Rüyada İstediğini Görme
-
bu konu hakkında bazı söylentiler var şunu şunu yap görürsün falan diyenler var ama onların dedikleri denemek için cok uzun deneyip bilen tecrübesi olan varmı
rüyamda bizim stajeri görmek istiyorumda ? yatmadan önce beş on dakika resmine baksam yetermi acaba? yada bildigi daha iyi bi yöntemi olan varmı ?
@konunun açılış amacı ne kadar ciddi bilemiyorum ama sonrası geyik olduğundan bu bölüme taşıdım
-
o değilde rüyadayken rüyayı kontrol edebilimuşuz analdım son 2-3 haftadır baya görüorm ve işin ilginci rüyadayken bir an bişi olsun diorm ve oluyor yada beynim beni kandırıyor hani derler ya bitkisel hayatta full rüyadasın aslıdna güzel bişi ha :D
-
"rüyamda bizim stajeri görmek istiyorumda ? "
puhahahaha :D
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
bence bu fikrini stajerle paylaş belki rüyaların gerçek olur
aynen hacı katılıyorum bu fikre madem sizin orda staj yapıyo o zaman konuşmak için fırsatın vardır değerlendir... -
Kafayı tak "rahatsız" boyutuna gelinceye kadar kendiliğinden görürsün.
Sonra bu rahatsızlığı abartma postanın 3 sayfasında görmeyelim seni :F -
Google da Lucid Dream diye arat.. Var böyle bişi, üstünde çalışılınca kontrol edilebiliyo rüyalar, ben yapmadım henüz ama yapan dengesiz bi arkadaşım var :|
-
japonların bu konuda makinaları vardı sana istediğin rüyayı (kızı) gösteriyolardı :D
-
bi film vardı Erotik onun gibimi yani :S
-
xz bunu yazdı:
bence bu fikrini stajerle paylaş belki rüyaların gerçek olur
-----------------------------:| ne diyebilirimki ? *** rica etsem rüyalarıma girermisin ?
-
aşık olursan hiçbirşey yapmadan görürsün zaten merak etme :) tecrübelerle sabittir.. evlenmiş bile olsa görürsün :|
-
HighNitro bunu yazdı:
aşık olursan hiçbirşey yapmadan görürsün zaten merak etme :) tecrübelerle sabittir.. evlenmiş bile olsa görürsün :|
-----------------------------haklı