Samsung Galaxy S3 Problemi
-
arkadaşlar elimde 2 adet s3 var biri hiç birşey yapmadığım halde şarj yiyor dakikada %1 Gidiyordur. bataryasında sıkıntı yok diğeriyle değiştiriyorum aynı problemi yaratıyor geç şarj oluyor. formatladım cihazı ama yinede sorun aynı başına bu ve buna benzer bir olay gelen mürit kardeşim varsa yardımcı olabilir mi ?
-
Whatsapp kuruluysa sil hocam
-
yok hocam cihazı formatladım sıfır içinde hiç bir şey yok hala aynı yok mu bilgi sahibi bir arkadaşım ?
-
bende şuan aldığım s3'ü paketledim kargoyu bekliyorum servise göndericem. ısınıp resetliyo kendini.
-
rebelpower bunu yazdı
yok hocam cihazı formatladım sıfır içinde hiç bir şey yok hala aynı yok mu bilgi sahibi bir arkadaşım ?
hocam daha önceden farklı custom romlar yükleyip sildiysen Battery Stats değerini sıfırlaman grekebilir.Çünkü her rom sildiğinde o değerin senkronizesi tutmuyor dolayısıyla şarj varsa bile sanki daha azmış gibi gösteriyor.
-
s3 kullanıyorum tek kelime ile pişmanlıkk............
-
S3 te mobil veri ve veri dolaşımını kapat o zaman çok şarj yemez. 2 günden fazla dayanır. Telefonun ayarlarına gir ve veri kullanımına bak. Hangi uygulama ne kadar internet yemiş görürsün. Ayrıca görev yöneticiden de işlemciyi yoran uygulamaları görürsün. Muhtemelen 1 veya 2 uygulamayı tespit edip kaldırınca sorunun düzelecek.
-
Şarj aleti orjinal mi? 3g açıkken çok şarj gidiyor. gps bluetooth falan açıksa kapat güç tasarrufuna al.
-
hocam baterry reset nasıl oluyor cihazda kurulu hiç bir uygulama yok. bu sorun donanımsal ama içi açılmadan dışarıdan müdahaleyle giderilebilecek birşeymidir acaba kafayı yicem s3 pişmanlık!!
-
rebelpower bunu yazdı
hocam baterry reset nasıl oluyor cihazda kurulu hiç bir uygulama yok. bu sorun donanımsal ama içi açılmadan dışarıdan müdahaleyle giderilebilecek birşeymidir acaba kafayı yicem s3 pişmanlık!!
http://smallbusiness.chron.com/wipe-battery-stat-android-44311.html
-
konpi bunu yazdı
Şarj aleti orjinal mi? 3g açıkken çok şarj gidiyor. gps bluetooth falan açıksa kapat güç tasarrufuna al.
alet orjinal baştada söylediğim gibi iki tane var yazılımsal olarak az bucuk anlıyorum. ama bu yazılımsal değil telefon durup dururken ısınıyor. şarjı kendi kendine resmen içiyor. açık hiç bir uygulama yok enerji tasarruf modunda bluetooth wifi mobil veri ses ekran parlaklığı en kısıkta hepsi minimum seviyede.