folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sac Kirana Cozum ?

Sac Kirana Cozum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sarımsak filan sakın sürme bazı saçlarda oradan tamamen saç yada sakal çıkmamasına neden olabiliyormuş. Ben prof. muane oldum saçkıran olmuştum.  2tane krem vermişti birisini sürdükten yarım saat sonra yıkıyordum,diğerinide sürüp bırakıyordum. Birde 3kere saçkıran olan bölgeye iğne yaptı ayrı ayrı zamanlarda ve saçlarım çok şükür yerine geldi.

Belliki stresli bir hayatın var ve risk atma kendini doktor önerir zaten antidepresan ilaç kullan. Citoles 10mg kullanıyorum,başka bir tane daha vermişti 5mg o çenemi uyuşturuyordu bu en hafifiymiş. Belli bir süre kullanıp bırakırsın,bağımlılıkta yapmıyor.

Dediğim gibi doktor kontrolünde birşeyler yap milletin dediklerine bakma çünkü antidepresanı 1gün alıp 1gün almazsan aşırı öfkeleniomuşsun vs. ki bizzat yaşadım :) O yüzden sarımsak,zeytin yağı vs. o olaylara hiç girme önce doktora git ama imkanın varsa özele git.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Bu yara gibi bisey olan sey isejiletle kazitmisdi dayim ama anasi aglamisti fakat gecmsti 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ben bunu 2007-2008den beri fln senede 1 kere yaşıyorum geçen ay yine çıktı bundan önce kortizon kullandım en iyi yöntem kortizon çıkması için ama bu sene sikerler dedim bıraktım kendi haline 2. ay oldu çıkmaya başladı

sana tek diyecegim ilaçlıda ilaçsızda geçiyor bu ama neyi stressediyorsan onunla yüzleşip becermen gerek onu, bunun tek sebebi içine attıgın bi stress sinir bişiyler 

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

http://forum.donanimhaber.com/m_16539874/tm.htm 

biri altta rakılı bi tarif vermiş, mantığıma yattı ama bir de sen incele hocam

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Herkes uc asa bes yukari ayni seyi soylemis. Stres mantar. Etken mantar strese bagli vucud drenci dusuklugunde cikiyor ucuk gibi bisey sanirim. Sen yinede bir doktora git ama gidenler olayi anlatmis. Sarimsagin suyunu derisini kazigidin yere sureceksin. Ister sarimsagi kes, ister suyunu cikar ayni sey. Bolgenin derisini iyice kaziman muhim cunku deriyi kazimani istiyorlarsa deri altinda ilerleyen bi etken olmali. Bolgeyi hafif kanatincaya kadar kazi ki bu etkenlerin actigi kanallara sarimsak sivisi nufuz edebilsin. 

Unutmadan bu zikkimi hic bilmem sadece hastaliklar hakkindaki tecrubenden ve arkadaslarin anlattiklarindan aldiklarimi derleyip  yazdim.

http://yanduvar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Teşekkürler arkadaşlar,

Arkadaşların %90 ı hemen hemen sarımsam yöntemini söylemiş, lakin sarımsak fayda etmedi..

Alttaki dikkatimi çekti.

Deriyi kazırsam iz kalmazmı ?

Mesaj Iruretta tarafindan 11 Aralik 2013 (Çarsamba) 06:08 tarihinde yazildi.

Herkes uc asa bes yukari ayni seyi soylemis. Stres mantar. Etken mantar strese bagli vucud drenci dusuklugunde cikiyor ucuk gibi bisey sanirim. Sen yinede bir doktora git ama gidenler olayi anlatmis. Sarimsagin suyunu derisini kazigidin yere sureceksin. Ister sarimsagi kes, ister suyunu cikar ayni sey. Bolgenin derisini iyice kaziman muhim cunku deriyi kazimani istiyorlarsa deri altinda ilerleyen bi etken olmali. Bolgeyi hafif kanatincaya kadar kazi ki bu etkenlerin actigi kanallara sarimsak sivisi nufuz edebilsin. 

Unutmadan bu zikkimi hic bilmem sadece hastaliklar hakkindaki tecrubenden ve arkadaslarin anlattiklarindan aldiklarimi derleyip  yazdim.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Saçkıranın ilacını dayım yapıyor arkadaşlar,bir şişe ilaç 100 tl.Ömü boyu 4 kişilik bir aileye yeter 1 şişe ilaç.

İsteyen olursa yardımcı olabilirim,pm atın lütfen

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Saçkıranın ilacını dayım yapıyor arkadaşlar,bir şişe ilaç 100 tl.Ömü boyu 4 kişilik bir aileye yeter 1 şişe ilaç.

Tedavi garantisi veriyormusun?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    DjBlueMaN bunu yazdı

Tedavi garantisi veriyormusun?

Şimdiye kadar saçı çıkmayan kişi kalmadı,doğuştan olmayan tüm saçkıran dökülmelerinde işe yaramaktadır.1 ay içerisinde eskisi gibi oluyor saçlar.Ben askerim stres çok bizde şimdiye kadar bu hastalığı 4 defa geçirdim hepsinde de işe yaradı.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ffjoness
    ffjoness's avatar
    Dişi

böyle bir sorunla iki  arkadaşım eş zamanlı olarak karşılaştı biri toplamda 4 hastaneye (2si özel ve iyi bilinir!!)

Birincisininin uyguladığı tedavi:

1-mantar ilacı reçeteli satılıyor

2-iğneli kortizon tedavisi 

3-eczanede yapılan alkol karışımı bi ilac (büyük oranda etil alkol)

ve doktorlar sarımsağı hiç bir şekilde önermedi.Saç köklerini öldürür diye.

İkincisinin uyguladığı tedavi:

1 ay boyunca her gün sabah - akşam sarımsak uyguladı.Cevap veren arkadaşların da dediği gibi o bölgeyi tahriş etmek gerekir.Sarımsağı ortadan ikiye bölüp o bölge tahriş olana kadar sür.Kızarması gerekir.iki yada üç hafta sonra hastalıklı bölge kabuk bağladı.ve o kabukdan sonra saçları aynı şekilde geri geldi.Önemli olan sabah - akşam bunu yapmanız.bir ayda kesinnn çözüm.

birinci arkadaşın saçkıran problemi hala devam ediyor.Hiç bir gelişme yok.ve yanılmıyorsam 1 yılı geçti.

Digeri 1 ayda bu kurtuldu.Sarımsak ve saçkıran diye yabancı sitelerde de arama yapın göreceksiniz bu bizim ülkemize has bir tedavi yöntemi değil.Sarımsak saçkıran da kullanılan tek ilaç

Geçmiş olsun

Toplam Hit: 4977 Toplam Mesaj: 35