folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Salakkiznasiltavlanir.Com Burdaki Dökümanlar Elinde Olan Varmı?

Salakkiznasiltavlanir.Com Burdaki Dökümanlar Elinde Olan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    adamın emegine yazık ya yayınlanır mı burda??

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

sanirsam o 5-10 sayfalik yer su oluyor..

Salak kiz nasil tavlanir

Erkeklerin beynini tirmalayan bu soruyu araştirdim bakalim ne sonuclar ortaya cikmiş.. :o]   Bolumleri tek tek okuyun yoksa fazla işinize yaramaz..

Salak Kiz Nasil Tavlanir ?

Kiz Psikolojisi

Şimdi de geldik bu salak kizlarin psikolojik ve sosyokulturel yapilarina.

Bir kere şunu kesinlikle ama kesinlikle aklinizdan cikarmayin: Bu kiz milleti her daim dokunsan ağlayacak gibi yaşar. Yani surekli bi sorunlari vardir. Ya aileleri onlari anlamiyodur, ya guzel değillerdir, ya abileri surekli onlari baski altinda tutuyordur yada sirf sorunlu gozukmek icin bi sorunu varmiş tribi yapiyordur. Peki burda biz ne yapiyoruz? Tabi ki biraz psikologluk oynuyoruz. Biraz sonra Nasil Karizma Yapilir bolumunde de inceleyeceğimiz uzere siz zaten kiza karizma yapmak icin mutlaka psikoloji ve felsefeyle ilgilendiğinizi ona soyleyeceksiniz. Bu ilk adim. Sonrada gidip kizi teselli eden centilmen dost tribine yatacaksiniz. Ama centilmen olmaniz bu durumda pek işe yaramaz o yuzden kizin karşisinda zihin okuyan bi tip gibi gozukmeniz lazim. Bunu nasil yapacağinizi da anlatiyoruz? Neden cunku biz bu bolumu siz abazan kardeşlerimize bir hizmet olsun diye kurduk.

Şimdi gelelim kizlarin beynini okuma yontemlerine;

Bir kere şunu asla ama asla unutmayin: dunyadaki hicbir varlik beyin okuyamaz. Ama siz kizlarin beyinsiz olduklarini zaten biliyorsunuz. :)) O yuzden telaş yapmaniza hic gerek yok. Bu kizlarin hepsinin duşunme stilleri aynidir. O yuzden vereceğimiz taktikleri uygulayarak kizin gozunde bir anda beyin okuyan dahi bir psikolog konumuna gelebilir ve kizi tavlama olayini rahatlikla aşabilirsiniz.

Bu salaklarin daha oncede soylediğimiz gibi mutlaka ama mutlaka bi sorun(!)lari vardir. Şimdi tavlamak istediğiniz kizin sikkin olduğu bir zamanda yanina gidin ve "Sikkin gozukuyorsun, hayirdir" diyin. Kiz size sikkin olduğunu daha da belli etmek icin hemen "yok bişey yaaa!!!" diye cevap verecektir, neden? Cunku bunlar salaktir. Sorunlu olmayi karizma zanneden bi salaktan daha ne beklenebilir ki. Neyse siz kizin bu cevabi karşisinda "Iyi o zaman demiycek kadar zeki olduğunuz icin hemen "Sanirim senin konuşacak birisine ihtiyacin var" diyin. Kizin yuz şeklinin sikkin ve trip yapacak birine ihtiyaci olduğunu belli etmek icin daha bir buruştuğunu ve tamamen sessizliğe gomulduğunu farkeder farketmez "Bak bana istediğin her şeyi, anlatabilirsin hem ben son 4 senedir psikoloji eğitimi aliyorum, yani bir psikologdan eksik bir yanim yok" diyin. Kiz boyle bir trip anindayken asla "Say lan okuduğun psikoloji kitaplarini" diye bir şey soylemez. Yani bu planinizin tutmasi icin yeterli bir cumledir. Şimdi aklinizdan cikarmamaniz gereken diğer konuya gelelim. Kizlar bu tripleri sadece ve sadece dikkat cekmek icin yaparlar. Surekli olarak "Kimse benle ilgilenmiyo, kimse beni anlamiyo" diye duşunup etrafindakilerin dikkatini cekmeye calişirlar. Amaclari birinin gelip kendilerinin kaprislerini cekmesini sağlamaktan başka bir şey değildir.Ama siz gidip kizin yanina onla konuşmaya caliştiniz diye kizin sizinle konuşacağini saniyorsaniz yaniliyorsunuz.Uzgunum ama asla boyle bir şey yapmazlar. Işte bu yuzden sizin olayiniz beyin okumak. Kizlarin hangi durumlarda hangi tepkileri verdiklerini oğrenebilmek icin yillarimizi harcadik ama değdi. Alin size en baba beyin okuma(!) yontemleri. Siz kizin yaninda olağanustu insan tribi cizeceksiniz. O yuzden kiz soylemeden şip diye durumu anlayip sorunu cozun. Bunun icin "Dur tahmin edeyim..." cumlesiyle başlayin ve ikinci kuralimizi uygulayin ve uydurun. Ya tutmazsa gibi bi kayginiz olmasin. Zira uyduracaklariniz yuzdesi yuksek şeyler olacak. Ikinci cumleniz her zaman "Kimse seni anlamiyor,değil mi?" olsun. Kiz kesin onaylayacaktir. Kiz onayladiktan sonra her zaman "Neden sorunun ne olduğundan bahsetmiyorsun?" olsun. Kiz kesinlikle gercek sorundan bahsetmeyecektir. Cunku ortada sorun falan yoktur. Amac triptir. Ve kizlar bu tribe girmeden once "Ulan bi tribe giriyoz ama birisi gelip sorarsa ne diycem?" diye duşunmezler.O yuzden kizin size vereceği en mantikli ve tek cevap "Bilmiyorum, ya" olacaktir. Dikkat edin kiz size bunlari soylerken yuzunuze bakmaktan şiddetle cekinir. Ve surekli etrafindaki şeylerle uğraşir, kağit yolar, sigara ustune sigara yakar ve tam bu esnada sizin hakkinizda bilincaltinda bir fikir oluşturur. "Sanirim herkes senin uzerine geliyor. Kendini bu ağir baskinin altinda ezilmiş ve caresiz hissediyorsun." diye devam edin. Işte bu cumle onceden duşunupte kendine bir sorun bulmamiş olan bu salaklar icin cok guzel sanal bir sorundur. Kiz sizi derhal onaylar ve "uffffff niye her şeyin sorumlusu ben oluyormuşum sanki?" diye size trip atiyor olduğunu iyiden iyiye belli eder. Sorunu yaratan siz olduğunuza gore cozecek olanda sizsiniz. Şimdi soğukkanliliğinizdan hic taviz vermeyerek "Ailenle aran nasil" diye sorun. "Hic sorma, beni hic anlamiyolar, neymiş ben şoyleymişim, boyleymişim, hep suclu benim zaten" tribine girmemesi mucize olacaktir. "Bak hepimizin ailemizle sorunlari var, ama onlari suclarken onlarin senin yaşinda olmadiğini ve senin gibi duşunemeyeceklerini asla aklindan cikarma. Seni anlamalarini beklemen bile cok buyuk bir hata." diyerek konuşmanizi surdurun. Bu sirada kiz surekli sizi onaylayacak ama asla ve asla sizi dinlemeyecektir. Siz konuşurken kizin dikkat ettiği tek şey sizin ses tonunuz, haraketleriniz ve onunla ilgileniyor oluşunuzdur. Bu yuzden konuşmanin bu kisminda olabildiğince uydurun. Kiz zaten şu siralarda sizden hoşlanmaya başlamiştir. Sizin olayiniz garantilemek. Kiz biraz konuştuktan sonra cok feci rahatlayacak ve size gulumsemeye başlayacaktir. Evet işte başardiniz. Kizin kafasinda,hem yakişikli, hem kulturlu, hem de beni anliyo, daha ne istiyim yaaa" izlenimini birakmayi başardiniz. Şimdi de bu izlenimi daha da guclendirmek icin şu cumleyi kurun "Bak ben her zaman yanindayim, bi sorunun olduğunda bana gel hem dostlar bugunler icindir, senin icin elimden ne geliyosa yaparim " diyin. Bravo! Kiz artik kendi trip ve kaprislerine katlanacak birini buldu. Artik her gun sirf siz yanina gidip konuşun diye trip yapmaya başlayacak. Sizde bunu bildiğiniz icin her gun kiza uyduruk problemler yaratip cozecek ve kizin aklini başindan alacaksiniz. Bunlari her kiza uygulayabilirsiniz. Sorun cikmayacaktir emin olun. Bu taktikleri oğrendiğinize gore artik kiz hakkinda her turlu bilgiyi toplayabilirsiniz.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bilgi Toplama

Şimdi de sirada kizi tavlamaniz icin hayati onem taşiyan bir başka konu var. Kiza surekli "senin beynini okuyorum" tribi yapacağiniza gore kiz hakkinda maximum bilgiye sahip olmaniz lazim. Mesela gidip bi şekilde kizin doğum gununu oğrenin. Bunu yapmanin en kolay yolu başka ve samimi olmadiğiniz bi arkadaşiniza sordurmaktir. Bi şekilde kizin doğum gununu oğrendikten sora hangi burc olduğunu kesin olarak oğrenin ve başka bir zaman kiz bi şey yaptiği zaman "Zaten bu senin burcunun en belirgin ozelliği" diye başlayin. Hangi durumda bunu kullanacağiniz onemli değil. Astrolojinin en guzel tarafi tamamen uydurma uzerine kurulu bir bilim olmasi. Kiz "Hayir, bu benim burcumun ozelliği falan değil" derse (ki demez ama hani derse diye yaziyorum) "Ben Amerikanin en buyuk astroloğu Bilmem kim'in kitabinda boyle okumuştum. Ama yine de gider başka kaynaklardan da araştiririm" dersiniz olur biter. Uydurmakta sinir tanimayan bizler icin hicte zor bir şey değil. Zaten kizin bundan once soracaği "Sen benim burcumu nerden biliyosun ki?" 10 puanlik uzman sorusuna vereceğiniz "Uzun sure astrolojiyle uğraştim ve insanlarin haraketlerini gozlemleyerek hangi burca dahil olduklarini anlayabiliyorum." cevabi az once sormasi muhtemel olan soruyu zaten eler. Ama kiz bu sefer de "Peki doğum gunum ne?" gibi az onceki olağan ustu zihin okuma(!) gosterisini yapan size kufur icerikli bir soru soracaktir. Sakin nasil olsa gercek tarihi biliyorsunuz diye direk tarihi solemeyin, bu yeterince etkili olmaz. Bunun yerine mesela kiz 22 ekim doğumluysa "kesin birşey soylemem icin doğum yerini bilmem lazim, ama sanirim 19 ile 23 Ekim arasi bir tarih cunku Mars her yil bu tarihlerde Akrep burcunu etkisine alarak astrofizyolojik semptomlarin gelişmesine neden olur buda sana aşiri duygusallik olarak geri doner." diyin. Bir taşla kuş katliami yaptiniz. Bu konuşma sayesinde hem kiza inanilmaz derecede astrofizik bildiğinizi, hem onunla aşiri derecede ilgilendiğinizi hem de onun aşiri duygusalliğinin (Unutmayin butun kizlar kendini aşiri duygusal sanar) kaynağini kanitlamiş oldunuz. Kizin gozunde artik ilahsiniz. Kiz sizin az onceki gosteriyi nasil yaptiğinizi cozemeden(Ki asla cozemez) siz hemen "Bana doğum yerini soylersen sana ayrintili bir yildiz haritasi cikarabilirim" diyin. Kiz hemen atlayip doğum yerini soyleyecektir. Sizde hemen bir kalem kağit cikarin ve kağidin uzerine anlamsiz şekiller daireler falan cizin. Sonra uzun uzun duşunuyormuş gibi yapmak suretiyle kağida bakin. Kağidi ters cevirin, duz cevirin, bi kac bişey daha cizin. Ve sonra kiza donup "22 Ekimde doğmuşsun. Yukselen burcun Aslan strenekopotolojik gelişimin inanilmaz. Insanlar seni mutlu saniyorlar ama cok buyuk bir sorunun var. Cok yakinda hic beklemediğin birinden bir cikma teklifi alacaksin, cok duşuneceksin ama sonunda sende ondan hoşlandiğini farkedip kabul edeceksin ve cok mutlu bir ilişkiniz olacak." diyin. Kiz kendini kaybetmiş bir şekilde size bakiyor olacaktir. Sizde onun gozlerinin icine bakin. Doğum tarihi tam olarak solemeniz kizin diğer soylediklerinizede inanmasini sağlayacak. Birincisi kimsenin yukselen burcu kesin değildir. Yanilma şansiniz yok. Ikincisi strenekopotolojik gelişimin astrolojiyle alakasi yok(merak ediyosaniz soyliyim,kemik gelişimi demek) ordan da yirtarsin, ucuncusu daha oncede soylediğimiz gibi surekli buyuk bir oruna sahiptir, bunuda bildiniz, ve son soylediğinize de inanmamasi icin hic bir neden kalmadi. Tabiki burada cikma teklif edecek olan siz oluyorsunuz.:))))))) Boylece kizin bilincaltina bir erkek ona cikma ettikten sonra bir sure duşunmesi ve sonra kabul etmesi komutunu yerleştirmiş oluyorsunuz. Artik siz isteseniz de o komutu ordan silemezsiniz. Kizin gozunde artik siz Cooperfieldsiniz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KIZLAR NELERDEN HOŞLANIR?

