S3 Vs Discovery
-
Arkadaslar su an s3 kullanıcısı yim ama telefonum bugün biraz Islandı sarj soketinde problem var hoparlorunde problem var ayni zamanda dis kasa cizik vs. Bugun hemen okutayim telefonu dedim yerine discoverys alcaktim neyse adam benim telefonu 500 e saydi uzerine 220 getir al teli dedi tamam dedim yarin gidicem nasipse. Baska bi telefoncu da bana sakin discovery alma pisman oluursun dedi . Siz ne dusunuyosunuz arasinda cok performans farki yasarmiyim
-
ben uzun zamandır 2. el disco arıyorum bu paraya memnun kalınır elbet ama artık disco'dan vazgeçtim.
disco 2 çıkınca onu alacağım. ufak bi fiyat farkı ile daha iyi olur tahsiyem sende disco2'yi bekle.
-
Açılın ben doktorum. :)
Discovery'lerde en çok gözlemlediğim sorun şarj soketinin kırılması.Bu olay ilk partilerde oluyordu sonran General Mobile o partiyi geri çekti.Fakat adamların ismi çıktı bile.Ayrıca kendi kutusunda çıkan şarj aleti çok dandik ağzı çok sıkı ve telefona takarken bastırmak gerekiyor.Hatta şarj aletinin başı büyük olduğundan telefona takınca yarım mm kadar dışarıda kalıyor.Çoğu kişi tam oturmadı zannedip daha fazla bastırıyor bu sefer kırılıyor soket.
Güncellleme olarak Kitkat'ı beta olarakta aldı.Dehşet rom desteği var şuan : http://generalmobileforum.com/Forum-General-Mobile-Discovery-Rom-Paylaşımları.html
-
Hocam bence s3 den sonra discoveryden memnun kalmazsın, koy pirinç dolu kaba s3 ü 1 gün beklet ,al kullan.
-
Bana telefonu satan adam yani satacak adam dedi ki disko şarz aletini torpuluyotuz daha sonra sorun ortadan kalkıyor dedi bu da böyle bir bilgi
-
Kutusunda çıkan şarj aletinin kablosunu direk çöpe at başka bir kablo ile şarj et bir şey olmaz.Birde bloguma ve siteme yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla telefon ucuz olduğundan genelde çoluk çocuk ve teknoloji cahili kesim alıyor.Ondan sonra vay efendim telefon sorunlu.
-
Hocam telefonu aldığım günden beri (Discovery) evde buldugum sarj aletini kullanıyorum genel olarak forumlardada araştırırsan samsung sarj aleti kullanın derler hiçbir sıkıntı yok 8-9 aydır kullanıyorum
-
Mustafa bunu yazdı
Kutusunda çıkan şarj aletinin kablosunu direk çöpe at başka bir kablo ile şarj et bir şey olmaz.Birde bloguma ve siteme yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla telefon ucuz olduğundan genelde çoluk çocuk ve teknoloji cahili kesim alıyor.Ondan sonra vay efendim telefon sorunlu.
+
-
s3 beğeniyorsan neden almıyon gardaş
bi 200 tl fark var arada..disco 700 tl
http://www.markado.com/u/samsung-i9300-galaxy-s3-sifir-urun-78699/
-
disco al sende katl bize. biz memnunuz .
her türlü eline veriyoruz diğer cihazların. piyasamız düşmüyor. ha desek satabiliyoruz.
-
Discovery 1 alacaksan ay sonuna kadar biraz bekle derim.Discovery 2 çıksın piyasaya fiyatlar biraz düşer.