Sahilde Tabanca Ve Tüfekle Balon Vurduran Dayıların Elindeki Aletler
-
tamamdır hocam şimdi baktım airsoftturkiye diye çıktı birkaç site eyvAllah.
edit: bu airsoft dediklerimiz de 4.5 veya 5.5 mm saçaklar ile kullanılıyor değil mi normal havalı tüfek gibi.?
LethaLImpacT tarafından 16/May/13 23:46 tarihinde düzenlenmiştir -
LethaLImpacT bunu yazdı
edit: bu airsoft dediklerimiz de 4.5 veya 5.5 mm saçaklar ile kullanılıyor değil mi normal havalı tüfek gibi.?
Hocam yok bunlar sacma atmaz, boncuk atiyolar.
Ama boncuk diyip gecme 300-400-500-600 fps ile giden bi boncuktan bahsediyorum. Hatta modifiye edilmis makina ile daha seri olanlarda var.
Elektirik ile calisan var bide hava ile tuplu olanlar var.
Youtube de videolarida vardir.
Cidden eglenceli bi oyun turu. Taktik ve operasyon tamamen. Hatta Helikopterli filan videolari var yaabanci ulkede yapilan maclardan.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdı
Ama boncuk diyip gecme 300-400-500-600 fps ile giden bi boncuktan bahsediyorum. Hatta modifiye edilmis makina ile daha seri olanlarda var.
Cidden eglenceli bi oyun turu. Taktik ve operasyon tamamen. Hatta Helikopterli filan videolari var yaabanci ulkede yapilan maclardan.iyiymiş. :D :D
-
LethaLImpacT bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
LethaLImpacT bunu yazdı
Cidden eglenceli bi oyun turu. Taktik ve operasyon tamamen. Hatta Helikopterli filan videolari var yaabanci ulkede yapilan maclardan.
iyiymiş. :D :D
Iste bu yuzden airsoft hocam :) Cidden parana yazik etme havali tufek alarak. Alacaksan buna yonel en azindan bu gibi organizasyonlara katilirdin. Havali ile yapacagin 3 kere gidip kola sisesi vurmak sonra skilacaksn. Bundan temin edersen daha verimli olur derim ben. Yinede karar senin tabi :) NoToLeRaNcE tarafından 17/May/13 00:18 tarihinde düzenlenmiştir -
-
bende bir havalı tüfek var 3600 usd . rekor atışım 360 metreden şişe :)
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam bende kral marka bir türk yapımı tüfek var 150 TL verip aldım türk malı.
Fakat kola kutusunu nerdeyse göremediğim mesafeden çat diye hiç zorlanmadan vuruyorum (çünkü tüfekten pahalı dürbün taktım). demek istediğim o mesafede hiç eğilmeden gidiyor yani boşu boşuna 500 tl vermeye hiç gerek yok daha ne olsun işte.
o dediğin marka konya - beyşehirde bi köyde yapılıyor o adamlar smith wesson tüfek üretiyo cok kaliteli ve kral markası gibidir.
-
bu hoşuma gitti de konuda ms lerin 500 600 olduğunu gördüm. 130ms , 3 jougles diyor. Kaç metreye gönderir bu alet ?
-
Elysion bunu yazdıRootB bunu yazdı
Adam yaralanır mı bunlarla?
:) az kuş öldürmedim , yaralanıyor elbet , televizyone bile cıkmıştı bu hatırlarsın belki adam kızların bacaklarına bacaklarına sıkıyordu.
-
yakında sipariş edicem bakalım gelince yazarım.