Samsung Galaxy S3 Mini Almalı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

merhaba müritler.

7 senedir kullanmış olduğum SonyEricsson W800i telefonum sürekli joystick arızası çıkardığı için artık bi android telefona geçmeyi düşünüyorum. aslında çok memnunum telefonumdan ama joystick çalışmayınca menüde hiçbir şekilde dolaşma imkanı olmuyor. neyse asıl konumuza gelelim.

Araştırdım soruşturdum sonunda Samsung Galaxy S3 Mini almaya karar verdim. Şu anda paralel ithalat olarak 12 taksit fiyatı 750 TL civarında, kvk genpa garantilisini de 880 TL civarında buldum. Diyeceğim şudur ki, geçen hafta galaxy s4 çıktı, bu telefon Türkiye'de piyasaya çıktığında s3 mininin fiyatını fazla etkiler. şu anda dolar da baya uçmuş durumda, dün baktığımda 1.82 lerdeydi. önümüzde 1 ay içinde fiyatta düşüş olur mu olmaz mı bilemiyorum. bugün yarın telefonu almayı düşünüyorum. sizce almalı mıyım? bi de bu s4 ün de mini si çıkar diolar, onu beklemeli mi?

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Beklemenin gereği yok sürekli yeni telefon çıkıyor piyasaya s3mini de güzel telefon bnce al geç
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Alma derim.Destegi de kesiyor 4.2.2 den sonra samsung. Baska alternatiflere bak bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ben s3 mini kullanıyorum we kendi adıma memnun olduğumu söyleyebilirim..bugün s4 ü beklersin 5i çıkar uzar gider şuanda zaten 780 ciwarına düştü 4 çıkınca piyasasını düşürür mü iphone lar gibi korur mu o konu da çok bilgim yok

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

alternatif olarak xperia p olabilir 

bende s3 mini alicaktim ama bu ekrandaki pixel olayinda dolayi vazgectim diyebilirim

xperia p  icin de micro sd kart destegi yok ki zaten 16 gb dahili hafiz yeter 

birde batryasi cikmiyor iphone gibi o belki kotu olabilir senin acindan 

batarya suresi zaten tum akilli telefonlarda oldugu gibi kullanima gore 1 - 1,5 gun 

destege gelince jelly bean alcak diye biliyorum hatta alms olabilir tam emin degilim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    irwa bunu yazdı

ben s3 mini kullanıyorum we kendi adıma memnun olduğumu söyleyebilirim..bugün s4 ü beklersin 5i çıkar uzar gider şuanda zaten 780 ciwarına düştü 4 çıkınca piyasasını düşürür mü iphone lar gibi korur mu o konu da çok bilgim yok

+1 irwa

Her geçen gün yenisi çıkıyor. s3 mini kendi sınıfındaki cihazlar arasında en iyisi diyebilirim. Alternatiflerinden iidir. s4 mini vs.. bekleme. Büyük ekran beni bozmaz dersen s3 i9300 al.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

yorumlar için teşekkür ederim. s4 mininin çıkmasıyla s3 minin fiyatı düşer mi acaba diye bekleyeyim mi demiştim. dediğiniz gibi sonu yok 4-5-6 gider. baya bi inceledim telefonları bana en uygunu s3 mini geldi şu an, sadece teknik olarak değil, ergonomi ve tasarım olarak da hoşuma gitti telefon. andorid 4.1 jelly bean yüklü alıcam. vatanda indirime girmiş az önce gördüm. distürbitör telpa garantili 879 tl.

velhasılkelam demek istediğim, fiyatını hak ediyor mu, daha da ucuzlar mı, beklemek gerekir mi?

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Almışkan jumbo boy al bence.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Holyzone bunu yazdı

Almışkan jumbo boy al bence.

almışken s3 alayım diyorum ama cebe girmiyor meret. adı üstünde cep telefonu, aldım mı cebime sığmalı zımbırtı.

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

aynen  ben de s3 mini almayı düşünüyorum. s3 iyi ama çok büyük. gerçi mininin de onan pek farkı yok ama aklımda şu az xperialardan bi seri ya da s3mini var.

fiyat düşmesini beklicen, bunun fiyatı düştüğünde de 1000 tllik bi tel hoşuna gitcek falan filan.... al geç beğendiysen bence

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    irwa bunu yazdı

+1 irwa

Her geçen gün yenisi çıkıyor. s3 mini kendi sınıfındaki cihazlar arasında en iyisi diyebilirim. Alternatiflerinden iidir. s4 mini vs.. bekleme. Büyük ekran beni bozmaz dersen s3 i9300 al.

+1 de benden bende kullanıyorum s3 mini 10 numara tel bence gerçektende sınıfının en iyisi...

Toplam Hit: 7086 Toplam Mesaj: 47