Sağda Solda Allah"I İnkar Ederek Marjinal Olmaya Çalışan Ateist Gençler
-
italyan bunu yazdı:
-----------------------------AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
italyan bunu yazdı:
Şerefsizm - Dengesizm - Beceriksizm Bir nurlu yüz görsem düzelir miyim acaba ?
AKP Gençlik kollarına davet ediyoruz sizi.. Gerekli kıstasları tutturmuş bulunmaktasınız :))
-----------------------------Süperdi hocam xD xD xD Türkiyedeki tüm ziyasi partilere gıcık olmasaydım belki gelirdim xD Ama şimdilik düşünmüyorum.
ABD deki Gençlik kollarımıza gönderelim dostum? Orda sana iki tüyo valla Başbakan bile olabilirsin :) Arkamızda kimler var malum ;) -
amor amor, bu tür konularla ilgilenmiyorsun ama en çok senin attığın mesajlar işgal ediyor buraları. perhiz, turşu ! diğer konuya da ilk mesajı atan sensin. bu ne oksimoronluktur yarabbim, bu ne çelişkidir.
-
seni adam sandık bide. eglenıyomus.sg baska yerde eglen.
insanların inançlarına saygılı olmayı öğrenememişsin bu yaşına gelip .yazık be.
-
himurakenshin bunu yazdı:
amor amor, bu tür konularla ilgilenmiyorsun ama en çok senin attığın mesajlar işgal ediyor buraları. perhiz, turşu ! diğer konuya da ilk mesajı atan sensin. bu ne oksimoronluktur yarabbim, bu ne çelişkidir.
Çözmüşün iki dakikada ilgi alanlarımı :) Sen ilk önce aktif konulardaki işgal ettigin yerlere bak!Diğer konunun reklamınıda yapmışın:)
Açtığın topic nerde sen neredesin :l
Oksimoron diyerek beni tahrik etmeye çalışıyorsun fakat oxymoron olan sensin dostum.. İlk fırsatta kişiliğindeki çelişkileri düzeltmeni tavsiye ederim.. Bu zarflarıda 13 - 15 yaş grubuna atmanı dilerim.
-
italyan bunu yazdı:
Şerefsizm - Dengesizm - Beceriksizm Bir nurlu yüz görsem düzelir miyim acaba ?
-----------------------------dene bakalım (su surattakı temızlıge nur yuzluluge bak
-
Her düşünceye saygı duyulması gerek lafna katılan birisi değilim ama her fikri bilmek bu konuda bilgi sahibi olmak isterim marjınalliğini yiyeyim Allah die bi kavramı benım beynım almıyor (hakeret anlamında değil) yanı mantıksız gelıyor diyen düşünce bunları genel oalrak neye dayanarak soyluyor ? Hanı çeşitli çeşitlı ornekler vermek yerıne genel bir şey yazarsa daha yararlı olur zira bende Allah'ın varlığına dair binlerce örnek verebilirim ama netice inanç meselesidir bu die biter hep bu tür muhabbetler inanan inanır ınanmayan ınanmaz denir...
Birisine yaptığınız bir zulmün gerçekten karşılıksız kalıcana nasıl ınanıyor bu arakdaşlar ? Gerçekten bu konuda bilgi sahibi olmak ıstıyorum.Ahirette sonsuz yaşam bana mantıklı gelmıyor ama ahireteıanıyorum ee mantıklı gelmediği halde neden ınanıyorsun dersen inanç meselesidir işte derim + Dünyada sonsuz yaşam öldükten sonra başka bir bedende dirip ebedeyin hep bu tekrarla yaşamakta mantıklı gelmıyor,yahut oldukten sonra bıdaha hıc dırılmıcem ne yasadım yasadım hersey buraya kadar demekte hıc mantıklı gelmıyor.Ataist arkadaşlar bu kondua ne düşünüyor oldukten hıç dirilmemek yada yaptıkları kotuluklerın/iyiliklerın ebediyen karsılıksız kalıp olduklerınde baska bir vucutta bambaska bır hayatl ebediyen yaşayacaklarını mı düşünüyorlar ? Öyleyse bu onalra nasıl mantıklı gelıyor cunku bana gelımıyor yanlıs anlamayın sadece bu konuda bılgı sahıbı olmak ıstıyorum.Fikirlerin çeşitliliği benim için önemlidir ama hiç ir zaman Allah'ın yokluğuna dair kanıt,delil aramam,Dediğim gibi sadece sizin nasıl düşünerek bunu mantıklı buldugunuzu oğrenmek ıstıyorum,yanı sadece bilgi edinmek için..
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------seni adam sandık bide. eglenıyomus.sg baska yerde eglen.
insanların inançlarına saygılı olmayı öğrenememişsin bu yaşına gelip .yazık be.
