Sağlam Bir IQ Testi Mi Aramıştınız ?
-
Buyrun,ben ilk kez gördüm ve normal çıkmam çok koydu :D swfyle oynayıp ss almayın delikanlı olun kaç çıktınız ?
http://www.iqtest.dk/main.swf -
ilk 14-15 soruyu yapıp sıkıldım diğerlerini boş bıraktım 90 çıktı IQ xD
-
I can not read English :)
-
çok fazla soru sıkıldım. 18den sonra salladım 102 geldi.
-
IQ testleri görsel,yazınsal ve sayısal olmak üzere 3e ayrılır bu görsel bir test.Zaten iq testlerinin hiçbiri psikologlara göre gerçek bir sonuç vermez,testi çözen hazırlayanlardan çok çok daha zeki olabilir,onlardan çok daha farklı,göremedikleri bir mantık yürüterek cevap seçebilir oysa hazırlayanlara göre o şık herkesin ilk yürüteceği mantığın şıkkıdır bu yüzden puanlaması çok düşüktür vs..o yüzden iq testlerinin %99 doğru sonuç vermesi için ergenliğe ulaşmamış çocuklarda yapılması önerilir..
Senin çözdüklerine gelince;
Muhtemelen çok kolaydılar diye sıkıldın :) biraz ilerleseydin yada zaten sağ taraftaki sayılara tıklayıp istediğin sorudan başlayabiliyorsun birde son 9 soruyu çözün ama sosyal mühendislikle tekrar tekrar çözüp şıklardan hangilerinin en yüksek puanda olduğunu kavrayıp nihayetinde sonradan çözüp ss almayın :)
özellikle son 10 sorudaki mantığı kavrayamadım yani kendi gördüğüm mantık en basit olanı olmalıydıki normal çıktım,demek ki göremediğim bi mantık var son sorulara doğru,bence son derece zordu.. -
normal cıktım:D
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
ilk 14-15 soruyu yapıp sıkıldım diğerlerini boş bıraktım 90 çıktı IQ xD
-----------------------------hocam zor sorular zaten 30 dan sonra başlıo
-
yaşasın ben einstein kadar zekiyim ben süperim uçarım kaçarım vsvssvvs :S
-
3-4 tanesini hiç bilemedim, rastgele seçtim.
-
gece gece sıçtım biraz epey kısmını salladım. son 8 soruyuda sahura yetiştirmek için tamamen salladım yinede 126 yarın sabah tekrar çözeyim :W
-
ben ilk kez gördüm diye yeni bişey sanmıştım ama sonradan 2003 yapımı olduğunu fark edince sitede,bi arattım şöyle cevapları nette varmış :/
Toplam Hit: 4880 Toplam Mesaj: 32