Kizlarin hoşlandiği şeyler standarttir. Bunlarin ne olduklarini mutlaka bilmelisiniz. Peki nedir bunlar?
    Muzik dinlemek, Sinema, Cafeler, Makyaj, Dedikodu..

Tabiki kizlar bahsettiğimiz bu şeylerden sanat olanlariyla gercekte kesinlikle ilgilenmezler. Diğerleriyse onlar icin neredeyse hayat bicimidir. Kizlarin hepsi muzikten hoşlandiklarini soyler ama muzikten kasitlari sizinkiyle ayni şey değildir. Kizlar icin buyuk onemi olan 3 sanatci(!) vardir. Bunlar: Tarkan, Doğuş ve Cengiz Kurtoglu'dur. Bunlardan hoşlanmayan kiz gormedim. Ama klasik olarak hepsi bunlardan nefret ettiklerini soyleyecektir. Sakin inanmayin. Trip atiyorlar. Demek ki yapmamiz gereken şeylerden biride kizlarin hoşlandiklari muzik turleri hakkinda az da olsa bilgi sahibi olmaktir. Bu ne işinize yarayacak? Kizi tavlamanin en kolay yolu kizla ileri derecede muhabbet kurmaktir. Bu muhabbetlerin ilk kurulum aşamasi ise muzik geyiği ile olur. Bakin bi ornek verelim:2 yil once okulda bi kizi kesiyodum, kiz metalci gibi gozukuyo. Yani en azindan uzerinde IRON MAIDEN t-shirtuyle okula gelmiş. Merdivenlere oturmuş. Takmiş kulağina walkmani, beni kesiyo. Peki ben ne yapiyorum. Hemen kizin yanina gidiyorum. Tanişiyor değiliz. Olsun, sorun değil, tanişiriz. Kizdan walkmanini istiyorum, şahsen ben de Heavy Metal dinlerim. Amacim hemen oracikta kizla bi metal muzik muhabbeti kurup kizla muhabbeti koymak. Ama o da nesi? Bu kiz bana walkmanini verdiğinde ben dumurdan dumura koşuyorum. Calan kaset:Cengiz Kurtoğlu Klasikleri... Kopmamamak icin kendimi zor tutuyorum ve hemen aninda taktiği değiştirip Cengiz'ci moduna giriyorum. Kiz iki gunde tav oluyo, bi sure cikip ayriliyoruz. Bu olaydan cikartilacak cok onemli dersler var: Kizlar hicbir zaman gozuktukleri gibi değildir. Kiz tavlamak istiyosak her zaman uydurmaya hazir olmaliliyiz Kizin suyuna gitmezsen asla kizi tavlayamazsin

Kizlar coğunuzun sandiği gibi yakşikliliğa değil karizmaya onem verir. Yani cok karizmatik bir erkeğin kiz tavlama şansi cok yakişikli bir erkekten yuz kat daha fazladir.

Peki nasil  k a r i z m a  yapilir? 

Yillardir yaptiğimiz araştirmalar bazi davraniş kaliplarinin kizlar uzerinde diğerlerinden cok daha fazla karizmatik bir etki biraktiğini gostermiştir. Kiz milletinin en sevdiği şey karşisinda ki erkeğin her zaman kendisiyle ayni şekilde duşunuyor olmasidir. Kizlar entellektuel erkeklere diğerlerinden daha fazla onem verirler. Yani bu salak kizlari tavlamak icin en guzel yol daha oncede belirttiğimiz gibi uydurmaktir. Mesela kizlarin en zayif noktalarindan biri de psikoloji ve felsefedir. Tavlamak istediğiniz kizla muhabbet ederken eninde sonunda bu kiz size "nelerden hoşlanirsin?" diye bir soru soracaktir. Hic tereddut etmeden "Kitap okurum, muzik dinlerim, sinemaya giderim, gezerim" diye cevap verin. Goreceksiniz kiz o andan itibaren sizinle daha fazla ilgilenmeye başlayacak. Bu kizlar salak olduklari kadar meraklida olduklarindan hemen "ne tarz kitaplar okuyosun?" diye soracaktir. Hemen artik roman okumadiğinizi, uzun suredir psikoloji ve felsefeyle ilgilendiğinizi ve sadece bu konuda kitaplar okuduğunuzu ustune basa basa soyleyin. Tabi ki bunlari aslinda hic okumayacaksiniz. Ama bu salak kizlarin okuduklari en son kitap genellikle Cin Alidir. Yada en iyi ihtimalle salak otesi aşk romanlari okurlar.peki siz bu durumda ne yapacaksiniz? Tab ki ikinci kuralimizi uygulayacaksiniz.Yani uydurabildiğiniz kadar uyduracaksiniz.Kizlar başta da soylediğimiz gibi psikoloji ve felsefe lafini duyar duymaz size cok fazla onem vermeye başlarlar. Ama bu ilgiyi yuze katlayacak bir yontem daha vardir. Bazi terimler kizlar uzerinde tahmin edebileceğinizden daha fazla etki birakir.Bunlarida acikliyorum.Soze şoyle başlayin:"Diyalektik materyalizmin tarihsel gelişim surecinde bircok realistik ve skolastik yaklaşimla karşilaşilmiştir ve bu yaklaşimlarin avantgart kultur dongusu icerisinde bircok pozitivistik akim doğmuştur."

Bunlari duyan kizin eve gidince sizi duşunmekten başka hicbir caresi yoktur. Aslinda yukaridaki cumle hicbir anlam icermez ama icinde olabileceği kadar cok terim vardir. Burdan da şunu anliyoruz ki kizlar terimsel ve anlaşilmaz konuşan erkekleri karizmatik bulurlar. Uydurabildiğiniz kadar uydurun. Kesinlikle anlayamazlar. Bu yontem onlarca kizin uzerinde denenmiş ve hepsinde de olumlu sonuc alinmiştir. Ayrica kiz bunlari duyunca "evet haklisin, bende cok severim psikolojiyi, hep psikoloji okurum gibi bir tavirla karşililik verir.Tabi ki kiz uyduruyodur. Bunu yapan kiz artik sizin demektir. Cunku kizlar bunu sadece karşisinda ezilmek istemediklei erkeklere yaparlar. Sakin kiza "hangi yazarlari okursun" gibi bi soru sormayin, kizi kaybedersiniz. Ama yine ikinci kuralimizi uygulayarak kiza hangi yazarlarin hangi kitaplarini okuduğunuzdan bahsedin. Mesela ben 30'dan fazla kizi aslinda bir yonetmen olan Arthur Gordon'un 10'dan fazla psikoloji kitabini okuduğuma inandirdim. Diyoruz ya bu kizlar harbiden salak olduklarindan bu saatten sonra soleyeceğiniz herşeye inanirlar. Hicbiri de cikip "nasil olur ya, Arthur Gordon yonetmen bi kere" demedi. Ama diyelimki sizin tavlamaya caiştiğiniz kiz bunu soyledi, o zaman da kural ikiyi aklimizdan cikarmayarak "aaa, hadi yaaa! Kesin isim benzerliğidir. Ben şahsen okudum o kadar kitabini inanmiyorsan yarin sana getireyim butun kitaplarini" gibi bir tavra girin. Bu kiz milleti harbiden salak olduğu icin buna inanacaktir. Tabiki ertesi gun kiza kitap filan goturmiyceksin. Kizin "hani bana kitap getiriyodun?"Şeklinde bir soru sormasi ihtimali cok cok duşuktur ama sorarsa "ya sorma dun gece sabaha kadar bi kitabi bitirdim aklimda o vardi sadece, yarin getiririm" diyin. Bu hem kizin size bağlanmasini hemde kizin gozundeki karizmanizin feci şekilde artmasini sağlar.

Kizla zaten yavaştan muhabbete başladiniz, artik gerisi siz istemesenizde gelir. Kiz size "ne tur muzikler dinlersin?" diye sorduğunda sakin kesin bir tarz belirtmeyin, kulağa hoşgelen herşeyi dinlediğinizi ama slow muzikleri tercih ettiğinizi belirtin. Kizin gozunde daha da fazla buyuyeceksiniz.

Kizlarin en cok ilgilendikleri bir diğer konu ise "guzellik"tir. En cirkin kiz bile kendini dunya guzeli sanar. Size duşen gorev kizin bu egosunu tatmin etmesini sağlamaktir. Surekli kiza ne kadar guzel olduğunu "ima edin". Ama sakin fazla abartmayin. Yağcilik yaptiğinizi duşunup sizden uzaklaşirlar.
    Kizla daima yakin olabilmek icin her daim kizin hoşlanacaği konular hakkinda sallama kapasitesine sahip olmaniz gerekir. Kizin yaninda konuşacak birşey bulamazsaniz kiz sikilir ve tavlamak gitgide daha zor hale gelir. Bu durumda başvurulabilecek en iyi kaynak "Bizim bi arkadaş var..."diye başlayan atmasyonlardir. Bu konu başliğindan istediğiniz kadar sallayabilirsiniz. Evet,kiz "hadi bee,olamaz oyle şey, git belge getir!" demez ama fazla abartirsaniz icten ice sizin iflah olmaz bir palavraci oluğunuzu duşunur ve size cok feci şekilde kil olur. Yuzunuze bakip size gulumsemesi bu salak kizin size kil kapmadiğini gostermez. Burada dikkat edilecek tek nokta kizin anlamadiği konularda atip tutmaktir. Ama tutup kiza arkadaşinizin arabasinin motor yağini değiştirirken şanzimanda oluşan bir sorunu gidermeye calişirken başina gelen komik bir olayi anlatan bir senaryo uydurursaniz kiz sizden tiksinir. Ama mesela arkadaşinizin başindan gectiğini uydurduğunuz komik bi olaydan bahsedebilirsiniz ama tabi ki bunu bir erkek arkadaşiniza anlatir gibi ayilik yaparak anlatirsaniz kizin gozunde tamamen bitersiniz. Kiza bir şeyler anlatirken kesinlikle kufur etmeyin, biliyorum bu sizin icin cok zor ama sabredin biraz. Bu konuya ileride tekrar değineceğiz ama sizin yinede aklinizida bulunsun: karşinizdaki ne kadar samimi olursaniz olun neticede bir kiz ve bu kizla kesinlikle normal erkek arkadaşalarinizla konuştuğunuz gibi konuşamazsiniz.

