Sadece Başbakan Seyretsin
-
Elemanı tanımıyorum ama güzel konuşuyor (:
Türkiye'deki toplam kitap okuma sayısını satılan kitap sayısıyla ilişkilindirmemesi gerektiğini anlatmış ve yeraltı değil de yerüstü kaynaklarının önemine değinmiş. Hoşuma gitti harbiden.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=107055739311709&ref=nf
-
elemana bakmadım daha ama erdal demirkıran hoca olabilir.
evet erdal hoca kitaplarını tavsiye ederim okudukça okuyası geliyor insanın.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Elemanı tanımıyorum ama güzel konuşuyor (:
Türkiye'deki toplam kitap okuma sayısını satılan kitap sayısıyla ilişkilindirmemesi gerektiğini anlatmış ve yeraltı değil de yerüstü kaynaklarının önemine değinmiş. Hoşuma gitti harbiden.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=107055739311709&ref=nf
-----------------------------evet harbi güzel konusuyo... ben akrabama verdiğim bi kitabı şehrin diğer ucundaki bi arkadasımda buluyorum. o kitap oraya gelene kadar kaç kişinin elinden gecmiştir Allah bilir...
Ayrıca dürümün son lokmasıyla ayrananın son fırtı beni bitirdi :))
-
bu adam sağlamdır face'de sürekli dönüyor videoları tanınan biri hatta ama benle sen ismini bilmiyoruz :|
-
Evet kitaplarını duymuştum bu konuşmayı izledikten sonra kitaplarını okumak farzoldu (: Hatta haribo şeker promosyon veriliyordu kitabı alınınca :D
-
süper bi adam ya ..
Kızım hadi savaşları durduralım; durduralım baba ( 5 yaşında )
Arkadaşım hadi savaşları durduralım ; Nasıl , bi kerede akıllı bişi de olm ( 25 yaşında)
Anne hadi savaşları durduralım ; Oğlum bırak bu işleri git sigortalı bi işe gir çalış (60 yaşında )
((;
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Evet kitaplarını duymuştum bu konuşmayı izledikten sonra kitaplarını okumak farzoldu (: Hatta haribo şeker promosyon veriliyordu kitabı alınınca :D
-----------------------------sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git adlı kitabını alınca bagır taşı hediye ediyolar hala saklıyorum bagır taşını.
-
iyi adamdır kitaplarının çoğunu okudum :w
-
Ben başbakanım. verdiğiniz videoyu izledim, Adam laf salatası yapıyor.Ülkem için çözüm değil. Önerin için yinede saol evladım.
-
Adam çok Guzel Konuşuyor Sabaha KAdar dinlerim Bu Tür Konusunları ama üsten Konusupta Bırsey Anlatmaya calısanlardan daha ıyı En Azından hafifde gaz Aldım kitap OkUyoruz ve Bu Güzel Birseydi Kendı Acımdan Sevındırıcı Bız derken Bende Varım demek :)
-
herif sagopa kajmere benziyor (: anlattıkları doğru diyip geçiyoruz önümüzdeki maçlara bakıcaz