Sağda Solda Allah"I İnkar Ederek Marjinal Olmaya Çalışan Ateist Gençler
-
Şerefsizm - Dengesizm - Beceriksizm Bir nurlu yüz görsem düzelir miyim acaba ?
-
Yorumları okumadım Dediklerine hak vermiyorum değil hatta fazlasıyla katılıyorum AMA anlatış tarzından bana çok işkembeden nükteler kokusu geliyor gibi oldu...:)Bilemeyiz Ama Allah seni davanda daim ve muzaffer kılsın diyelim..
-
italyan bunu yazdı:
-----------------------------
AKP Gençlik kollarına davet ediyoruz sizi.. Gerekli kıstasları tutturmuş bulunmaktasınız :)) -
İnsanlara belli elbise giydirerek tek tipleştirme yetkisini acaba sana kim veriyor. Sen kalkıp inandığını savunuyorsun ben birşey demiyorum ama ben kendi fikirlerimi bildirince "ha işte bak bir tane daha marjinal çıktı, farklı olduğunu belirtmek için kesin uç şeyler söyleyecek" gibi kavramlar oluşturuyorsunuz. Afedersin ama dar düşündüğün için böyle demektesin. Kendi açımdan söylemek gerekirse birçok şeyden kendimi soyutladım ki, hayal ettiğim dünyanın mihenk taşlarından olmak için. Felsefemizi (en azından benim için) bilmeden pok atmanın lüzumu yok. Saygı çerçevesinde tartışılma olmayan yerde, bütün kişiler küfürbazdır. Çünkü hakaretten öteye gitmez.
-
ateist olan insan zaten bazı şeyler yüzünden dini sorgulayarak ateistliği seçiyor ki 1 tek kişi ona iyi davrandı diye ateistlikten vazgeçmez senin karşılaştığın durum istisnai bence. Ayrıca ateistlik sadece dış görünüşe önem vermek popüler olmak zart zurt anlamına gelmiyor/seçilmiyor.
senin yapamadığını yapıp yani düşünerek, sebep sonuç ilişkisi kurarak bazı şeyleri kendine göre yorumlayıp ya da
bu sonuçları araştırıp ona göre seçiyor ve ateist oluyor insan.
yaş ortalaması olduğu doğru çünkü kalkıp 11 12 yaşındaki bir insan dini sorgulayıp kafasının derinliklerine kadar bu kavramı düşünmez veya araştırma ihtiyacı duymaz
piercing taktırmanın ateistlikle bi alakası yok. insanın ailesinin veya gelirinin dört dörtlük olmasıda insanı ateizme yönlendiren birşey değil.
son olarak headbang neden çekilir bunu bi araştır bence.
fazla sallamışsın senin gibi bende çok güzel sallar kapak yapardım fakat müslümanlara saygımdan ötürü senin yaptığın saygısızlığı yapmıyorum.
bu arada merak edersen deistim. Ayrıca müslümansan bilmelisinki allah yazılmaz Allah yazılır.
-
hahahaaa evet hoca bi nurlu fotonu koyda komple imana gelelim :)
Ateizm kavramına yeni ama bir o kadarda sallama bir açıklama geliştirmişsin. Kolpa müslüm olduğu gibi kolpa ateistte olması gayet normal..Sanki inandığınız dini çözüp kendiniz anlamışsınız gibi birde insanları sözde dine davet etme gibi bir vazife çıkarıyosunuz aklınızca :) Bu adamı müslüm yaptınya sen şimdi kesin cennetlik oldun :|
-
şair, burda sahte ve özenti ateist gençlerden bahsetmiş.
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------ateist olan insan zaten bazı şeyler yüzünden dini sorgulayarak ateistliği seçiyor ki 1 tek kişi ona iyi davrandı diye ateistlikten vazgeçmez senin karşılaştığın durum istisnai bence. Ayrıca ateistlik sadece dış görünüşe önem vermek popüler olmak zart zurt anlamına gelmiyor/seçilmiyor.
senin yapamadığını yapıp yani düşünerek, sebep sonuç ilişkisi kurarak bazı şeyleri kendine göre yorumlayıp ya da
bu sonuçları araştırıp ona göre seçiyor ve ateist oluyor insan.
yaş ortalaması olduğu doğru çünkü kalkıp 11 12 yaşındaki bir insan dini sorgulayıp kafasının derinliklerine kadar bu kavramı düşünmez veya araştırma ihtiyacı duymaz
piercing taktırmanın ateistlikle bi alakası yok. insanın ailesinin veya gelirinin dört dörtlük olmasıda insanı ateizme yönlendiren birşey değil.
son olarak headbang neden çekilir bunu bi araştır bence.
fazla sallamışsın senin gibi bende çok güzel sallar kapak yapardım fakat müslümanlara saygımdan ötürü senin yaptığın saygısızlığı yapmıyorum.
bu arada merak edersen deistim. Ayrıca müslümansan bilmelisinki allah yazılmaz Allah yazılır.
-----------------------------Arkadaş tsk ( TSK ) görevlisi olan degilmi yahu :) Her yerde zırt pırt söyletmeyin adama :)
Türk Silahlı Kuvvetleri ni : tsk şeklinde yazan Asker , Allah şeklinde yazacağı yerde allah yazan Müslüman...
Popüler olabilme içgüdüsü ile hareket eden Zat-ı Muhterem..
-
"Yarım Doktor candan Yarım imam imandan edrmiş"
ne manidar ama dimi...
-
AmoR bunu yazdı:
italyan bunu yazdı:
AKP Gençlik kollarına davet ediyoruz sizi.. Gerekli kıstasları tutturmuş bulunmaktasınız :))
-----------------------------Süperdi hocam xD xD xD Türkiyedeki tüm ziyasi partilere gıcık olmasaydım belki gelirdim xD Ama şimdilik düşünmüyorum.