Bunlarin yani sira ne yapip edip bir gitar alin yada bulun. Cok da pahali olamayan bu alet kizn kalbini fethetmek icin birebirdir. Her kiz bu tuzağa duşer. Salak olduklarini illa belli ederler yani.:)) Gitari aldiktan sonra şu 4 şarkiyi yarim yamalakta olsa calin:
    1)Haluk levent=Ankara, 2)Haluk Levent=Akdeniz Akşamlari, 3)Bariş Manco=Gulpembe ve son olarak ta 4)Eagles=Hotel California. Bu dort şarkida inanilmaz derecede basittir ve bu da yetmiyormuş gibi kiz sizi bunlari calarken gorduğunde size kelimenin tam manasiyla carpilir. Kiz derhal sizden bir şarki calmanizi isteyecektir. Ama siz bu dort şarkidan başka şarki bilmiyorsunuz ki! Bu durumda da her zaman yaptiğiniz gibi sallama yolunuz sonuna kaddar acik. Kiz bole bi şey derse, hemen"ben aslinda elektro gitar caliyorum ve bilmem bole şarkilari" diyin. Kizin karşisinda rezil olmak şoyle dursun, kizin gozunde karizmaniz iki kat artar.
    Bu salak kizlarin zayif noktalarindan bir diğeri ise "kiskanclik"tir. Bunlar en yakin arkadaşlarini bile kiskanirlar. Bu egolariyla oynayip kizi elde etmenin duruma gore değişen 2 yolu vardir.
         Birincisi kiza yavşamak ve kizin gozune girmek icin kiskandiğini bildiğiniz kişiler hakkinda atip tutmak ve kiza "onunla ayni fikirleri paylaştiğinizi kiza belirtmektir. Konuyu bir ornekle aciklayalim: siz Ayşeyi tavlamak icin uğraşiyorsunuz ama ortamda her haliyle Ayşe'den cok cok daha ustun bi kiz daha var. O da Neşe. Sizde zaten Neşe'nin hicbir koşulda sizle cikmayacağini bildiğiniz icin Ayşe'yi tavlama isteğindesiniz. Bu durumda Ayşe %1.000.000 ihtimalle Neşe'yi kiskaniyordur. Siz Ayşe'yle başbaşayken hemen Neşe'yle ilgili bir muhabbet acin ve atip tutun. Unutmayin kiz milleti salak olduğu icin Ayşe bu yalanlari ciddiye alip gaza gelecek ve Neşe'ye karşi duyduğu kiskancliği "Zaten bende uyuz oluyorum" formatinda size sunacaktir. Bu haraket kizi tavlamak icin cok onemlidir. Kiz gaz gelirse kesin o kiz sizindir.

Gelelim ikinci yola. Bu taktik,"tum uğraşlariniz sonucu kizin size yuz vermemesi durumunda "ve cok alcak dozda uygulanmalidir. Dediğimiz gibi kizlarin ortamda mutlaka kiskandiklari başka bir kiz vardir. Burada sizin yapmaniz gereken kiz sizle ilgilenmediği zaman gidip onun feci şekilde kil olduğu kiza yavşamaktir. Bunu kizin kendisinin gormesine gerek yok. Ortamdan başka bir kiza gostere gostere yaptiğiniz taktirde sizin asildiğiniz gercek kizin kulağina gitmesi an meselesidir. Bunu Dedikodunun Kizlar Icin Yeri Ve Onemi Bolumunde uzun uzun inceleyeceğiz. Ama belirtilmesi gereken cok onemli bir şey var: bu taktik sadece yeri ve dozu cok iyi ayarlandiği zaman işe yarar. Eğer acemiyseniz bu ikinciyi uygulamaniz yarardan cok zarar getirebilir. O yuzden dozaji cok iyi ayarlayin. Dozu iyi ayarlandiğinda kiz sizi oteki kiza kaptirmamak icin gelip kendisi size yavşayacaktir. Anlattiğimiz diğer tum taktikler gibi bu da tarafimizca test edilip onaylanmiştir. Fakat bu son anlattiğimiz gercekten cok tehlikeli sonuclar doğurabilir ve ekibimiz yiyeceğiniz tokat ve/ya kufurlerden dolayi hicbir sorumluluk kabul etmez.

Kizlar aslinda sanildiği gibi oyle cok romantik falan değillerdir. Akillari fikirleri sextedir. Evet doğru okudunuz. Aslinda baştan beri siz kizi tavlamak icin uğraşirken kiz(tav olduktan sonra)"şu cocukla bi ciksam da beni bi guzel yalasa yutsa" diye duşunur. Bunu ilişkinizin en son donemlerinde hepsi itiraf eder. Ama siz sakin bunu bildiğinizi ona belli etmeyin. Siz kizin yaninda surekli romantik ve entellektuel bir centilmen rolu cizin. Bu kizi tavlamanizi cok fazla derecede kolaylaştiracaktir.

Bir kere kiza her firsatta cok romantik ve duygusal biri olduğunuzu ve hicbir kizin sizi anlamadiğini soyleyin. Bu, kiza "sizin onunla romantik bir ilişki yaşamak istediğiniz" bilincalti mesajini verir. Cunku kizlar (kendileri sanki hic değillermiş gibi) azgin erkeklerden nefret ederler. Dediğimiz yontemleri uygularsaniz kizla o kadar cok yatarsiniz ki bir sure sonra kizla yatmaktan sikilirsiniz. Şimdi tabiki bu size inandirici gelmiyor ama biraz sabredin goreceksiniz. Ilk başlarda ilişkiyi sakin sex temelinde inşa etmeyin, o zaman dediğimiz gibi sizin azgin biri olduğunuzu anlayip sizi terkederler, harcadiğiniz onca emek boşa gider. Ama beni dinleyip aşağida daha da deteyli anlatacağim teknikleri uygularsaniz kiz oyle bir azar ki, sizin uzerinize atlar ve siz kizin altinda kendinizi plastik erkek gibi hissedersiniz.

Artik kizlar hakkinda şimdilik gerekli tum bilgilere sahip olduğunuza gore gonul rahatliğiyla aşağidaki devam tuşuna tiklayabilirsiniz. Asil işiniz şimdi başliyor. Bunlar hazirlik calişmalariydi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yavşama

Artik kizlar hakkinda her turlu bilgiye sahipsiniz. Sira geldi kiza yavşamaya. Bu konuyu okurken "kaz gelecek yerden tavuk esirgenmiyeceğini" sakin aklinizdan cikarmayin.

Şimdi Bilgi Toplama bolumunde oğrendiklerinizi tekrar ortaya cikarin. Kiz hakkinda maximum bilgiye sahipsiniz.

Evet, şimdi daha once hazirladiğiniz listeyi acin. Ve kizin adresine icine isminizi yazmadan bir mektup yazin. Hatta mektubun icine hicbir şey yazmadan sadece bir kirmizi gul koyun ve "Bu gul kadar sade ve guzel olan aşkima kucuk bir hediye" yazili bir kart ekleyin. Bu salak kiz hemen sizin kim olduğunuzu merak etmeye başlayacaktir. Ama asla kesin bir fikir yurutemez yani ertesi gun kiz size gelip "mektubunu aldim" demez. Mektubu sizin gonderdiğinizi anlamasinin tek yolu elyazinizdir. Eğer kizla ayni siniftaysaniz kizin mektubu almasindan iki gun sonra (şehirici posta en gec ertesi gun kizin eline ulaşir) boş bir ders yakalayin. Yada bir şekilde kizin sinifta olmadiği bir sirada kizin defterinin arasina yine bir kirmizi gul ile ayni notu birakin. Kiz en gec yarin gulu koyanin siniftan biri olduğunu anlayip siniftan erkeklerden şuphelenmeye başlayacaktir.
    Kiz artik siniftan (yada cevresinden) birinin kendisine aşik olduğunu biliyor. Ama siz konudan habersiz gibi davranmaya devam edin. Dua edin ki cok gelişmiş bir teknoloji var elinizin altinda. Acin o listeden kizin cep telefonu numarasini ve kiza internetten adinizi yazmadan mesaj atin. Aşkla ilgili bir suru şey yazin. Nasil olsa beleş. Acayip.Net'ten yani benim siteden adinizi yazmaksizin mesaj atmaniz olasi. Ad olarak cilgin aşik yazin. Kiza surekli şiirler, kara sevda icerikli şeyler yollayin. Mumkunse bunlari gecenin ilerleyen saatlerinde yollayin. Konuyu abartmanizda hicbir sakinca yok. Hatta kiz mesajlari silmek icin yarim saat uğraşsin. Bu kizlarin inanilmaz hoşuna gider. Bu mesajlarda aslinda ona cok yakin biri olduğunuzu ama kziın asla sizin kim olduğunuzu tahmin edemeyeceğinden dem vurun. Kiz mesajlari atanin siz olduğunuzu cok gecmeden anlayacak fakat asla bunu size soramayacaktir.
    Ucuncu aşama olarak yine ayni listeden kizin e-mail adresini acin ve kiza yuzlerce e-kart atin. Korkmayin. E-kartlar en fazla 3k yer tutar ve tamamiyle bedavadir. Sitemde (Acayip.Net) E-kart bolumune giderek en iyi aşk kartlarini bulabilirsiniz. E-kart yollarken dikkat etmeniz gereken şeylere gelirsek; yolladiğiniz her e-karttan sonra "e-kart yerine ulaşirsa bana haber ver" kutusunu mutlaka tiklayin. Boylece kizin size ne kadar değer verdiğini olcmuş olursunuz. Ayrica bir e-kart yollayabilmeniz icin bir e-mail adresiniz olmasi lazim. Tabiki sizin bir e-mail adresiniz var ama gercek adinizin yazili olduğu bir e-mailden kiza mail atmak gibi bir salakliğa kalkişmayin. Hemen gidin kendinize from bolumunde Cilgin Aşik yazan bir hesap actirin. Hotmail size calişiyor. Kiz iyice meraktan kudursun. Bu merak sayesinde hic değilse bile size hemen aşik olacaktir. Guvenin bana. Şimdi bu meraki arttirmak icin elinizden geleni, yapin. Yuzlerce e-kart atmaniz icap ediyosa atin. Sakin uşenmeyin. Kiz bunlara tek tek bakmasa bile en azindan sizden yuzlerce e-kart aldiğini bildiğinden size yani bu Cilgin Aşik'a olan ilgisi gitgide artacaktir.

