Sabrımız Taşıyor!!,Yine Mayın 3 Şehit
-
Sorun her şekilde maşa olarak kullanılmaya yatkın olan Hainlik özellikleri had safhada olan Kürtlerdir... Islah edilmeliler.. Ülkemin,Irkımın yegane sorunudur....
-
abicim sabır taşı olmanız lazım kaç konu açıldı sabrımız taşıyor diye düşün.
Eğer sabrımız taşıyorsa o hükümeti indireceğiz.MHp gelsin başkaıs gelşsin chp gelsin ama benim tek istediğim askere her türlü desteği veren adamlar gelsin.Ataya küfür eden asker düşmanı admalar dğeil.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Askere ne desteği vermemişte hemen siyasalllaştırıp,terör olayını Başbakana fatura edyorsun.ne alakası var? bu iş askerimizin işi ve bütçeninde nerdeyse % 30 u askere gidiyor.gitsinde.bu hiç kimsenin suçu değildir.terör en gelişmiş ülkelerde bile vardır.savaşıp el birlik mücadele edip kurutacağız.ama ucuz siyasetle bazı partileri vampir gibi kanla beslemenin anlamı da yoktur.Tayyip ve ordumuz gerekeni yapıyor.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
10ur bunu yazdı:
-----------------------------Büyükanıttanda bi cacık olmaz, kuklanın teki.. Bu kadar şehit verildi ne pahalısına olursa olsun savaş açsaydı?
Sikerim tayyipmiş onun bunun sözüyle hareket ederse ne beklenir?
Yine tvye gazeteye çıkarlar "şiddetle kınıyoruz" derler yarramı kınayın
Cacık olmaz dediğina dam amerikaya nota veriyor.Kim cacık olup peki söylesene bi bana?O adamın amerikaya nota verip veremiyeceğinide tartışırız3-5 kral adam var biriside büyükanıttır.Gereken şekilde gerekenleri zikiyor orda siz hala meclis kararı şu bu ile oyalanıyor sanın.isterseniz hiç bir asker ölmez doğuda kürdistan olur gider bunu mu istiyorsunuz?Adamlar orda savaşıyor.
Şunuda söyliyeyim kuzey ırakta Türk topcuları köyleri vuruyor diye yaygara yapıyor k.ı ipneleri.doğru olabilir.Tankçılarımız falan ha bire eğitim yapıyor çok sağlam olaylar oclak bekleyin.
Vay bea nota vererek çok büyük bir iş başardı, peki bu şehitlerimizin sayısını azalttımı? YOK!
İsrail iki askeri için neler yapıyor? Bizse binlerce şehit verdik bu pkkya gık diyen olmadı notayla şiddetle kınamakla bir yere gelinmez! Alayının a.q Bu ülkeye Atatürk gibi insan lazım.. Baş örtüsüydü laikti sağdı soldu ayrım yapmaz mal mal işlerle uğraşmazdı şimdiki insanlar sikten davalar için kendi kendini yiyor a.k!
Bu arada TR K.Iraka girdiyse basın niye buna geniş bir şekilde yer vermiyor? Saklı gizli olması gereklimi? -
ıraga girmedimiz sürece bu mayınların sonu gelmiyecek pkk kendini koruma amaçlı taciz ateşi açıyor yada mayın döşüyor genek kurmay başkanlıgının sitesinden ele geçen ölü teröristlerin sayıları veriliyor ama eksik veriliyor aynı zamanda bazı yerlerde yapılan ufak operasyonlarında yer zaman ve sonucu bildiriliyor pkk artık direk sıcak temas saglamıyor saglamayacakta çünki bunca şehitten sonra Türk askerinin karşısına çıkamayacaklarını çıkarlarda gebereceklerini biliyolar artık her gün bi mayın patladı şu kadar yaralı şu kadar şehit haberleri bitmeyecek taki ıraga girene kadar
-
ALLAHIM sen bu miilete sabır ve yarabbim ama artık bu millet bu yükü taşıyamayacak kadar yoruldu artık bardak taşmak üzre...
-
KaptaN bunu yazdı:
ALLAHIM sen bu miilete sabır ve yarabbim ama artık bu millet bu yükü taşıyamayacak kadar yoruldu artık bardak taşmak üzre...
Bardakta, sabırda taşsa ne yazarki :( -
Bu arada TR K.Iraka girdiyse basın niye buna geniş bir şekilde yer vermiyor? Saklı gizli olması gereklimi?
