Samsung Galaxy S IV Tanıtım
-
Samsung Galaxy S IV'ü 14 martta tanıtıcakmış. Bana göre yine en iyi telefonu çıkaracak.
-
s4 yüzünden telefon alamıyorum kendime, çıksa incelesek.
-
telefonun işlemcisi ve kamerası iyi ama şu var. Samsung tasarımları kötü ve malzeme kalitesi en kötülerden birisi. Ben telefonumu değiştirirsem tercihimi xperia z den yana kullanacağım.
-
s4 çıksında s3 ünü bana satsın birisi :)
-
qoqo bunu yazdı
telefonun işlemcisi ve kamerası iyi ama şu var. Samsung tasarımları kötü ve malzeme kalitesi en kötülerden birisi. Ben telefonumu değiştirirsem tercihimi xperia z den yana kullanacağım.
Hocam adam titanyumla mı kaplayacak. İphone 5 'in kasa kalitesi çok iyi ama arka cepte yamulup o yamuklukla kalan bir telefon. Bu kronik sorunları olacağına plastik kasa olsun. Hem arka kapak gibi salak saçma kapak takmaktan iyidir. Atarım yenisini alırım arka kapağının. İphone kullananlar gibi 0 telefon alıp arkasına plastik kapak takmam.
DrKill tarafından 28/Şub/13 22:24 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Hocam adam titanyumla mı kaplayacak. İphone 5 'in kasa kalitesi çok iyi ama arka cepte yamulup o yamuklukla kalan bir telefon. Bu kronik sorunları olacağına plastik kasa olsun. Hem arka kapak gibi salak saçma kapak takmaktan iyidir. Atarım yenisini alırım arka kapağının. İphone kullananlar gibi 0 telefon alıp arkasına plastik kapak takmam.
metal kasa olabilir mesela uada xperia z deki gibi kırılmaz camla kaplanabilir.
-
geçen seneden bu seneye yeni geliştirilen bi teknoloji varmı ki telefon açısından ? ramin daha iyi olması işlemcinin daha iyi olması kamera megapixelinin daha fazla olması dışında ne gibi yenilik olucakmış bu seneki telefonlarda?
Cosmic tarafından 01/Mar/13 00:17 tarihinde düzenlenmiştir -
MaviGozluDev bunu yazdı
Hocam ondan sonra da 4 isteme :D
-
Cosmic bunu yazdı
geçen seneden bu seneye yeni geliştirilen bi teknoloji varmı ki telefon açısından ? ramin daha iyi olması işlemcinin daha iyi olması kamera megapixelinin daha fazla olması dışında ne gibi yenilik olucakmış bu seneki telefonlarda?
Ürün özellikleri açısından net hiçbirşey yok ki hocam. Ancak söylentiler üzerine konuşabilirim ki yenilik anlamında en yeni yenilik sanırım göz bebeği ile sayfa kaydırma özelliği olacak. Tabi net hiçbirşey yok.
-
qoqo bunu yazdı
Kesinlikle en albenili ve tasarımı malzeme kalitesi olarak sony tek geçer xperia tavsiyedir Z nasıl onu görelim anlarız.
-
casey bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
Hocam ondan sonra da 4 isteme :D
o kadar param yok zaten :D