Artik kiz meraktan kudurmak uzere. Ama yilmayin. Acin ICQ'nuzu ve White Pages'i arayin. En kisa zamanda kizin ICQ numarasida elinizde olacaktir. Başlayin mesaj yollamaya. Kizin "listeye almadan once bana sor" seceneğini işaretlemesini bir kenara birakin boyle bir seceneğin varliğindan bile haberi yoktur. O yuzden killanmaniza gerek yoktur. Ama ICQ'dan mesaj atarken sakin ola abarmayin. Ters teper. Denenmiş tastik edilmiştir. Yine ICQ mesajlarinizda aşk, meşkten bahsedin.

Daha sonra olayi abartip kiza bir web sitesi hazirlayin. "Oha!" dediğinizi duyar gibiyim ama korkmayin biz bunuda duşunduk ve sirf siz kiz tavlayabilesiniz diye bir web sitesi yaptik bunu www.seniseviyorumkiz.8m.com adresinden bu siteyi inceleyebilirsiniz. Eğer bu siteyi sevgilinize uyarlamak isterseniz bize mail atin yeter. Size her turlu yardimci oluruz. Yeterki siz kiz tavlayin. Olmadi ozel birşey isterseniz o zamanda elimizden geldiği kadar yardimci olmaya calişiriz. Yada acin FurontPeyc'i kiza dokturmeye başlayin. Unutmayin mikrosoft furontpeyc'i sirf bu durumlar icin yapti. Kiz bu siteyi gorunce kafadan kopucak. Artik size aşik olmamasi icin kizin Macromedia Flash profesoru olmasi lazim. Yani bu işi benim gibi iyi bilmesi lazim. Aksi takdirde kiz bu sitenin cok zor koşullar altinda imal edildiğini sanip sizin aşiri bilgili bir Webmaster olduğunuzu duşunmemesi icin hicbir neden yok. Artik bu kiz sizin. Yok diyosanizki "Ya başka birisi Flash'la bi site yapip kizi benden once tavlarsa" korkmayin. Ekibimiz haril haril Flash oğreniyor. En kisa zamanda Flash'la bi site yapip siz değerli arkadaşlarimizin hizmetine sunacağiz. Ama yinede belitmekte fayda var ulkemizde hayvani derecede Flash bilen kişi sayisi zannettiğinizden daha az. Ben haric.

Neyse, siteyide yaptiğiniza gore artik kizin sizle cikmamasi icin herhangi bir neden kalmadi. Şimdi aşağidaki butona tiklayarak nasil cikma teklifi edeceğinizi de oğrenebilirsiniz. Yolunuz uzun ama bu uzun yolda biz profesyonel şoforler olarak size surekli rehberlik edeceğiz. Hadi yine iyisiniz:)

Cikma Teklifi

Bu kadar bilgiyi almiş olmaniz kizin sizinle cikmasi icin yeterli değil. Cunku daha kiz sizin ondan hoşlandiğinizi bile bilmiyor. Bunu kiza bir şekilde solemeniz lazim. Ama nasil? Tabi ki bizden. Şunu sakin unutmayin cikma teklifi olayin en onemli kisimlarindan biridir. Siz kizi ne kadar tavlarsaniz tavlayin, kizin uzerinde ne kadar buyuk bir imaj birakirsaniz birakin kiza doğru yerde, doğru zamanda ve doğru şekilde cikma teklif edemezseniz olayiniz biter. O yuzden bu bolumu cok ama cok dikkatli okuyun.

Bir kere en başta bilmeniz gereken şey kizlarin daima suru halinde dolaşan yaratiklar olduklaridir. Ve en baştada soylediğimiz gibi kizlarin en buyuk korkusu arkadaşlarinin alay konusu olmaktir. O yuzden cikma teklif edeceğiniz kizi mutlaka yanliz başina yakalamalisiniz. Ama bunlar tuvalete bile birlikte giderler. O yuzden bir şekilde kizi suruden ayirmaniz lazim. Bunu nasil yapacağiniza gelince:

Once kizin yanina gidin, her zamanki klasik muhabbetinizi yapin. Ve kiza  "Seninle biraz konuşmamiz lazim" diyin. Bu cumlenin Turkceye tam cevirisi "Benimle cikarmisin?" dir. Butun kizlar bunun ne anlama geldiğini bilir ve kiz eğer konuşalim derse olay bitti. Cikiyorsunuz. Ama kiz "Ne konuşcaz?"  diye bir soru sorarsa daha kizi tavlayamamişsiniz demektir. Sakin o gun cikma teklif etmeyin. Biraz daha uğraşmaniz lazim. Kurallarimizi baştan okuyun. Ama kizla konuşmaniz lazim. Hemen ikinci kuralimizi uygulamaya sok ve başla uydurmaya: "Ahmet'e bugunlerde noluyor anlamiyorum. Bana cok soğuk davraniyo. Sence ne yapmaliyim" diye bir soru yoneltirseniz kiz asla killanmayacaktir.Kiz sizi dinlemek icin suratiniza salak salak bakmaya başlamişsa konuya başlayabilirsiniz demektir.Burada yeri gelmişken uyaralim: Kizi ikna etmeniz gerekebilir ve bu soruyu ayni kiza ikinciye sorma şansiniz yok. O yuzden ozellikle liseli arkadaşlar icin soyluyoruz: Kiza cikma teklif edeceğiniz zaman ikinizinde vakti geniş olmali. Yani 5 dakkalik tenefuste olacak bir iş değil. Liseli arkadaşlar oğle tatilinde yada okul cikişi bu işe kalkişsalar kendileri acisindan cok daha iyi olur. Neyse, Kiz sizden bir şeyler anlatmanizi bekliyor. Zaten kizda biliyor o sirada sizin ne soyleyeceğinizi ama salakliklarindan kaynaklanan bir şey olsa gerek bunu mutlaka sizin solemeniz gerektiğini duşunurler. Bu esnada sakin panik yapmayin. Direk olarak "Benimle cikar misin?" demek aptallağina ise hic ama hic kalkişmayin. Kizin cikacaği varsa da cikmaz. Şimdi derin bir nefes alin ve kiza donup aynen şunlari soyleyin, sakin değiştirmeyin. Bugune kadar bu durumdayken bu cumleleri sarfettiğimiz hicbir kiz bize hayir demedi."Bak Ayşe(tabiki Ayşe ismi burda ornek bunu değiştirceksiniz :))) sana uzun zamandir soylemek istediğim cok onemli bir şey var. Ben aslinda cok uzun zamandir senden hoşlaniyorum. Benim kucuk dunyama renk getirdin. Inan hicbir kiz bugune kadar beni bu kadar etkileyememişti. Benimle romantik, cilgin ve bir o kadar da zevkli bir ilişki yaşamaya ne dersin? Ikimizinde cok mutlu olacağindan eminim."  Bunlari duyan kiz size mutlaka ama mutlaka "Aaa, inanamiyorum cok şaşirdim yani hic beklemiyordum" şeklinde karşilik verecektir. Inanmayin kesin triptir. Başta da soylediğimiz gibi kiz zaten sizin ona ne soracağinizi başindan beri biliyordu. Neyse, şimdi eğer bu kizin size hemen cevap vereceğinizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Kiz size burda kesinlikle "Biraz duşuniyim." diyecektir. Peki duşun diyin. Cunku kizlar asla "hayir" diyecekleri erkeklere bu şekilde davranmazlar. Kizin eve gidince ne duşuneceği ise size kalmiş. Yani kiz burda "duşuniyim" dedi diye duşunecek sanmayin. Kizin eve gidince sizi duşunmesini sağlamak sizin goreviniz. Peki bunu nasil yapacaksiniz? Onu da acikliyoruz.

Kizlar bu lafi dediğimiz gibi sadece cikmak istedikleri erkeklere soylerler. Ama kiz "duşiniyim" dedikten sonra size gelip "Ben duşundumde arkadaş olarak kalmamiz ikimiz icinde daha iyi olur" diyorsa bunun sebebi sizin kizi duşunurken yanliz birakmiş olmanizdan başka bir şey olamaz. Oyleyse neymiş? Kiz bizimle cikip cikmayacağini duşunduğu sirada yanliz birakmayacakmişiz. Kizin bu sureyi istediği kadar uzatma hakki vardir. Ama bu ure genellikle 3 gun ile 1 hafta arasinda değişir. Şimdi gelelim sizin bu sure icerisinde yapmaniz gerekenlere.

Oncelikle kiza mutlak jestlerde bulunun. Bu salaklari en cok etkileyen jest ise 90'lik bir kasete en romantik aşk şarkilarini cekip  "Bak bu kaset duşunmene yardimci olacak. Bunu hazirlamak icin 8 saat uğraştim ama değdi. Yalniz bu kasetin bir ozelliği var: gece hava karardiktan sonra, yanliz başinayken dinlemen lazim. Yoksa kasetten hicbirşey anlamazsin" diyerek kiza vermektir. Gercekte kiz bunlari ne şekilde dinlerse dinlesin anlayacak bir beyin kapasitesine sahip değildir. Ama kizin gecenin bir saati karanlik bir odada ve yanliz başina sizin verdiğiniz bir kaseti dinlemesi bile coğu zaman size "Evet" demesi icin yeterli. Evinizde yillardir binbir guclukle biriktirilmiş 1500 albumden oluşan bir slow muzik arşivi yoksa bunu yapmaniz pek olasi değil tabiki. Peki kasete hangi şarkilari koyacaksin? Tabiki bunuda biliyoruz ama onu da kendi zevkinize gore yapin artik. Ama dur ya şimdi gidip sacma sapan şarkilar koyarsin falan. Sen en iyisimi kendini sakata atma ve bize bi mail atta sana bi liste yollayalim. Var ya kullanicisini bizim kadar duşunen bir başka site yoktur şerefsizim. Varsa bize de soyleyin de hemen bookmarklayalim. Ama sakin buyuk bir salaklik yapip bizden kasedin cekilmiş halini istemeyin. Uğraşacak zamanimiz yok. Zamanimiz olsa biliyorsunuz hic sorun değil. Biz sana listeyi veririz sende buyuk bir muzik markete gidip kasedi cektiririrsiniz. Kizin eve gidince sizi duşunmesini sağlamak icin yapilacak  bir diğer onemli şey ise kiza daha onceden yazmiş olduğunuz aşk mektuplarini vermektir. Şimdi siz aşk mektubuda yazmayip onuda bizden isterseniz dayak yersiniz. Yazin artik yaa. Neyse bu mektuplarin iceriğinide soyleyelim bari. Bu mektuplarda kiza nasil deliler gibi aşik  olduğunuzdan, gozlerinin guzelliğinden, ne kadar sempatik olduğundan geceler boyu nasil onu duşunduğunuzden falan bahsedin. Mektuplarin altina tarih ve hangi saatte yazilmiş olduğunu yazmayi ihmal etmeyin. Ama mektuplari saat kacta yazarsaniz yazin mektubun altina 02:47 gibi ve her mektupta değişen saatler yazin. Bu kizin kafasinda "Ulan bu cocuk bana galiba harbiden aşik, baksana gecenin ikisine kadar beni duşunmuş, aslinda fena cocukta değil hee, bi kere ciksam mi acaba? Cikiyim cikiyim!" şeklinde bir duşuncenin oluşmasina neden olur. Siz bizi dinleyin.

