Sahibinden - Param Güvende Hakkında
-
mal eline gidince o onay veriyor öyle para hesabına geçtiği için mal eline gidiyor..
şöyle duymuştum.
kargoyu alıyor sonra o onu alıp başka mal koyup iade diyor sana gelen senin mal değil. sonra uğraş dur...
ciddi bir paraysa. bir tanışını gönder alsın paramı versin dersin
-
Hocam en güzeli atlasın otobüse gelsin sende gidip otobüs biletini al karşılıklı helalleşin bitsin.150 200 lira kaybın olur ama kafan rahat olur
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Hocam en güzeli atlasın otobüse gelsin sende gidip otobüs biletini al karşılıklı helalleşin bitsin.150 200 lira kaybın olur ama kafan rahat olur
Param güvende bi 300 alıyor zaten. Vakit kaybı olur sadece.
-
o sistemde alıcı 2 gün içinde iade edebiliyor gibi bir durum var sözleşmede. Ama atıyorum alıcı "ürün eksik gönderilmiş, ekran kartı yoktu kasada" deyip geri gönderirse bunun kontorlü yok sanırım.
alıcı için kötü yanı iptal ettiğinde sahibinden'in kestiği yüzde10 komisyon yanıyor. sen 10k ya sattın, 1k da komisyon sahibinden alıyori alıcı 11k ödüyor.
ama işteiçinden ekran kartını söküp eksik bu deyip iade ettiğinde sna kitleyebiliyorsa 1k yanmasının pek bir zararı yok :) -
ilan linkini koy bakalım belki biz alırız :D
-
end bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
Param güvende bi 300 alıyor zaten. Vakit kaybı olur sadece.
bireysel satıcılardan komisyon almıyor.
-
ürün laptop, sahibindene baktım param güvende ile konulmuş bir sürü laptop var. ibnelik yapacak olsa onlardan birine yapar, bana gelip "param güvende açar mısın" demez heralde diye düşündüm.
bi de dedim adama "paketlemeden ve paketledikten sonra videoya çekeceğim sen de alırken, açarken çek" diye.
paranoya yapıyom galiba :P
aleti adama 5k ya satiyorum isteyen varsa ilan goruntusu de bu :
https://disk.yandex.com.tr/i/6-ybPI6rKWcvuw
adam param guvende ile satin aldigi icin ilan pasif gorunuyor
-
yolbulucu bunu yazdı
ürün laptop, sahibindene baktım param güvende ile konulmuş bir sürü laptop var. ibnelik yapacak olsa onlardan birine yapar, bana gelip "param güvende açar mısın" demez heralde diye düşündüm.
bi de dedim adama "paketlemeden ve paketledikten sonra videoya çekeceğim sen de alırken, açarken çek" diye.
paranoya yapıyom galiba :P
aleti adama 5k ya satiyorum isteyen varsa ilan goruntusu de bu :
https://disk.yandex.com.tr/i/6-ybPI6rKWcvuw
adam param guvende ile satin aldigi icin ilan pasif gorunuyor
O kadar strese girip 5 bine satacağıma 4500 e satarım strese girmem daha iyi. İnş. Birşey olmaz ama olursa yada adam prüz bir tipse bir sürü uğraşırsın
-
GÜzel makinaymış param olsaydı direk alırdım aq ihtiyacımda var ama para yok :D beleşe veriyorsan ben talibim hocam :P
-
bende satıcılardan hep param güvende ile alışveriş isterim
kabul etmezse gözümde dolandırıcıdır :)