan yandaşlığı çok fazla malesef.
Türkiye için hangisi iyi olacaksa o olsun derim, benim için önce Türkiye sonra Kosova..
-
dün gece saat 4de trt fm de dinledim.
rusya koz amaçlı yapıyor. bu bir oyundan ibaret.
-
KKTC'yi değil AB,ABD Türkiye bile tanımasa olur. Oraya verilen şehitlerin kemikleri sızlıyor. KKTC'nin KK(TC) dışında Türklükle ve Türkiye ile alakası kalmış bir yer değil. Zamanında bu konuları tartıştığımız bir konunun linkini vereyim. Oraya gidip görene kadar bende farklı düşünüyordum. http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=35842
-
Lemuria bunu yazdı:
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------Bak şimdi Kosovanın bağımsız olmasını destekleyen en gelişmiş ülke amerika her ne kadar nefret etsemde bunu yaptılar, III. DÜnya savaşında kosova ve arnavutluk italya veya rusya'ya karşı kullanılmayı planlıyorlar, ama ordaki TÜRKİYE sevgisi TÜRKlerle düşman tarafta olmayacak kadar güçlüdür. Yani ölümüne kardeşiz Türkün Türkten başka dostuda vardır. Osmanlı bize gösterdi bu dostluğu şu anda görünürde göstermesekte kalbimizde Türkiye sevgisi var. Ne mutlu TÜRK'üm diyene.
Hoca Türkmüsün Arnavut'mu ? benim bildiğim kadarı ile arnavutluktan göç etmiş insanlar Türk kökenli fakat tanıdığım arnavutların hepsi arnavut şovenisti..bi türlü anlam veremiorm..bunca olayın karşısında şüpheli kaldım..senin kullandığın dilde bu fikrimde biraz daha ilerleme kaydetti..Türk değilmisiniz ?
-----------------------------annem arnavut babam kosovalı ben türk. Eğer ismime bakarsan DEVSIRME yazar. anlamını araştırırsan sevinirim :D
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------KKTC'yi değil AB,ABD Türkiye bile tanımasa olur. Oraya verilen şehitlerin kemikleri sızlıyor. KKTC'nin KK(TC) dışında Türklükle ve Türkiye ile alakası kalmış bir yer değil. Zamanında bu konuları tartıştığımız bir konunun linkini vereyim. Oraya gidip görene kadar bende farklı düşünüyordum. http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=35842
bu soylediklerini ustume alinmalimiyim? seni tanimiyorum bile, sende beni tanimiyorsun o yuzden heralde alinmamaliyim... ama o konudada soyledigim gibi, kalp kiriyorsunuz, kibrisa gidip 2-3 tane capulcu tanimissiniz, burda ahkam kesiyorsunuz... ben turklugumle gurur duyuyorum, kimsenin zaten bunu yargilamaya hakki yok, tekrar tekrar bu konulari tartismak istemiyorum, biktim... Ben Turkum diyebiliyorum, e buda beni Ataturkun dedigi gibi mutlu edebiliyor, siz bilmediginiz herseyi elestirmeye devam edin... Ben irlandada yanimda KKTC den arkadaslarimla, bunun tartismasini yapan biriyim, kendi arkdasim dedigim insanlarla bunun kavgasini yapar kibrislilik diye tutturduklari sacmaligin sadece bir hayalden ibaret oldugunu anlatirim... burda ben bunun savasini verip anlatmaya calisirken, cok severek yillardir takip ettigim tahribat.com da bu sekilde duz mantikli sacmaliklar okumaktan sikildim (ister turkce klavye ister ingilizce ikiside uyar)... yarin oburgun birileri ciksa siniz turklugunuzu burda assa kesse neler hissettigimi anlarsiniz... kimsenin bunu tartismaya hakki yok... o zaman bi konu acalim, turk olmak ne demekdir onu bir tanimliyalim bakalim yapabiliyormusunuz, sonrada donup kimin ne kadar turk oldugunu tartisiriz.. bakalim kim turk kim kendigini kandiriyor... -