Bu iş icin uygulanabilecek bir diğer yontemse surekli kizin yaninda "Duşunen adam" tribi yapmaktir. Ama bunu kizla konuşurken değilde kiz sizin yaninizde değilken yapmalisiniz. Mesela siniftasiniz diyelim. Bu tribi yapmak icin en uygun yerler cam kenarlaridir. Gidin cam kenarina, ellerinizi cebinize sokun ve uzun uzun uzaklara bakin. En gec 5 dakika sonra kiz sizin yaniniza gelip "Neyin var?" diye soracaktir. Sakin burda "Kare as, sende ne var?" demeyin, tiksiniyolar." Bişeyim yok" diyin, bir onceki akşam sabaha kadar sizin mektuplarinizi okuyan ve sizin verdiğiniz kasedi dinleyen bu kiz tabiki sorunun kendisi olduğunu anlayacaktir. Ama bunu kiza siz daha fazla belli etmelisiniz. Cunku kizlarin en başta "Biraz duşuniyim " derken ilk amaclari sizi biraz surundurup ilişkide her zaman soz sahibi olmak istemeleridir. Sizde trip yaparak kiza "Tamam yeter artik cektirdiğin, yeterince surunuyorum işte" bilincalti mesajini vermiş olursunuz. Kiz sizin yaninizdayken minumum konuşun. Ve sonra uffflayip, puflayarak ve inanilmaz derecede sikkin gorunerek "Naptin? Bi karar verbildin mi?" diye sorun. Bunu yaparken sakin tribi bozmayin ve uzaklara bakin. Kiz muhtemelen "Cevabim kesinleşmeye başladi ama izin verde biraz daha duşiniyim" diyecektir. "Bunu duyduktan sonra o kizin sizin cikma teklifinizi kabul etme ihtimali  %1.000.000'dur. Eve gidince bunu  kutlarsiniz. Ama kiza sadece "Peki biraz daha duşun ama duşunduğun her saniyenin benim icin olumden beter olduğunu aklindan cikartma olurmu?" diyin. Ertesi gun kiz yaniniza gelip "Ben duşundumde, aslinda denemekte fayda var" şeklinde bir şeyler zirvalayacaktir. Bunun ozturkcesi "Evet kabul ediyorum ama seni her an birakabilirim" demektir. "Iyi 30 gun dene beğenirsen register edersin, beğenmezsen de beni hayatindan uninstall edersin " tarzi bir espri guzel olmakla birlikte kizin zeka seviyesi icin gayet anlaşilmazdir. O yuzden yapmayin.

Catlasin tum duşmanlar. Artik benimde bir sevgilim var.

Evet işte başardiniz artik sizinde bir sevgiliniz var. Siz kiza donup elinizi uzatin ve "Kucuk dunyama hoşgeldin!" deyin. O da patisini (pati:Kedi yada kopeklerin on ayaklarina verilen ad) uzatacaktir. Cunku kucukken bunlari bu şekilde eğitmişlerdir.:)))) Ve "Hoşbulduk" diyecektir."Pişman olmayacağindan emin ol. Ikimizde cok mutlu olacağiz" diye ekleyin ve artik geyiğe başlayin. Daha once de anlattiğimiz şeyleri uygulayarak kizla surekli konuşun. Yani uydurun. Artik daha feci uydurabilirsiniz. Kiz tam bu siralarda size daha once "hic beklemiyordum" dediğini unutarak "En başindan beri biliyordum diyecektir" inanmayin. Ve daha once telefonuna, mailina, posta kutusuna ve Icq'suna mesaj birakanin siz olup olmadiğinizi soracaktir."Başka kim olabilir ki?" diye cevap verin. Hemen oracikta bir kağit kalem bulup kiza mail adresinizi, Icq numaranizi, ev ve cep telefonlarinizi verin. Ister istemez sizi arayacaktir.

Işte bu etabida başariyla gectiniz. Ama işiniz bitmedi. Daha o kiz sizin sevgiliniz değil. Once bir kere cikmaniz lazim. Onu da anlattik tabi. Hemde en ince ayrintisina kadar

ILK CIKMA

Bu ilk cikma olayi tamamen bir sirat koprusu gibidir. Gecerseniz sizi kimse tutamaz, duşerseniz olayiniz biter. O yuzden cok dikkatli olmaniz gerekir. Burada dikkat edilecek noktalarida size soyluyorum. Ulan varya ne biliyorsam hepsini anlatiyorum şerefsizim. Siz bu yaziyi bitirdikten sonra hala kiz tavlayamadiysaniz gozume gozukmeyin! Neyse ne demiştik? Heh! Bakin bu ilk cikilan gun inanilmaz onemlidir. Oncelikle, kiza ''hadi yarin şuraya gidelimmi?'' sorusunu yoneltmeden once yapmaniz gereken cok onemli bir şey var. Kizla nereye gideceğinize karar verin! Buyuk ihtimalle kizla gidilecek cok fazla yer bilmiyosunuzdur. Olsun, bilmemek değil oğrenmemek ayip. Kizla gideceğiniz yere karar verirken şunlara cok dikkat edin:
    Sakin kizla ilk buluşmanizda yemeğe gitmeye kalkmayin. Bunun birsuru sebebi var! Birincisi zaten kizin yaninda hic bi şey yiyemezsiniz. Ağzima ketcep bulaştimi? Ulan bu garson niye benim manitaya bakiyor? Niye bu restaurantta pecete yok? Bişey solesem kizin iştahi kacarmi acaba? Ve bunun gibi binlerce soru yemek boyunca beyninizde yankilanir. Bunun cok doğal bir sonucu olarak panik yaparsiniz ve korktuğunuz başiniza gelir.Yani ağziniza ketcap bulaşir,uzerinize yemek dokersiniz,icecek bardağini devirirsiniz ve butun bunlarin sonucunda kiz sizi (hakli olarak) daha ilk buluşmada terk eder. O yuzden bunu aklinizdan cikarin. Hatta benim tavsiyem sadece ilk buluşmada değil, kiz ''Hadi yemeğe gidelim'' demeden hicbir zaman bir yere yemeğe gitmeyin. Gidecekseniz de fast food bir restauranta gitmek ve hamburgeri ketcapsiz ve mayonezsiz yemeniz sizin icin en hayirlisi.

Kizlarin hepsi inanilmaz luks yerleri severler. Ve hepsinde yabancilara (ozellikle avrupa) hayranlik vardir. O yuzden ilk buluşmaniz icin en ideal yer avrupai bir şekilde dizayn edilmiş bir cafe'dir. Eğer Istanbul, Ankara yada izmir'de oturuyorsaniz boyle bir cafe bulmak cok kolaydir. Ozellikle Istanbul'da Kadikoy ve Istiklal caddesinde adim başi boyle yerler vardir. Boyle bir cafe'de sizi en cok edecek 2 şey vardir.
    1.Fiyat listesi! Cafe'de 2-3 saat oturup butun bir haftaliğinizi oraya birakmak sizin caninizi oldukca sikacak. 2. ise etraftaki guzel kizlar! Boyle cafelere gelen kizlar o kadar guzeldirki kafayi yersiniz, sakin ilk cikmanizda başka kizlari kesmeyin. Kizi delirtirsiniz. Kizda sizi terkeder. Bu arada belirtilmesi gereken bir diğer noktada bu gibi cafelerin %90'ina girebilmek icin sevgilinizin (yada başka bi kiz) olmasi gerektiğidir. Burada nasil davranacağinizi ise ''Cafe'de nasil davranilir?'' bolumunde uzun uzun inceliyeceğiz.

Kizla buluşacağiniz yerle gideceğiniz cafe arasinda asla fazla mesafe olmasin! Yok yere bi de taksi parasi vermeyin.

Kiza sakin" Şu cafe'ye gitcez "demeyin. Once kiza ''Yarin buluşup gezelim mi?''diye sorun. O da size''Nereye gitcez?'' sorusunu yonelticektir. Sizde ''Sen bilirsin ya!'' Bana herşey uyar tribine girin. Kizlar bu tribe karşilik genelde ''Sen karar ver'' der. Ama bazi kizlarin (nadir de olsa)" Şuraya gidelim orasi cok guzel" dediği de gorulmuştur. Eğer kiz "Sen karar ver"derse sizin zaten hazirda gitmeyi duşunduğunuz bir cafe var! Ama kiz "Şuraya gidelim!" derse, hemen dediği yere gidin ve bir  onaraştirma yapin. Bunun neden gerektiği ise bir ornekle aciklayayim! Hadi diyelim ki siz oraya ilk defa gidiyorsunuz. Garson geldi "Ne alirdiniz" diye sordu. Sizde mesela kahve soylediniz. Kahve geldi ama fincanin yaninda şeker yok. Nabicaksin şimdi? Yaninda kiz var o yuzden garsona "Abi bana şeker getirirmisin?" de diyemezsin. O aci kahveyi icmek zorunda kalirsin. Zaten heyecanlisin! Ama bir gun onceden ayni cafe'ye gitmiş olsaydin bu cafede şekerin masada bulunduğunu biliyor olcaktin. Yaninda kiz olduğu icin heyecandan goremedin. Dediğim gibi, benim sozumu dinle ve kiz boyle birşey derse git cafe'yi bir kontrol et.

Kizla buluşacağiniz saati cok iyi secin. Bu kizlarin hepsinin akşam ezani okunurken evde olma mecbureyeti vardir. O yuzden en gec oğlen 1'de buluşun.

O gun ne giyeceğinize cok onceden karar verin. Sonra bi eau toillete (bak parfum diyil) alin. Bu size cok lazim olacak! Ben orjinal burut 'u tavsiye ederim (hayir bay salak Brut bana reklam icin para vermedi. Sadece kizlari cok feci azdiriyo!) Sakin eau toillete'i fazla sikmayin, cunku bunun tek ozelliği kokusunun erkekler tarafindan alinamamasi. Ve fazla sikarsaniz kizi rahatsiz edersiniz.

Son olarak, ilk buluşmaya giderken sakin yaninizda prezervatif goturmeyin. Nasil olsa hicbirşey yapamayacaksiniz. Verdiğiniz paraya yazik.

Şimdi artik kizla cikmaya hazirsiniz..

CAFE'DE NASIL DAVRANILIR?

