Saadet Zinciri Yasaklanıyor
-
Heralde padişahımızın yakın dostları bu işe girecek..
-
ak ciğere kadar geldikten sonra ne anlamı var ki yasanın :D
-
Bu tarz üçkağıtlara inanıp parasını kaptıranlara iyi oluyor mk.
Çevremde 2 kişi hala bu işle parayı vurmanın peşindeler, adamlara skildiklerini anlatamıyorsun.
Birde ses kaydına almış benimle tartışırken, parayı vurunca bu ses kaydını ona dinleticem göt edicem onu diye millete yayıyormuş benim arkamdan.
Götüne don alacak parayı zor kazanıyo bu işten, parayı vurup maserati'lere falan binmenin hayalini kuruyor ziktiğim..
-
paralel devletin gelir kaynakları kesilmeye çalışılmış olabilir. teori üretme keyf.
-
SUPERBICO bunu yazdı
Heralde padişahımızın yakın dostları bu işe girecek..
Başlığı görünce aklıma direk bu geldi, aynen sigara bıraktırmada yaptıkları gibi...
Yeni sadet zinciri sistemi ürün satma adı altında yapılıyor(piramit satış zaten suç kapsamında), primli çalışan firmardan ayırd etmek çok zor. Prim mantığını komple kaldırmalılar ki buda imkansız olur birçok sektör devlet eliyle yok edilmiş olur, bunada afedersiniz yaprrrak güçleri yeter. Amway, Avon gibi firmalar bir yana tüm "ekstracılık" sektörünü, tüm pazarlama-satış bölümlerini kapatmalılar yada artık ne öngörülüyorsa ona göre revize etmeliler, ülkenin ortasına atom bombası atsanız daha az hasar verir.
Diğer seçenek ise çete-dolandırıcılık adı altında tek dosyada gözlerine batan, sivrilen firmaları törpüler yandaşlara yol açarlar. Bi nasiplenmedikleri o pasta kalmış.
En çarpıcı olan ise, AKP'nin bu olayın üstüne gitmeye kalkışmasının asıl sebebi: Bu sistemlerde çalışan firmaların en üst kademelerinde cemaatin parmağı var, hatta toplanan paraların ülke dışına bu şekilde çıkarılarak aklandığını okumuştum... Bir ara hatırlar mısınız Enes olgunun "Süyleymancıyım ben yaaaa :(" minvalinde bir açıklaması olmuştu. Yani buda akp-cemaat rant savaşının bir cephesidir.
-
Tam bu gün bir akrabamla dalga geçiyordum sırf bu işlerle uğraşıyor diye çok güzel olmuş.
-
cemnet bunu yazdı
paralel devletin gelir kaynakları kesilmeye çalışılmış olabilir. teori üretme keyf.
imza... cemaatçi çok erkek ve kız arkadaşım bu zincirden para kazanıyordu. iyi oldu, kendilerini bir bok sanıyorlardı. Bilginin egemen olduğu toplum dileğiyle...
-
flp'de bir takım insanlar ne biçim para kazanmışlardı yaa, inanılmazdı. Halen daha bir takım gelirleri elde ediyorlar, insanın kolay para kazanma dürtüsünü ve çaresizliğini iyi kullanıyor orospu dölleri.
-
sonunda megaholdings saçmalığı ve buna çılgınca tutulan arkadaşların hevesleri son bulacak
-
megaholdinge nasıl kandılar onu anlamıyorum zaten. adamlar wordpress falan gösteriyormuş. ki bunu öğrenmek için bile saatlerce uğraştım. hiçbir konuşmada teknik bilgi yok. sadece paradan bahsediyorlar.
e iyi de wp beleş sistem. her türlü öğrenirsin. hadi onu geçtim, diyelim ki super web programlama öğretiyolar (o zaman da web tasarım kursu olarak iş yap mk) öğrendin diyelim niye şirkete bağlı kalıp üstüne yenileri getirip onlara para kazandırırsın ki? şirketin sana hiçbir avantajı yok. freelance takılsan kazandığın paranın hepsi sana kalır. niye durduk yere gidip şirkete para veriyon?