------------------------
onur kardeş biz kuzey ırağa defalarca girdik çıktık bunda sorun yok her zaman gireriz çıkarızda /girerse çıkamaz sözleri piyon sözler/dış ülkelerin korkusu/
şu anki mücadelede pkk nın sonunu getirme çabasında olduğumuz için pkk elebaşları talabani ve barzaniyle işbirliği yapıp kendi istediklerini barzaniye iletiyor ve barzani bku da pkknın sözcülüğü yapıp olayı pkk bitiyor yerine kürdistan yani kuzey ıraka giriliyor imdaat vataana saldırı var diye tüm dünyaya duyuru kölesi durumunda oysa 10 yıl önce 10 değil 5 yıl önce peşmergeler irandan kaçtıklarında biz aldık onları irandan koruduk ve ekmek verdik doyurduk onları şimdide çok büyümüşler de bize kafa tutuyor peşmerge dediğin nedir 1 aylık eğitimle ellerinevermişler 2 tane silah göt korkusuyla asker sanan öküzler
ıraka girilmesi önemli bişey değil ki ırakın girilmiycek yeri mi kalmış her tarafını skmişler ırakın neresi kalmış deşilmiş parçalanmış ırakın girilcek neyi kalmış ki olay bu değil olay az öncede belirttim pkk bokları barzaniye bizi türk askeri sıkıştırdı bunu dünya aleme duyur diyor dünya alemininde aq türk silahlı kuvvetleri dünyayıda sallar elinde /birileri hop yavaş demesin sakın ha/ bir türk ordusu yeter dünyaya ayrıca sadece türk ordusu değil 70 milyon bilemedin 80 milyon vatandaş arkasında türk ordusunun bu güc var bizde barzaniyi kim sallar gotu kokmuş kukla gördüğüm sonuç şu BÜYÜKANIT paşa ne hükümete nede ab YE nede abd ye hiç bir ülkeye sormadan ıraka girmeyi düşünüyor benim fikrim bu hiç kimse umrumda değil diyor iyide yapıyor yoksa hükümet vekil seçim derdindeyken kim olursa olsun karışmaz bu böyledir kim bilir kaç kişi daha şehit olacak biz ıraka girersek abd filan karışamaz karışırsa abd yi ırakta bitirecek güçte yok değil bizde herşeyimiz donanmamız hazır vicdanımız varsa şehit istemiyorsak girmeliyiz tabiki şehit olacak girdiğimizdede ama hiç olmazsa vatanı temizleriz diye düşünüyorum
hiçmi acımaz içimiz anlamam daha dün 5 orman görevlisi ondan sonra ankarada patlama sonra 8 askerimiz sonra 7 tane daha şehit verdik 2 vatandaşta mayında gitti bugün de ettimi 3 bilmiyorum sonumuz nolacak ama hiç iyi görmüyorum sonucu nice şehitler gelecek çok üzülecez çok
-
10ur bunu yazdı:
KaptaN bunu yazdı:
Bardakta, sabırda taşsa ne yazarki :(
analarını laciverte boyarız. Türk Ordusu bu. Başka bişe değil ! -
hepsının amına koyayım tayıpınde buyuk anıtında.. got werenler
-
arkadaşlar hepimizin yüreği yanıyor ama biraz daha mantıklı olmak zorundayız. Asker dahil devletin basındakılerın bunlara bızım kadar uzulmedınımı sanıyorsunuz. Bizim goremedıgımız daha nelerı goruyor onlar.
Kuzey ırağa operasyon haberlerı cıkalı bu köpekler ıyıce azdı. Sizce degısen ney ? Belki pkk stratejı degıstırdı. Bizi kuzey ırakğa çekmek istiyor olabilir. Oraya girdiğimizde illaki abd askerlerıyle karsılasacagız ve catısma cıkacak belkı. Allah gostermesınde ben Pkk lı bir ibne olsaydım böyle dusunurdum. Yani türk ordusuyla ABD ordusunu karsı karsıya getırırdım. Bundan en cok fayda sağolayanda o şerefsiz ler olur. O karmaşada Allah muhafaza kürdistanı kuruverirler. O yüzden olayları politikacılarında askerinde iyi analiz etmesi lazım. Yine de dayanmıyor yüreğim amk.