Tum bunlari uyguladiktan sonra olayin pis kismina gelmiş bulunuyoruz. Cafe'ye gittiniz. Kapiyi acin once kiz gecsin! Sonra uygun bir yer bulup oturun. Kizla havadan sudan ilk muhabbeti yapin. Bu sirada garson coktan gelmiş olacak. Size buyuk ihtimalle Anabritanika ansiklopedisi gibi birer menu verecekler. Bu tarz cafelerde en uyuz konu "ne alacam lan ben şimdi?" sorusudur. Bunuda acikliyorum! Sakin kiza hava aticam diye bilmediğiniz bir şey ismarlamayin! Mesela Guatemela Kahvesi diye bir şey gordun ve onu istedin diyelim. Direk babalara gelirsin! Cunku bu kahve filtre kahvedir ve ozel bir makinayla birlikte masaya gelir. O makinaya 5 dakika sonra basip kahveni fincana koyarsin. Ama eğer biraz fazla basarsan makina fişkirir. Buda kizin sizi terketmesi icin yeterli bir neden. Neymiş bilmediğimiz şeyleri soylemiyormuşuz. Ayrica erkekler tarafindan yapilan en buyuk aptalliklardan biride kiz bir şey istedikten sonra "Aynisindan" demektir. Sakin boyle bir şeye kalkişmayin. Siz en iyisi menuyu uzun uzun inceledikten sonra cay icmek istediğinizi soyleyin! Garson "Ne cayi?" diye sorarsa "Rize cayi" diyin bu hem kizi guldurur hemde Rize cayi cok guzel bir caydir. Niye iceceklerden bahsettiğimizi de acikliyayim. Bu tarz cafe'ler inanilmaz pahalidir. Yani az once soylediğiniz cay bile sizi finalsal acidan gocertir. O yuzden başka bir şeye ozenmeyin. Efendi gibi icin cayinizi!
         Siparişinizi verdiniz, sira geldi konuşulacak konulara. Oncelikle konuşurken surekli gozlerinin icine bakin! Ve sakin masadaki bir şeyle oynamayin. Ilk bir kac dakika geyik yapin, okuldan, derslerden bahdedin! Sonra da o gun neden orada olduğunuzu kiza aciklayin. Yani ondan ne kadar cok hoşlandiğinizdan falan bahsedin. Ama sakin Bu sirada geyiğe vermeyin. Kiz en gec bu dakikalarda sizin ondan once kac kizla ciktiğinizi soracaktir. Hic tereddut etmeden "15-16" diyin. Kiz zaten bu eski ilişkileri biziklamaz ama olaki sorarsa ikinci kuralimizi uygulayip uydurun. Diyoruz olm salak bunlar, kesinlikle uydurduğunuzu duşunmeyeceklerdir. Ama mesela tutup ta kiza gerceği soylerseniz, yani ilk ciktiğiniz kizin o olduğunu oğrenirse direk olarak sizi terkeder. Kizlar acemi erkekleri hic sevmez. O yuzden siz beni dinleyin ve uydurun.
          Kizla ilk buluşmanizda aşağidakine benzer bir konuşma yapin. "Inan her an,seni duşunuyorum, o guzel gozlerini duşunukce tarifi imkansiz bir huzur doluyor icime, hele guluşun yok mu; karanlik gecelerin soğuk ruzgarlarinda donmaktan koruyabilecek tek ateş misali isitiyor icimi. Birden hayatim değişti, inan senden once bu kadar fazla ilişkim olmasina rağmen hic kimseyi bu kadar sevmedim. Ne olur sen son ol. Diğerleri gibi ihanet etme bu buyuk sevgime..." Bunu uydurabilme kabiliyetinize gore arttirin. Kizin gozlerinin icinin parladiğinin ve gitgide size daha yakin davranmaya başladiğinin farkina varacaksiniz. Bu konuşma kizin sizi aklindan cikaramamasini sağlayacak olan bir bilincalti komutudur. Denenmiş ve sonuclarda herhangi bir aksakliğa rastlanmamiştir. Yalniz bu konuşma kizin sizi en fazla iki gun duşunmesini sağlar, daha sonra kiz bunlarin hepsini unutur (salaklarin beyin kapasitesi biz erkekler gibi yillar once olan bir konuşmayi bile hatirlayacak kadar geniş değildir) Bu yuzden konuşmanin 2 gunde bir tekrarlanmasi ilişkinin geleceği acisindan cok onemlidir.
          Baya bir konuşup kizin eve gidince de sizi duşunmesini sağladiktan sonra artik cafeden ayrilma vakti gelmiştir. Işte olayin en pis tarafi! Nasil hesap istiyceksin? Garsonu masaya cağirip alcak sesle "Hesabi alabirmiyim?" diyin. Kiz milleti hesap gelince hemen atlar "Ben veriyim" diye. Sakin bunu ciddiye almayin. Kesin trip yapiyordur. Kiz milleti gittiğiniz her yere hesabi sizin odeyeceğinizi duşunerek gider. Ama hesap geldiğinde ezilmemek icinde "Ben veriyim" tribine girerler. Bunun her zaman trip icin yapildiğini sakin unutmayin. Hesabi ozellikle ilk seferde mutlaka siz odeyin. Kiz kesinlikle itiraz edecektir, bu durumda da, eğer kiz cok israr ederse "Bir dahaki sefere sen odersin" diyip konuyu kapatin...

Kizi Eve Atma

Kiza bir şekilde kumpas kurup eve attiniz mi işiniz kolaylaşir. Ama kiza "hadi gel eve gidelim" diyemezsin. Bunu dolayli yollardan solenmeniz lazim. Ama oncelikle halletmeniz gereken bir sorun var o da kizi hangi  eve gotureceğiniz. Yani coğunuz hala ailesiyle yaşiyor ve genellikle bu ebeveynler evi boş birakmazlar. Yapabiliyorsaniz kendi evinizi boşaltip kizi kendi evinize getirmeniz en mantikli şeydir. Ama coğunuzun boyle bir imkani yok. Biz Allahtan yanliz yaşayan tipleriz ve son senelerde hic "Ulan kizi hangi eve goturecem" kaygisi yaşamadik. Ama yinede yapmaniz gerekenleri biliyoruz. Sonucta bizde bir donem ailemizle birlikte yaşiyorduk.

Evi boşaltamiycaksaniz elinizde tek bir cozum var o da kizi başka bir arkadişinizin evine goturmektir. Bu arkadaşinizin yanliz yaşayan bir tip olmasi menfaatiniz icabidir. Ama bu yanliz yaşayan arakadaşiniz size evi hemen "Buyur abi ne demek " şeklinde şak diye vermeyecektir. Once bu arkadaşinizin gonlunu almalisiniz. Acikcasi ruşvet vermelisiniz. Kizi goturmeden once, gidip baya bir icki meze falan alip arkadaşinizi ziyarete gidin. Sizi kapida elinizde poşetlerle goren arkadaşiniz amacinizi dank diye anlar. Ama size belli etmez. Arkadaşinizla muhabbete başlayin. Bi yandan icin bi yandan geyik yapin. Bu sirada arkadaşiniza mujdeli haberi verin. Ama bunu emrivakiye getirin ki herifin itiraz etme şansi kalmasin. "Olm ben bu hafta sonu buraya kiz atcam, sorun cikmaz di mi?" sorusu bu iş icin en ideal cumledir. Herif alkolunde verdiği yavşamayla kesin kabul eder. Sonra arkadaşinizla vedalaşip evden ayrilin. Sakin herife "olm evi topla heeeee" şeklinde bişey solemeyin. Herif "hehe" diyecektir. Ama siz kizla geldiğinizde evi yine ayni halde gorursunuz. Kizla gideceğiniz evin temiz olmasini istiyorsaniz o gun erkenden eve gidip arkadaşiniza gaz vererek birlikte evi toplamalisiniz. Neyse artik ev sorununu hallettik. Ama şimdi karşimizda daha buyuk bir sorun var. Kizi o arkadaşinizin evine nasil goturecez?

Bunun icin en kolay yol kiza o en samimi(!) arkadaşiniz hakkinda atip tutmak ve kizin o arkadaşinizi merak etmesini sağlamaktir. Unutmayin insanin başina ne gelirse meraktan gelir. Şimdi kizin yanina gidin ve "Bizim bi aradaş var Ahmet diye, bu varya manyak bi tip. Herif resmen aşmiş. Cem Yilmaz falan hikaye. Bu bi başliyo anlatmaya biz gulmekten kiriliyoz. Nerden buluyo cok merak ediyorum valla. Ayrica sadece komik olsa yine iyi. Ayni zamanda şakir şakir ingilizce almanca ve fransizca konuşuyo. Bilgisayar desen zaten olayi bitirmiş. Hele bir gitar caliyo varya gorsen kafayi yersin....."gibi uzayip giden bir hikaye uydurun. Emin olun kiz bunlari duyunca icten ice Ahmet!I merak edecek ve bunu size "Iyi taniştir o zaman bizi" şeklinde yansitacaktir. Siz de hemen "Bi gun ona oturmaya gideriz zaten yanliz yaşiyor" diye cevap verin. Kiz ne diyeceğini şaşiracak. Gitmeyelim diyemez cunku tanişmayi o istedi. Işte bu işte bu kadar. Sira geldi kizi Ahmet'e oturmaya(!) gitmeye ikna etmeye.

Yine bir gun kizla buluşun. Ama o buluşmaniza herzamnkinden cok daha hazirlikli gidin. Cuzdaninizda mutlaka bir prezarvatif olsun. Ben size uzerinde mavi Porshe rasmi olan Durex'i oneririm. Cunku resmen en iyi prezervatif bu. Tabi ki Durex bize para vermedi salak, biz sizin iyiliğiniz icin butun hepsini denedik. En iyi performans bunda. Peki prezarvatifleri test ederken hangi kistaslarimi kullandik. En onemlisi hissedilmektir. Cunku hissedebilmek herşeydir.:))))) Valla Durex'ten para almadik lan. Ayrica butun supermarketlerde bulunuyor. Ama bize gelen maillerden oğrendiğimiz kadariyla coğu arkadaşimizin prezarvatif satin almaktan utandiği gerceği var. Boyle bir sorununuz varsa gidin ucem bir Migros'a bi kac bi şey alin ve sepete bi kutuda prezarvatif atin. Fiyat niye bu kadar pahali diye sormayin. Unutmayin kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Neyse bu konuda unutmamaniz gereken son şeyse prezervatifi kizin yanina kutuyla goturmemektir. Biz denedik. Cok feci tirsiyolar.:))))))) Cuzdaninizda bulunmasi gereken diğer onemli şey ise en az iki adet sigara. Cunku birazdan arkadaşinizin evinde sigara bitecek (niye acaba?:))) ve siz kizla seviştikten sonra mutlaka sigara icmek istiyceksiniz. O yuzden bunu sakin ihmal etmeyin. Bu buluşmaniza giderken ayrica manyak bir eau de toilette alip sikmanizi tavsiye ederiz. Daha oncede solediğimiz gibi Brut bu konuda ideal. Ama kizin eve girer girmez uzerinize atlamasini istiyorsaniz Original Fahrenheit'tan daha iyisi yoktur. Kiz harbiden kuduruyo. Ama bu ikinci solediğimiz eau de toillette'in cok buyuk dezavantajlari var. Birincisi cok pahali (illa fiyat istiyosan soliyim:$250) ikincisi piyasada bulunmuyo. Neyse bi şekilde bulursaniz alin. Aklinizda bulunsun. Artik hazirsiniz. Bi cafeye gidip oturun falan. Ama bu sefer buluşacağiniz yer arkadaşinizin evine cok yakin olsun. Cafede biraz takilip cikin. Sonra yine kiza "Biraz yuruyelim mi?" şeklinde gaz verin. Yururken gideceğiniz istikamet tabiki arkadaşinizin evi olacak. Siz zaten arkadaşiniza o gun gelceğinizi soylemiştiniz, arkadaşinin evinin onune geldiğinizde kiza "Dur bi arkadaşa uğramam lazim" şeklinde bir şey soleyip arkadaşinizin evine girin. Sonra arkadaşiniz sizi gorunce gelin bi kahvemi icin moduna girsin. Bunuda daha onceden arkadaşiniza soyleyin. Siz iceri girince kiza "Işte sana surekli bahsettiğim kanka varya bu" diye arkadaşinizla kizi taniştirin. Burada unutmamamniz gereken en onemli şey kizin evde asla bişey icmeyeceğidir. Bunun nedeni ise sadece Turk filmlerindeki eve atilan kizin cayina uyku ilaci atip kizin irzina gecme sahneleridir. Dunya uzerinde hicbir uyku laci kizi o derece uyutamaz. Ama kiz milleti bu salak yeşilcam senaryolarina hic kuşkusuz inanirlar. Ne kadar salak olduklarini burdan anlayin artik. Sakin kiza bir şey icmesi icin israr etmeyin. Neyse arkadaşiniz bir kac dakika sizle birlikte takilsin. Ve aniden evde sigara bitsin. Nasil yapacağiniz size kalmiş. Sigara bitti bahanesiyle arkadaşiniz bir koşu Samsuna kadar gidip bi paket Samsun 216 alsin gelsin. Tabi, herif koşedeki markete kadar gitmek uzere evi terkedecektir. Bundan sonra işiniz cok daha kolay.

