folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saksıda Ağaç Yetiştirmek.

Saksıda Ağaç Yetiştirmek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Selam cemaat.

Saksında elma ağacı yetiştirmek istiyorum.Hemen gülmeyin; var böyle bir hobi. M9 tip dediler ama bildiğim kadarı ile dişili-erkekli olması gerekiyor diye biliyorum.

Hiç böyle birşey gören, bilen varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Bkz : http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bonsai

Ayrıca bkz : http://arama.gittigidiyor.com/?aramakategori=&aramakelime=bonsai&submitit.x=0&submitit.y=0&submitit=ARAMA&search_type=detail

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

kauçuk ağacı vardı bizde ama götürüp defnetmek zorunda kaldık bi zamandan sonra.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Elma bulamadım. Birde buradakilerin çoğu tropikal tanımlı yani sıcak bölge bitkisi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

bir gün ankarada bir yerde giderken ön tarafı komple camekan olan bir yerden gectim.. adam cama bir sürü saksıda elma agacı koymustu ve satıyordu hatta cogunun üzerinde ceviz büyüklügünde kücük kücük elmalarda vardı.. kısaca bunu profesyonel olarak yapanlar var olmayacak birsey degil..

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Elmanın meyve verebilmesi için dişili erkeli grfup olması, başka değişle en az 2 ağaç olması gerekiyormu? Tek bir ağaç istiyom ben. Mümkünmü? Birde satan yer telefonu vb. bilen varsa acayip makbule geçer.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Nerden bulacaz bu elma fidanlarını bana tarif edecek var mı yada yerini gösterecek söyleyecek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

Bonsai oluyor tarif ettiğin şey bir ara ilgi duymuştum ama gerçekten sabır isteyen bir iş.Birde Türkiyede pek birşey bulamamıştım bilgi açısından.

Kafam oldu galiba:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Yokmu yav.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

ikea da mikro ağaçlar var meyve de veriyor geçenlerde portakal ağacı görüştüm boyu 15 20 cm civarında portakalları dalları basmış erik büyüklüğünde portakallar

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Manavdan aldığımız mevsimlik meyvelerin çekirdeklerini saksıda yetiştiriyorum. 1-2 yaşlarında portakal limon ve kayısı ağaçlarım var sadece soğuktan koruyorum şu an gayet iyi gidiyolar. Boyları olması gerekenden kısa sanırım saksıda olduğu için böyle. Meyve verirler mi bilmem :D

Meyve veren cinsleri şurada satılıyor. http://www.alarafidan.com.tr/shop/

Dünyayı iyiler kurtaracak.
Toplam Hit: 2297 Toplam Mesaj: 16