Samsung Note 4
-
İşe girersem ben de alıcam ruim al sende koy götüne . Ben 2.el alacam hatta
-
1 senedir kullanıyorum ama bence eskidi bu telefon hocam. Niye dersen 1 sene sonra donmalar takilmalar baslayacak gibi hissettiriyor cihaz. Sarji da iyi gitmiyor sana tavsiyem baska bir telefon alman. Alabilirsen ios işletim sistemli bir cihaz al
-
mkyb bunu yazdı
Odeabank çok faiz bindiriyor. Enpara varsa oradan kredi çek en temizi. Ayrıca Note 4 sıfır artık alınmaz. Eskidi.
J7 aldık kuzene peşin fiyatından 12 ayda 49tl bindirdiler çok da değil aslında hacı
-
Note4 kullanıyorum, memnunum
-
enpara dan 2000 lira bi para isteyince 2655,33 TL gibi bir ücret çıkıyor faiziyle birlikte. 1,35 faiz oranı var.
peşin alacak param yok şu an. taksitle almak bana daha uygun geliyor.
Note 5 için de bir bakayım ama note4 e gücüm yetecek gibi dur bakalım. tavsitesi olanlar yazsınlar yine.
Yazan kardeşlerime çok teşekkür ederim hepinizin mesajlarını okudum aklıma yazdım.
-
Bu aleti kullanıyorum gayet memnunum. Galaxy s3 ten sonra buna geçtim. Tabi üst modelleri çıktığı için eski olarak algılanabilir.
Onca uygulama açıyorum geçişler vs güzel. Takılma hiç yaşamadım. Hala kullanılabilir bir makina.
Bağlantı kesilmesi olayına henüz denk gelmedim. Kırsal kesimde operator kaynaklı çekmeme vardı çünkü aynı operator diğer telefonların durumu da aynıydı.
-
imlegend bunu yazdı
Bu aleti kullanıyorum gayet memnunum. Galaxy s3 ten sonra buna geçtim. Tabi üst modelleri çıktığı için eski olarak algılanabilir.
Onca uygulama açıyorum geçişler vs güzel. Takılma hiç yaşamadım. Hala kullanılabilir bir makina.
Bağlantı kesilmesi olayına henüz denk gelmedim. Kırsal kesimde operator kaynaklı çekmeme vardı çünkü aynı operator diğer telefonların durumu da aynıydı.
evet yenileri çıktığında bunların papucu dama atılıyor :) ben yeniler çok pahalı olacağından almayı düşünmedim bir de bazı fonksiyonları istediğim gibi.
kullanan arkadaşlarım da çokça memnun kalıyor. teknik olarak bazı konularda sıkıntı çıkartabilir ve örnek vermiş mustafa. ona da artık gözümün ucuyla görücem:))
bana şarjı iyi gitsin kamerası iyi çeksin ve müziği kaliteli oynatsın. artı olarak hızlı ve seri olsun bu cihaz yeterli.
İkinci elleri de çokça var satılık ama güvenemiyorum nedense.
-
-
-
mustafa_unax bunu yazdı
Samsung telefonların kamerasını çoğu kişi ekranı yüzünden başarılı buluyor. Ekran Amoled renkler gerçeğinden canlı göze hoş geliyor. Asıl kalite PC'ye atınca belli olur. Ayrıca gözlemlediğim kadarıyla Samsung telefonlar fotoğrafta karanlık bölge olursa işlemekle uğraşmıyor direk siyah çekiyor. Fotoğraf işlenmediği için temiz çıkıyor.
-------------------
Ruhi hocam bu şebeke sorununu araştırdım. Bu Note 4'lerde Samsung kendi antenini kullanmış bazılarında. Bazılarında başka bir firmanın antenleri var. CQ ile biten cihazlara bak derim. Onlardan pek şikayet göremedim.