lemar bunu yazdı:
bu soylediklerini ustume alinmalimiyim? seni tanimiyorum bile, sende beni tanimiyorsun o yuzden heralde alinmamaliyim... ama o konudada soyledigim gibi, kalp kiriyorsunuz, kibrisa gidip 2-3 tane capulcu tanimissiniz, burda ahkam kesiyorsunuz... ben turklugumle gurur duyuyorum, kimsenin zaten bunu yargilamaya hakki yok, tekrar tekrar bu konulari tartismak istemiyorum, biktim... Ben Turkum diyebiliyorum, e buda beni Ataturkun dedigi gibi mutlu edebiliyor, siz bilmediginiz herseyi elestirmeye devam edin... Ben irlandada yanimda KKTC den arkadaslarimla, bunun tartismasini yapan biriyim, kendi arkdasim dedigim insanlarla bunun kavgasini yapar kibrislilik diye tutturduklari sacmaligin sadece bir hayalden ibaret oldugunu anlatirim... burda ben bunun savasini verip anlatmaya calisirken, cok severek yillardir takip ettigim tahribat.com da bu sekilde duz mantikli sacmaliklar okumaktan sikildim (ister turkce klavye ister ingilizce ikiside uyar)... yarin oburgun birileri ciksa siniz turklugunuzu burda assa kesse neler hissettigimi anlarsiniz... kimsenin bunu tartismaya hakki yok... o zaman bi konu acalim, turk olmak ne demekdir onu bir tanimliyalim bakalim yapabiliyormusunuz, sonrada donup kimin ne kadar turk oldugunu tartisiriz.. bakalim kim turk kim kendigini kandiriyor...
Üstüne alınıp alınmayacağını sen bilirsin. Arada istisnalar olabilir. Fakat KKTC hangi tarafta olduğunu yapılan seçimlerde resmi olarak gösterdi. -
haydaaa turkiyedede secim yapildi sanirim bi aralar, yuzde kirklar falan cikti... herkes ak partinin goruslerinimi savunuyor turkiyede bunumu dusuneyim bende... ben adamin tekini daha gecen gun tokatladim turkiyede arapcami konusuyorlar diye sordu diye ayip ayip, gayet alttan almaya calisiyorum ben burda...
edit: konuyu saptirdik biraz o yuzden herkesten ozur dilerim, ben firexe pm attim, fikirlerimi ve neden bu kadar tepki verdigimi anlattim, zaten burda tartismanin bir manasi yok, forumun icine etmek amacimizda yok :)
-
DEVSIRME bunu yazdı:
Lemuria bunu yazdı:
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------Bak şimdi Kosovanın bağımsız olmasını destekleyen en gelişmiş ülke amerika her ne kadar nefret etsemde bunu yaptılar, III. DÜnya savaşında kosova ve arnavutluk italya veya rusya'ya karşı kullanılmayı planlıyorlar, ama ordaki TÜRKİYE sevgisi TÜRKlerle düşman tarafta olmayacak kadar güçlüdür. Yani ölümüne kardeşiz Türkün Türkten başka dostuda vardır. Osmanlı bize gösterdi bu dostluğu şu anda görünürde göstermesekte kalbimizde Türkiye sevgisi var. Ne mutlu TÜRK'üm diyene.
Hoca Türkmüsün Arnavut'mu ? benim bildiğim kadarı ile arnavutluktan göç etmiş insanlar Türk kökenli fakat tanıdığım arnavutların hepsi arnavut şovenisti..bi türlü anlam veremiorm..bunca olayın karşısında şüpheli kaldım..senin kullandığın dilde bu fikrimde biraz daha ilerleme kaydetti..Türk değilmisiniz ?
-----------------------------annem arnavut babam kosovalı ben türk. Eğer ismime bakarsan DEVSIRME yazar. anlamını araştırırsan sevinirim :D
Nick'inden bahsetmiyorum..anlamınıda gayet iy ibiliyorum o ayrı meselede..benim sana sormak istediğim..aslen arnavutmusunuz .. Türk mü ? yani genel olarak...Tr'de bulunan arnavut göçmenleri Türk değilmidir..