Şimdi asil işiniz başladi. Arkadişiniz gittikten sonra kiza biraz daha yanaşin. Kendini geri cekiyosa hemen israr etmeyin. Biraz saclarini okşayin ve kulağina tatli aşk sozleri fisildayin. Bu kiz milletini inanilmaz tahrik eder Kizin yuz ifadelerine cok dikkat edin. Kizin yuzu kizarmaya başlamişsa kivama gelmiş demektir. Yavaş olun. Olayi abartmayin. Sonra yapişin dudaklarina. Daha once hicbir kizla opuşmemiş olmaniz sorun değil. Kiz bunu asla anlayamaz. Anliyosa zaten cok şanslisiniz biraz şov başliyo. Kiz sizin yaptiğin her harekete "yapma lutfeeeeeeen" şeklinde yanit verir. Sakin bunu ciddiye almayin. Bu en meşhur kiz tribidir. Kiz ne kadar profesyonel olursa olsun bu tribi her zaman yapacaktir. Neyse kizi operken yavaş yavaş altiniza alin ve devam edin. Bu sirada kiz kendinden gececektir. Eğer bu ilk olayinizda ciddi manada bir ilişki yaşayacağinizi saniyorsaniz kesinlikle yaniliyorsunuz. Zira kiz siz biraz ileri gidince "Yapma lutfen ben bakireyim" moduna girerler. Bu durumda da sizin butun iştahiniz kacar. Olay orda biter. Şimdi cikarin cuzdaninizdan sigarayi ve bir sigara yakin. Sonrada kiza donup "Seni Seviyorum" diyin. Siz ilk seferlik bu kadarla yetinin. Gerisi gelecektir. Artik sik sik bu arkadaşiniza uğrayacaksiniz. Bundan şupheniz olmasin. Peki niye gidip prezarvatif aldik diye soranlar icin soyluyorum; kizlarin ne zaman ne yapacaklari asla belli olmaz, ya kiz verseydi... Sen her zaman tedbirli olda.
    Bu durumdayken her kiz tabiki yukarida anlattiğimiz kadar cabuk ikna olmaz. Yukarida anlattiğimiz şey olayin en iyi ihtimalle nasil gelişeceğiydi. Şimdi biraz daha negatif şeylerden bahsedebiliriz. Kizin yapacaği en buyuk killik,"Lutfen yapma daha hazir değilim" cumlesidir. Bunun ozturkcesi "Ben senin gibi ne abazanlar gordum, dur biraz da kendimi naza cekiyim" dir. Bu sozu soyledikten sonra kizin ustune gitemek kizin sizden soğumasina neden olacaktir. Siz bunu duyduktan sonra hicbirşey yokmuş gibi davranin. Bu eve bir dahaki gelişinizde mutlaka amaciniza ulaşacaksiniz. Guvenin bize ve biraz sabredin.

Diğer bir killik ise "Ben senin bildiğin kizlardan değilim" cumlesidir. Bu cumle genellikle salaklik ve abazanlik derecesi eşit kizlar tarfindan sarfedilir. Bu cumlenin ozturkcesi ise "Bak ben senden 10 kat daha fazla istiyorum ama biraz yaparsam kendimi tutamam ve gerisi gelir, o zaman da annem duysa kizar, babam duysa keser" dir. Bu durumda kizin uzerine gidilebilir. Kiz sizi ittirip "Tamam yeter lutfen" diyinceye kadar abarilabilir. Daha fazla ileri giderseniz tokat yersiniz. Sizinde rahatlikla tahmin edebileceğiniz gibi kizin burda sizi surekli reddetmesinin nedeni kendine hakim olamaktan korkmasidir. Kizlarin uzerinde toplumsal baski zannettiğinizden cok daha fazladir. Ve boyle bir korku taşimalari cok normal. Ama bir kac kez bu eve geldikten sonra olaya en cok adapte olan kizlarinda bunlar olduklarini belirtmekte fayda var.
    Kizlarin yaptiklari en alişilmiş tripler bunlardir. Ama bazi salaklar (Salaklik derecelerine bağli olmak uzere) daha değişik bahaneler uydurabilirler. Sizin bilmeniz gereken tek şey kiz orda ne soylerse soylesin trip yaptiğidir. Ancak tek bir cumle doğru olabilir o da biraz seviştikten sonra soyleyecekleri "Bugun olmaz!" cumlesidir. Eğer kiz bu cumleyi kurduysa harbiden o gun olmaz. Bu cumlenin ozturkcesi ise "Regl oldum" dur. Ve bu gayet doğal bir kizsal mazerettir. Eğer kiz bunu soylediyse sakin ustune gitmeyin ve gunun tarihini mutlaka bir kenara not edin. Cunku bu kiz 28 gun sonra tekrar regl olcak ve sizde o gun kizi eve atmak gibi bir salaklik yapmiycaksiniz. Yanliz dikkat edin bir ay değil 28 gun. Ama haftaya ayni eve gelip kizla moda girmeye başladiğinizda bambaşka bir kizla karşilaşacaksiniz. Bunun nedeni de şu: kizlarin regl donemlerinin hemen sonrasinda her zamankinden daha azgin olduklari bilimsel olarak kanitlanmiş bir şeydir. Yani ne yapip edip bir şekilde kizin hangi tarihte regl olduğunu mutlaka oğrenmelisiniz.Sakin sormayin. Cevap vermezler. Hatta %90'i regl olduklarini bile inkar ederler. Cunku bu kizlar icin cok utanc verici bir şeydir.

Bu işide alninizin akiyla aştiniz. Kiz bir kere o eve geldi ya artik siz ne zaman o arkadaşinizin adini ansaniz kiz sizin sevişmek istediğinizi anlayacaktir. Kizlar sevişmek istemeyen yaratiklardir gibi bir duşunceye sahipseniz hayatinizin en buyuk yanlişini yapiyorsunuz. Siz bir kere istiyorsaniz onlar on kere ister. Ama bunlar kendilerini ağirdan satma tribine girdiklerinden bunu size belli etmemek icin ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Ama siz gerceği biliyorsunuz. O yuzden kizi her turlu eve atabilirsiniz artik. Ama şimdi dikkat etmeniz gereken bir şey daha var. Bu arkadaşiniza her zaman işiniz duşeceğini sakin aklinizdan cikarmayin. O yuzden surekli olarak gidip bu arkadaşinizin gonlunu hoş edin. Yoksa herif hakli olarak birkac seferden sonra size uyuz olur ve size evi vermemek icin turlu bahaneler uydurun. Yanliz yaşayan tiplere icin yapabileceğiniz en buyuk kiyak sevgilinizin en yakin arkadaşini bu herife ayarlamaktir. Tabi ki siz bunu yapmak icin uğraşmiycaksiniz. Siz sadece gidip kendi salak kiz arkadaşiniza "Senin kankiyle benim kanka ciksa ne super olur" di mi şeklinde gaz verin. Gerisini kiz halleder zaten. Ayni zamanda bu soru kizin kendisinden cok daha salak kankisi tarafindan kiza hemen hemen hergun soruluyordur. Yani kisacasi bu salka kizlar en yakin arkadaşlarinin sevgililerinin en yakin erkek arkadaşlariyla cikmayi bir marifet sanarlar. Ve sizinde rahatlikla anlayabileceğiniz gibi kiz buna zaten dunden hazirdir. Bu işlemi yaparak yine bir taşla kuş katliami yapacak ve kendinizi sağlama almiş olacaksiniz. Yani hem bu kuyruk mevzuğundan hem ev sorunundan hemde arkadaşinizin abazanlik sorunundan kurtuklacaksiniz.
           Bu sorunu da bu şekilde atlattiğiniza gore artik yapilcak pek bir şey kalmadi. Bundan sonraki amaciniz kiz sizi terkedene kadar "yoğurdun kaymağini yemektir. "Elbette bu kizla gelecek icin herhangi bir şey duşunmuyorsunuz ve kiz sizi her an terkedebilir. O yuzden siz kizdan yararlanabildiğiniz kadar cok yararlanin. Sakin "Daha dur acelesi yok, o kaymaği elbet birgun yerim" diye duşunmeyin. Cunku bu kiz milleti kendisine cinsel olarak hicbirşey vermeyen erkekleri abarti cinsellik isteyen erkeklere oranla cok daha cabuk terkederler...

Terkedilme Hadisesi

Siz kendinizi ne kadar kasarsaniz kasin bu salak kiz sizi elbet terkedecek. Neyse ki biz variz. Kizin sizi terketmek icin başvuracaği yontemleri  egale edip kizin sizi terketmesini geciktirmeyi de oğreticez. Ama oncelikle gelin isterseniz hep birlikte bu salak kizlarin sizi neden terkedebileceklerine değinelim. (Ulan buda iyice terete sipikeri gibi oldu :)))
            Bu salaklar daha once de defalarca soylediğimiz gibi bir şey yapmadan once biz erkekler gibi beyinlerini kullanmazlar. O yuzden bu konuda da kizlarin yapacaklari hicbirşeyde mantik aramamak yapilacak en mantikli iştir.

