Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?
-
tustanbakanadam bunu yazdı
hocalar bizim sülalede genetik yani kalıtsal alzheimer var , ölümü yakın olanda artıyor bu olay. ee körle yatan şaşı kalkar hesabı bende de unutkanlık had safada. b12 almayı düşünüyorum kullanan var mı?
hocam bu b12 balik yagimi ne var markasini hatirlamiorum ama bu hapin harbi yeri canada bu konuda cokilerdelermis akrabalar yasiolar icmeyen yok eger arastirirsan bulursun nasil getirtebilirsin bilmiorum ama bu konuda mukemmel yardimi oluormus
-
supradyn kullanıyorum bi boka yaradıgı yok
-
Bir eczane çalışanı olarak mutivitaminleri kesinlikle tavsiye etmiyorum. (eczaneye gelen müşteriler hariç :D )
-
Draenei bunu yazdı
Bir eczane çalışanı olarak mutivitaminleri kesinlikle tavsiye etmiyorum. (eczaneye gelen müşteriler hariç :D )
çok samimi bir paylaşımda bulunmuş arkadaş tebrik ederim:)
http://www.meydansozluk.com/gorsel-buyuk/21190/olursa+ekime+kadar+olmazsa+sikime+kadar
-
Draenei bunu yazdı
Multivitamini salla da bana b12 lazım önerin var mı muhterem murit
-
tustanbakanadam bunu yazdıDraenei bunu yazdı
kendin hazırlasana ibrahim saraçoğlu anlattı turşu yapar gibi birşey yapıyorsun belli bir süre sonra b12 vitamini zengini bir oluşum oluşuyor içiyosun
-
tustanbakanadam bunu yazdıDraenei bunu yazdı
vücuduna yayılmış kıl skalası yoğunsa benim gibi sonradan kurtadama dönersin dikkat et kıl köklerini acayip güçlendirir tüm vücudun.
-
up