folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?

Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    tustanbakanadam bunu yazdı

hocalar bizim sülalede genetik yani kalıtsal alzheimer var , ölümü yakın olanda artıyor bu olay. ee körle yatan şaşı kalkar hesabı bende de unutkanlık had safada. b12 almayı düşünüyorum kullanan var mı?

hocam bu b12 balik yagimi ne var markasini hatirlamiorum ama bu hapin harbi yeri canada bu konuda cokilerdelermis akrabalar yasiolar icmeyen yok eger arastirirsan bulursun nasil getirtebilirsin bilmiorum ama bu konuda mukemmel yardimi oluormus

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

supradyn kullanıyorum bi boka yaradıgı yok

le le le sakine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

Bir eczane çalışanı olarak mutivitaminleri kesinlikle tavsiye etmiyorum. (eczaneye gelen müşteriler hariç :D )

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

Bir eczane çalışanı olarak mutivitaminleri kesinlikle tavsiye etmiyorum. (eczaneye gelen müşteriler hariç :D )

çok samimi bir paylaşımda bulunmuş arkadaş tebrik ederim:)

http://www.meydansozluk.com/gorsel-buyuk/21190/olursa+ekime+kadar+olmazsa+sikime+kadar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Draenei bunu yazdı

Multivitamini salla da bana b12 lazım önerin var mı muhterem murit

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

kendin hazırlasana ibrahim saraçoğlu anlattı turşu yapar gibi birşey yapıyorsun belli bir süre sonra b12 vitamini zengini bir oluşum oluşuyor içiyosun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

vücuduna yayılmış kıl skalası yoğunsa benim gibi sonradan kurtadama dönersin dikkat et kıl köklerini acayip güçlendirir tüm vücudun.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

up

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 24382 Toplam Mesaj: 151