-----------------------------inançlara saygılı olmaktan bahsedenlere de bakın. %47 ve recep tayyip erdoğan' a edilen küfür ve hakaretler ne olacak ? ya diğer dindarlara. ateizm deyince mi saygı bekçisi oluverdiniz. inançlara saygı mevzuatını bir kez daha gözden geçirin derim.
amor, sana söyleyecek bir şeyim kalmadı. sen bugünlük cevap verme limitini doldurdun. şimdi uza lütfen. plz. :)
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Her düşünceye saygı duyulması gerek lafna katılan birisi değilim ama her fikri bilmek bu konuda bilgi sahibi olmak isterim marjınalliğini yiyeyim Allah die bi kavramı benım beynım almıyor (hakeret anlamında değil) yanı mantıksız gelıyor diyen düşünce bunları genel oalrak neye dayanarak soyluyor ? Hanı çeşitli çeşitlı ornekler vermek yerıne genel bir şey yazarsa daha yararlı olur zira bende Allah'ın varlığına dair binlerce örnek verebilirim ama netice inanç meselesidir bu die biter hep bu tür muhabbetler inanan inanır ınanmayan ınanmaz denir...
Birisine yaptığınız bir zulmün gerçekten karşılıksız kalıcana nasıl ınanıyor bu arakdaşlar ? Gerçekten bu konuda bilgi sahibi olmak ıstıyorum.Ahirette sonsuz yaşam bana mantıklı gelmıyor ama ahireteıanıyorum ee mantıklı gelmediği halde neden ınanıyorsun dersen inanç meselesidir işte derim + Dünyada sonsuz yaşam öldükten sonra başka bir bedende dirip ebedeyin hep bu tekrarla yaşamakta mantıklı gelmıyor,yahut oldukten sonra bıdaha hıc dırılmıcem ne yasadım yasadım hersey buraya kadar demekte hıc mantıklı gelmıyor.Ataist arkadaşlar bu kondua ne düşünüyor oldukten hıç dirilmemek yada yaptıkları kotuluklerın/iyiliklerın ebediyen karsılıksız kalıp olduklerınde baska bir vucutta bambaska bır hayatl ebediyen yaşayacaklarını mı düşünüyorlar ? Öyleyse bu onalra nasıl mantıklı gelıyor cunku bana gelımıyor yanlıs anlamayın sadece bu konuda bılgı sahıbı olmak ıstıyorum.Fikirlerin çeşitliliği benim için önemlidir ama hiç ir zaman Allah'ın yokluğuna dair kanıt,delil aramam,Dediğim gibi sadece sizin nasıl düşünerek bunu mantıklı buldugunuzu oğrenmek ıstıyorum,yanı sadece bilgi edinmek için..
Diğerlerini bilemem fakat benim düşünceme göre, herşey sebep sonuç ilişkisidir. Diğer düşüncelere göre ise bu takdiri ilahidir. Örneğin yeraltındaki kayaların hareketi ile deprem olur, buradaki farklı yorumların olması gibi. Bazı kesim insanlar iyiliği sevap için (yani karşılık bekleyerek) yaparlar. Kendi düşünceme göre iyilik karşılık beklemeden adım atabilmektir. Geçenlerde de belirtmiştim, bu konu "din" toplumun susturulması için ileri sürülmüştür. Aynı şeylerden bahsetmek kabak tadı verir fakat yine de örneği belirteceğim. Kaderci, sorgulama yetisi olmayan, verilenle yetinen kişiler oluşturmak için vardır. Kısacası bir afyondur. -
2 yılımı verdiğim (sonrasında yasakcı telekom zihniyeti ile kapanan) ateizm.org süresince.Senin gibi çok müslüman o kadar çok insan geldi geçtiki.sayısını ben bilmiyorum.heleki böyle basit sosyal tespitler ile %90 kuran bile okumamışlığın verdiği ileri cahillik ile,basit marjinallik peşinde koşan sensin(bana göre)
O arkadaş muhakkaki bir limonataya tav olmadı,ağladı falan içli çocukmuş arayıştaymış,imana geldi peki.Sende iyi bir insansın bunuda anladım.Ateist insanlar kendilerine uzatılmayı bekleyen o kol ile hayattan bi ümid yaşayan kimseler değildir hocam.Tam aksine dünyanın burada olup biteceğine %100 inandıkları içn kişilikleri daha oturmuş kimselerdir.
Ha buda tüm genellemeler yanlış prensibi ile yanlıştır,ama senin bu saçma saptamaların dahada saçmadır.
Çevrendeki;ateistle putperestlere,deitslere,satanistlere bakmak yerine,
Neden çevrendeki kimliğinde müslüman yazan,namaz çıkışı yolda gördüğü kadının kıçına bakan müslümanları kendin gibi iyi insan yapmak için uğraşmıyorsun?
Bak şöyle yapalım;
Sen bana 1 kötü ateist söyle ben sana 10 kötü müslüman söyliyim..sonra bir daha düşün hangisi daha tehlikeli hangisi daha kötü...
-
himurakenshin bunu yazdı:
-----------------------------inançlara saygılı olmaktan bahsedenlere de bakın. %47 ve recep tayyip erdoğan' a edilen küfür ve hakaretler ne olacak ? ya diğer dindarlara. ateizm deyince mi saygı bekçisi oluverdiniz. inançlara saygı mevzuatını bir kez daha gözden geçirin derim.
amor, sana söyleyecek bir şeyim kalmadı. sen bugünlük cevap verme limitini doldurdun. şimdi uza lütfen. plz. :)
-----------------------------O limiti belirleyen sayacı sanamı taktılar?
Neyse konu başkayerlere gidicek daha fazla muhattap olmaya gerek yok.. Zaten kouyu okuyanlar kimin ne oldugu konusunda fikir sahibi olucaktır.