Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?
-
telekom bunu yazdıDogru duzgun yemek yeseniz?
He amk biz maliz dogru duzgun yemek yemeyi bilmiyoruz gelmis akil veriyor
-
Ben hiçbirşey kullanmadan başlıktaki gibi uyanıyorum. Metabolizmamda var sanırsam ama iyi birşey değil esnemenin yeri başka...
-
Bence sendeki psikolojik bir olay.Ben bu ilacı kullandım ve öyle zınk diye kalkmadım.
Benimde uyku problemim var.Önceki gün 6 saat yattım, dün hiç yatmadım 0.. Bugün 2 saat yattım hala ayakatayım.Kafamda hep düşünceler.Bir türlü yatamıyorum.Mal gibiyim.
-
ben pek bi' etkisini göremedim. benim olay psikolojik, sabah yapılacak bir iş varsa, kaçta yatarsam yatayım zımba gibi kalkıyorum. iş-güç yoksa da ne içersem içeyim fayda etmiyor.
-
sağol hocam bende denicem
-
telekom bunu yazdıDogru duzgun yemek yeseniz?
sabah 4 tane poaca peynirli, oglen 2 porsion adana, akşam duble iskender yiyorum.
Acaba açmı kalıyorum?
-
pharmaton da süpradin de kullandım 2sinin de ne yazıkki hiç bi faydasını görmedim, onun yerine pekmez içtim o işe yaradı biraz :D
-
HoLyCat bunu yazdıtelekom bunu yazdıDogru duzgun yemek yeseniz?
sabah 4 tane poaca peynirli, oglen 2 porsion adana, akşam duble iskender yiyorum.
Acaba açmı kalıyorum?
bence olur da açlık hissedersen arada faydalı şeyler de ye :)
-
RockZs bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıtelekom bunu yazdıDogru duzgun yemek yeseniz?
Acaba açmı kalıyorum?
bence olur da açlık hissedersen arada faydalı şeyler de ye :)
Yok hocam işin espirisindeyim.
Yukarıda ismi geçen ilaçları türkiyenin %70 ine biz dağıtıyoruz.
Supradyn all day kullanırsın 1 hafta sonra etkisini görürsün, bıraktığın zaman amu qotu dağıtırsın.
Pharmaton ise, kimyasaldan çok bitkisel ağırlıklı olduğu için supradyn den iyidir diyebilirim..
Ek olarak; 15 16 saat yorulmadan eşşek gibi çalışmak isteyen varsa, Supradyn all day + Supradyn Energy kullansınlar. ( tavsiye etmiyorum. )
Etrafınızdakileri size hayran bıraktırır, bir ton düşman iş arkadaşınız olur.
-
Firinci bir tanidik edinin işe sabah 4:30da kaldirsin bir hafta sonra bakin kimse kaldirmayinca 6:30da nasil da zink diye mutlu kalkiyorsunuz.