Kizin sizden sikilmiş olmasi ihtimali en buyuk ihtimaldir. Cunku bu kiz milleti (sanki kendileri cok mukemmelmiş gibi) onu eğlendirememeye başladiğiniz an sizden soğur ve kendilerini sizden daha fazla eğlendirecek diğer bir erkek arayişina başlarlar. Kiz sizden iyice soğumaya başlamiş ve arkadaşinizin evine artik gidemiyorsaniz yada gitseniz bile kiz   size turlu bahaneler uydurarak sevişmeye yanaşmiyosa onlem almaya başlamaninin zamani gelmiş demektir. Zira kizin sizden sikilmasinin nedenlerinden biri de cinselliği ya cok abartmiş yada hic cinsellik mevzuğuna girmiyor olmanizdan kaynaklanir.Her iki durumda da kiz sizi terkeder kalirsin orta yerde.O yuzden iyi dinle şimdi. Kiza onu doyuracak kadar cinsellik vermen lazim. Aksi taktirde kiz bunu sana asla acik acik solemez ama diğer yaptiği butun haraketlerde kil kil davranmaya başlar. Icinden sizin eşcinsel olduğunuzu bile duşunur ve hatta bunu diğer butun kiz arkadaşlarina da anlatir. Yani bu kiz sizi terketse bile terkedilmekle kurtulamazsiniz ayni zamanda kizi taniyan kizlarla bir daha asla cikamazsiniz. Oysaki siz buyuk bir ihtimalle olayin romantik yonunu yaşayip cinselliği sona birakmayi ve boylece kizin gozunde daha da buyumeyi planlamişsinizdir. Ama boyle bir şey olmaz. Dediğimiz gibi ilk bir kac gun canim cicim muhabbeti yapin ondan sonra action. Ikinci secenekte ise siz kiza onunla gercekten neden ciktiğinizi cok belli etmişinizdir. Artik ne kadar inkar etseniz hicbir işe yaramaz. Kiz bir sure sonra gelir ve size " Bazen sanki beni değilde bedenimi seviyormuşsun gibi duşunuyorum,farkindamisin bilmiyorum ama uzun zamandir aramizda cinsellikten başka hicbirşey yok" der ve kiz bu sozleri soyledikten sonra olay en kisa zamanda biter. Siz bunlari duyunca gercek niyetiniz ortaya ciktiği icin mutlaka bişeyler uydurup hemen oracikta kizin gonlunu almalisiniz. "Olur mu bebeğim oyle şey? Ben seni sen olduğun icin seviyorum. Sana ne kadar aşik olduğumu bilmiyormusun? istemiyorsan bundan sonra sevişmeyebiliriz. Benim icin hic sorun değil. Ama sen de biliyorsun ki bu aşkimizi korukluyor. Biz bu yatakta bedenlerimizi değil ruhlarimizi boluşuyoruz ve aşk boluştuce artan tek şeydir. Paylaşim olmaksizin bir aşk duşunulemez" Ama istemiyorsan dediğim gibi bir daha yapmayabiliriz. Sen yanimda ol bana yeter. Seni deliler gibi seviyorum bebeğim. "tarzinda bir konuşma belki ortami yumuşatabilir. O da eğer gercekten olayi cok abartmadiysaniz. Boyle bir konuşma yaptiktan sonra kiz sizin hakkinizda duşunduğu şeylerden dolayi kendinden utanacak ve ona gercekten aşik olduğunuzdan bir sure hic şuphelenmeyecektir. Ama bu konuşmadan sonra da ayni şekilde davranmaya devam ederseniz bu sefer harbiden kiz sizi terkeder.Hem daha yeterince sevişmediniz. Daha denemediğiniz yuzlerce fantazi var. O yuzden bir sureliğine cinsellik dosyasini kapatip aşiri romantik bir ilşki yaşayin. Ilk bir kac gun canim cicim,ondan sonra hoooooooooop yatağa. Bu donemde dikkat etmeniz gereken en onemli iki şey ise kiza pahali hediyeler almamak ve fantazilerinizi gercekleştirmek icin elinizi olabildiğince cabuk tutmak. Cunku kiz sizi en kisa zamanda terkedecek. Siz yeni bir kiz ayarlayip kenarda tutun.Kiz sizi terkettikten hemen sonra o kizla cikmaya başlarsiniz. Hem bu sizi terkeden kizin  yeni sevgilinizi kiskanip sizi kaybettiği icin pişman olmasina ve size geri donmek istemesini sağlar. Birakin geri donsun. Fazla sevgili goz cikarmaz.:)))))

Kizlarin tumu bir erkeği terkedecekleri zaman hemen hemen ayni anlaşilmaz cumle kaliplarini kullanirlar. Şimdi de gelin hep birlikte  bu kaliplari ve gercekte ne manaya geldiklerini hep birlikte oğrenelim (terete'ye spiker araniyo mu? :)))

"Olmuyo, yurumuyo, bak bende cok uzgunum ama bitmek zorunda, yurutemiyoruz" Bu cumlenin anlami:"Bak tamam guzel gunler yaşadik ama artik sen bana yetmiyosun. Hem başka bir cocuktan hoşlaniyorum. Gidip ona yavşiycam. Cikma teklif etmesini sağliycam. Beni de rahatsiz etme bundan sonra sil beni aklindan." dir.
    "Bak nasil soyliyeceğimi bilmiyorum ama sen benim aradiğim kişi değilsin. Biz ayri dunyalarin insanlariyiz". bu cumle biz erkeklerin anlayacaği dile cevrildiğinde "Ilk başlarda olur sanmiştim ama yanilmişim. Sen bana gore değilsin. Bana şoyle......... bir erkek lazim ve belki de boyle bir erkek var ama sirf seninle ciktiğim icin onu kaciriyorum.Hem zaten seni hic sevmemişim,şimdi şimdi anliyorum" anlamina gelir.
    "Lutfen anla beni bende seni deliler gibi seviyorum ama ailem cok buyuk bir problem,bitsin!" Artik kasikleşmiş bu cumle ise "Yetti artik guzeldi ama bitsin. Uğraştirma beni. Bak senin yuzunden ailemede camur atiyorum zaten, Şimdi burda bitsin ve bi daha başlamasin. Ama belki ilerde biraz yavşarsan tekrar duşunebilirim" olarak dilimize cevrilebilir.
    "Herşey cok guzel ama bitmek zorunda, biraz daha devam edersek tadi kacacak."
    Sana hala deliler gibi aşiğim ve hep boyle olacak ama şu siralar derslerime/işlerime yoğunlaşmam lazim"
    "Cok samimi olduk, biraz ayri kalalim, bakalim birbirimizi ozleyecekmiyiz? Ozlersek yeniden başlariz"
    "Ve yukaridakilere  benzer bir suru soz sizin aslinda kiza istediği kadar cinsellik verememiş olduğunuz gerceğini ortaya cikarir. Burada dikkat edilmesi gereken en onemli şey sizin cinsellikten anladiğiniz şey ile kizin anladiği şey arasindaki farktir. Kizla ilişkinizin uzun surmesini istiyorsaniz mutlaka onunda zevk almasina ozen gostermelisiniz. Nelerden zevk aldiklarini tabiki biliyoruz ama burada aciklamak soz konusu değil. Cok merak ediyorsaniz mail atip sorabilir yada Haydar Dumen'den bu konuda ayrintili bilgi alabilirsiniz. Siz bu konuya dikkat etmeniz gerektiğinizi bilin yeter. Cunku kizlarin erkekleri en cok terketme nedenleri kendilerinin ilişkiden cinsel anlamda hic zevk almiyor oluşlaridir.
    Kizlarin erkekleri terketme sebepleri arasinda ikinci sirada kiskanclik ve aldatilma vakalari yer alir. Kizla ilişkiniz boyunca onun yanindayken başka kizlarla kesinlikle ama kesinlikle ilgilenmeyin. Bu en yakin arkadaşi bile olsa kiz sizi inanilmaz derecede kiskanacak ve hain emellerinize ulaşmanizi gereğinden fazla zorlaştiracaktir. Onun olmadiği yerlerde ise yapacaklariniz sadece hayal gucunuzle sinirlidir. Ikinci konu aldatiliyor olduklarini bir şekilde anlamiş olmalaridir. Bu konuda ayrintili bilgi icin Aldatma bolumumuze bakabilirsiniz. Kiz eğer bir şekilde sizin onu aldattiğinizi anlamişsa o ilişki fiilen bitmiştir. Ama yine de kurtulmak icin bir şeyler olmali. Evet,tam isabet! Tabi ki bu durumdayken de yapilabilecek en iyi şey uydurmaktir. "Uzun zamandir bunalimdaydim, birden karşima o cikti, Nasil olduğunu inan bende bilmiyorum. Ne olur affet yalvaririm.. Sana ne deliler gibi aşik olduğumu biliyorsun. Ilk ve son olacak yemin ederim. Bana son bir şans daha ver. "tarzi bir hikaye kizi size dondurebilir. Cunku her firsatta ustune basa basa belirttiğimiz gibi bu kiz milleti salaktir.

Bu bazi durumlarda işe yaramayabilir. Mesela kiz sizi diğer sevgilinizle basmiş olabilir. Cenabetlik sizi bulur aldattiğiniz kiz aldatilan kizin ortaokul arkadaşi cikar. Hatta benim başima gelen bir terslik sonucu ikiz kardeşlerle ayni anda ciktim ve yakalandim. Bu  tur bir durumda soylenebilecek en iyi yalan "Bak aşkim lutfen beni bir kerecik dinle,aciklayabilirim! Biliyosun zaten uzun zamandir sana deliler gibi aşiğim ama bundan emin olmak istedim. Yani ilk ve son kez yapmiştim. Ama kader izin vermedi sen yakaladin! Sen yakalamasaydin da ben sana bunu zaten acikliycaktim! Nolur affet beni! Yalvariyorum! Aşkimiz o kadar buyuk ki eros seni aldatmama bile goz yumamadi. Nolur harcama ikimizi de!" cumlesidir. Harfini bile değiştirmeyin! Size sağladiği yararlara tanik olunca ister istemez bu cumleleri cok sik kullanacağinizdan ezberlemenizde fayda var!

Kiz sizi ortada hicbir neden yokken de terkedebilir. Size gercek sebebi soylememek icin trip yapiyormuş gibi gelir ama harbiden ortada bir neden olmayabilir. Bu kizlar ozellikle ikinci ergenlik dediğimiz 17-19 yaş arasinda surekli calkantili donemler gecirirler ve bir hafta once size deliler gibi aşik bir kiz bir hafta sonra sizi terkedebilir. Bu durumda ise yapilabilecek en mantikli şey kiza duygu somurusu yapmaktir. Bu durumdayken her zaman yaptiğiniz gibi en ağlamakli ses tonunuzu secin ve "Ne olur gitme,terketme beni! Senden başka hicbir şeyim yok benim! Tek yaşam kaynağimsin sen! Oksijensiz bir dakika yaşayabilirim ama sensiz asla! Gidişin olumum olur! Ne olur beni Azrail'in soğuk kollarina yollama! Gittiğin an vururum kendimi! Ne olur saril bana ve hepsinin yalan olduğunu soyle" cumlelerini harfine bile dokunmadan kurun! Bu durumdayken" Vur ulan kendini, hadi ne duruyorsun? Beynini dağitmani bekliyorum!" cumlesini kurabilecek kadar piskopat kiz sayisi zannettiğinizden cok daha azdir. Genelde, yani bu genelden kastimiz %99.9, kizlar bu cumleleri duyunca birden icinde bulunduklari calkantili donemden cikip size deliler gibi aşik olduklari bir hafta onceki hallerine geri donerler. Kiz sizi her terketmeye kalktiğinda bunlari uygularsaniz kiz sizi daha uzun bir sure terkedemez en azindan sizin kizla işiniz tamamiyle bitinceye kadar!

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

edüt :

püf iki defa yollanmis..

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    bunları bi kıza denicen bide not alcan tepkilerini filan acayip macera olur hea:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

o sitenin sahibi maniaccoder di.

http://www.tahribat.com/members.asp?id=3631

cok yakin kankam olur. domain bir bos zamanina denk geldi ve dustu bir daha kurtaramadik.

adamin su an felsefe agirlikli iki romani var. 

okumayan kitap okudum demesin. Cok saglam yazardir.

http://www.google.com/search?hl=tr&q=rahmi+vidinlio%C4%9Flu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    valla nsl bulucaz 180 sayfayi :D

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar sizde war ya buldunuz bunuyonuz

bana salak deil akıllısı lazım deyip duruyonuz

ama aptalsarışınları sanki bilmiyonuz ?

walla aptal sarışını akıllı esmerlere tercih ederim sanırım :D 

AMD Rulezzz =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    konuyu bi hortlatayım dedim belki rene hoca insafa gelmiştir İnş.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Cr4zY bunu yazdı:
    -----------------------------
    konuyu bi hortlatayım dedim belki rene hoca insafa gelmiştir İnş.
    -----------------------------

Hadi slogan atalım:B 

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    su 180 sayfa verilen emegi gorunce kim salak acaba die dusunuym bazen :)

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
Toplam Hit: 8589 Toplam Mesaj: 58