Samsung Galaxy S IV Tanıtım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Samsung Galaxy S IV'ü 14 martta tanıtıcakmış. Bana göre yine en iyi telefonu çıkaracak.

http://onedio.com/haber/samsung-galaxy-s-iv-u-14-mart-ta-tanitacak-81252?utm_campaign=kemal_eksioglu&utm_source=share_minion&utm_medium=link

Zamanı durduramazsın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

s4 yüzünden telefon alamıyorum kendime, çıksa incelesek.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

telefonun işlemcisi ve kamerası iyi ama şu var. Samsung tasarımları kötü ve malzeme kalitesi en kötülerden birisi. Ben telefonumu değiştirirsem tercihimi xperia z den yana kullanacağım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

s4 çıksında s3 ünü bana satsın birisi :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

telefonun işlemcisi ve kamerası iyi ama şu var. Samsung tasarımları kötü ve malzeme kalitesi en kötülerden birisi. Ben telefonumu değiştirirsem tercihimi xperia z den yana kullanacağım.

Hocam adam titanyumla mı kaplayacak. İphone 5 'in kasa kalitesi çok iyi ama arka cepte yamulup o yamuklukla kalan bir telefon. Bu kronik sorunları olacağına plastik kasa olsun. Hem arka kapak gibi salak saçma kapak takmaktan iyidir. Atarım yenisini alırım arka kapağının. İphone kullananlar gibi 0 telefon alıp arkasına plastik kapak takmam.

DrKill tarafından 28/Şub/13 22:24 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Hocam adam titanyumla mı kaplayacak. İphone 5 'in kasa kalitesi çok iyi ama arka cepte yamulup o yamuklukla kalan bir telefon. Bu kronik sorunları olacağına plastik kasa olsun. Hem arka kapak gibi salak saçma kapak takmaktan iyidir. Atarım yenisini alırım arka kapağının. İphone kullananlar gibi 0 telefon alıp arkasına plastik kapak takmam.

metal kasa olabilir mesela uada xperia z deki gibi kırılmaz camla kaplanabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

geçen seneden bu seneye yeni geliştirilen bi teknoloji varmı ki telefon açısından ? ramin daha iyi olması işlemcinin daha iyi olması kamera megapixelinin daha fazla olması dışında ne gibi yenilik olucakmış bu seneki telefonlarda?

Cosmic tarafından 01/Mar/13 00:17 tarihinde düzenlenmiştir

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

Hocam ondan sonra da 4 isteme :D

Zamanı durduramazsın.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

geçen seneden bu seneye yeni geliştirilen bi teknoloji varmı ki telefon açısından ? ramin daha iyi olması işlemcinin daha iyi olması kamera megapixelinin daha fazla olması dışında ne gibi yenilik olucakmış bu seneki telefonlarda?

Ürün özellikleri açısından net hiçbirşey yok ki hocam. Ancak söylentiler üzerine konuşabilirim ki yenilik anlamında en yeni yenilik sanırım göz bebeği ile sayfa kaydırma özelliği olacak. Tabi net hiçbirşey yok.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Kesinlikle en albenili ve tasarımı malzeme kalitesi olarak sony tek geçer xperia tavsiyedir Z nasıl onu görelim anlarız.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

Hocam ondan sonra da 4 isteme :D

o kadar param yok zaten :D

.
Toplam Hit: 1566 Toplam Mesaj: 13