S3 Vs Discovery
-
s3 binbasar hocam manyakmısın ?
neyse , s3 ü tamir ettiriyorsun.
cynogen ile android 4.4.4 kuruyorsun
smart launcher g3 backscreen kuruyorsun.
sonra gelip fakirler ölsün s3 den selamlar diyorsun.
android cihaz alırken en önemli şey , yazılım ve günceleme desteğidir , bu da cihazın satışına bakar , en çok satan cihaz en fazla ( resmi veya gayri resmi ) güncellemeyi alır.
millet kitkat beklerken sen 4.4.4 e geçersin :) öptüm hadi.
caps geliyor 2dk sora.
edit caps geldi.

PanxeR tarafından 04/Ağu/14 02:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Bence soru su evinde samsun tv varsa s3den vazgecme neden dersen muabrek hakıkı kumanda gelelim discovery babam kullanyor banamısın demıyor yetıyormu dıyorsun evet yetıyor yazılım destegı vs desen daha cok discoverynın tabi samsung kadar gelişmiş olmasa cok rahat discover kafa tutuyor test etmek için asfalt 8 yukle ıkısıne dene hangısı daha performanslı dersen onu kullan babamdaki model discovery 2 yad 3uncu serı 4gblık versıyon var
-
benim şans eseri discovery şarj kablom aldığım gün akşamında kırıldı. resmen Allah yüzüme baktı.
haliye nokia orjinal kablosu kullandım o günden beri. hiç bi problem yaşamadım sokette.
disco son kitkattan önce duvarda parçalamaya ramak kalmıştı bende. her güncellemeyle telefon daha da boktan bi hal aldı.
tam telefonu değiştirmeye karar veriyordum kitkat çıktı. kurmadım, dhaa da bozar diye 1 aya yakın bekledim, ama telefon en sonunda çıldırtınca bundan kötü olamaz diye kurdum. o günden beri memnunum.
kitkatta beta amk. doğru düzgün bişey çıkaramadılar. bug filan var. bekliyoz düzgün bişey çıkcak diye. hiç çıkmasa bile iyi şuanda çok stabil telefon.
donanımın hakkını veriyor yazılım şuan.
-
discovery 2 888tl den satılacak da disco 1 hala 650-700tl civarı. bu fiyat iner mi yoksa inmeden piyasada biter mi telefon?
-
SyspioniC bunu yazdı
discovery 2 888tl den satılacak da disco 1 hala 650-700tl civarı. bu fiyat iner mi yoksa inmeden piyasada biter mi telefon?
Şahsi düşüncem ;
Discovery 2 piyasaya çıkınca General Mobile satışları yılbaşına kadar azaltarak bitirecek.Fiyattada 40-50 lira indirim yapabilir.
-
PanxeR bunu yazdı
s3 binbasar hocam manyakmısın ?
neyse , s3 ü tamir ettiriyorsun.
cynogen ile android 4.4.4 kuruyorsun
smart launcher g3 backscreen kuruyorsun.
sonra gelip fakirler ölsün s3 den selamlar diyorsun.
android cihaz alırken en önemli şey , yazılım ve günceleme desteğidir , bu da cihazın satışına bakar , en çok satan cihaz en fazla ( resmi veya gayri resmi ) güncellemeyi alır.
millet kitkat beklerken sen 4.4.4 e geçersin :) öptüm hadi.
caps geliyor 2dk sora.
edit caps geldi.
smart launcher g3 backscreen baya güzelmiş.googleplayde aradım bulamadım:S link atabilirmisin??
-
panxer, iyi güzel de dediklerin s3 üstünlüğü değil ki. discoverye de cynamodgen yükle smart launcher yükle sonra karşılaştır.
-
Prometheus bunu yazdı
panxer, iyi güzel de dediklerin s3 üstünlüğü değil ki. discoverye de cynamodgen yükle smart launcher yükle sonra karşılaştır.
s3 e her zaman stabil ve son sürüm android rom bulursun
discovery e bulabilecekmisin?
edit, g3 için markette g 3 yazın çıkıyor hemen wasabi nin arka planı.
PanxeR tarafından 04/Ağu/14 16:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Mediatek işlemci sağolsun istediğiniz Mediatek cihazın romunu Discovery'e port edebilirsiniz.
-
PanxeR bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
s3 e her zaman stabil ve son sürüm android rom bulursun
discovery e bulabilecekmisin?
edit, g3 için markette g 3 yazın çıkıyor hemen wasabi nin arka planı.
e buluyorum. bahsettiğin cihaz belki s3ten bile çok sattı. sürüyle rom var. çoğu stabil halde. stock rom da gayet stabil.
s3te discovery ile yapamadığın neyi yapıyon çözemedim.