Salakkiznasiltavlanir.Com Burdaki Dökümanlar Elinde Olan Varmı?
-
vay anasını bea. Rene hocam helal ossun valla :P
adam konusturmus zekasını ya...
valla bravo...
peqi biz nolacaz.Bana zeki kız lazım.salak kızı napim ki la... :|
Aslında ben de mi bi kitap yazsam.Ben cok zekiyim diye gecininen birisini tavlayacaktım iste.
Arkadasla iddaya girmistiq.Kazanan Kuşadası nda tatil parası vermeyecekti.Yani kaybeden masrafları alacaktı.
Ve 2 ay sure vermiştik birbirimize :P Lan ne günlerdi...Gece yatagına girmeler mi dersin,cafeteryada öpüp kaçmalar mı dersin vsvs... :)
Sonunda kızı tavlamıştım la.Harika bir tatil yapmıstım.Kız Milleti işte.Elbet bi zaafını bulurum. :P
Bak şimdi çok güldüm...Ne tatildi ya :) Ulan Alper senin... :)
-
geçenlerde bu kitap rüyalarıma girdi =) rene be, şöyle en rastgelesinden bi 15-20 sayfa daha paylaşsan olmaz mı? =)
-
hacı o deilde sadece eve attıkdan sonrasını anlatan kısmı rica etsem?? ayda 10 kız atıosam (abartısız) 2 tane anca skebiliom :S
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
hacı o deilde sadece eve attıkdan sonrasını anlatan kısmı rica etsem?? ayda 10 kız atıosam (abartısız) 2 tane anca skebiliom :S
hacı vala içim parçalandı senin bu durumuna:S çok yazık! -
Rene hoca , Rahmi Vidinlioğlu hocamızdan izin alarak yayınlama gibi bi şansın yokmu ?
-
Salak kızlar para masrafından başka hiç bi boka yaramazlar
-
yoğun istek üzerine bari özetini yayınlasan rene hocam :)
-
Metanet bunu yazdı:
Rene hoca , Rahmi Vidinlioğlu hocamızdan izin alarak yayınlama gibi bi şansın yokmu ?
-----------------------------kitabın burda yayınlanması demek ...
paylaşım açısından süper olur başılmamış kitap :|ama yazanada yazık olur :)) en iyisi basılmasını beklemek
-
eet yaf rahmi hocayla bi konuşsan belki izin verir yayınlamana gençlere yararlı bi kitap şanşımızı deniyelim
-
güzel bişeymiş okumak lazım