folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Samsung Note II Yi Nasıl Bilirsiniz?

Samsung Note II Yi Nasıl Bilirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

hocam boyut ilk başta düşündürüyor ama 1 haftada alışıyorsun ve öteki telefonlara çok üstten bakmaya başlıyorsun o ekrana alıştığın için ve kesinlikle çok ama çok kullanışlı. Ankaradaysan sıfırını benim referanslımla 1300 liraya alabilirsin.

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    l_i_o_n bunu yazdı

işlemci hızı nasıl peki.kullanıyon hocam bilirsin.hızlı mı anlatıldıgı yazıldıgı kadar.takılma oluyo mu hiç.hiç kasıldı mı

yukardada belirttim kasıyor diyen yalan söyler

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

ankarada degilim konyadayım.keşke orda olabilsemde referansınla alabilseydim.harika olurdu

Сухое говно к жопе не липнет
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    l_i_o_n bunu yazdı

o kadar 0.5 sn iç bişey hocam.o kadar olacak.en iyi laptob bilewındowsun kendine gelmesi zaman alıyo:)o gayet normal.şarjı ne kadar gidiyo

Şarjı oyun moyun oynamadığını sadece nette gezdiğini varsayarsak 2.5 günü zorlar ama oyun falan çok oynarsan max 1.5 gün gider.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

bnm telde sürekl face açık kalır.yani wifii sürekli açık.müzik dinlerim.ayun çok olmasada günlük 20 dk felan .maiilerime bakarım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Custom rom vs. yüklersen şarj sürelerinde daha iyi değerlere ulaşabilirsin ama orjinal rom hali bana fazla fazla yetiyor

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    l_i_o_n bunu yazdı

o kadar 0.5 sn iç bişey hocam.o kadar olacak.en iyi laptob bilewındowsun kendine gelmesi zaman alıyo:)o gayet normal.şarjı ne kadar gidiyo

tek düşmanı ekran ekranı ne kadar açık tuttuğuna bağlı çok fazla oyun vs oynamıyorsan 2 gün bile gidebilir zaten konuşma sırasında falan kulağına koyduğunda veya belirli bir süre aşımında ekranı kapatıyor buda bataryanın geç bitmesine sebep oluyor günde 2-3 saat telefonla konuşuyorum ortalama 1 saate yakın oyun fantezim var desen toplamda genelde şarjım %40 lıklarda falan oluyor.

sabah 9 gibi kalkıyorum (şajdan çıkartıyorum) gece 1 ile 3 arası geri takıyorum şarja. bu güne kadar hiç yüzüstü bırakmadı diyebilirim.

ekstra olarak bataryalı kılıfları var telefonu 2 kere daha şarj etcek kapasiteye sahip :) birde o kılıftan flip-flap versiyonu var tadından hiç yenmez :)

edit: açık uygulamalara gelince, bendeki mail trafiğine kolay kolay ulaşabileceğinizi sanmıyorum, bunun yanında facebook,Skype,Tumblr, vb sosyal medya uyguları sürekli açık hiç kapatmam, bunlara ek olarak wifi, gprs, Trustgo security, vs sürekli açıktır :)

Gzx tarafından 18/Mar/13 16:38 tarihinde düzenlenmiştir

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Ayrıca eğer alırsan otomatik ekran parlaklığını kapat o çok şarj yiyor 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

yorumlardan çıkarttıgım sonuç.kullanıcının yüzünü güldürüyor.verilen paranın hakkını sonuna kadar veriyor.alınması gereken en iyi telefon.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

bu yorumların üstüne yarın hemen alıyorum.renk olarakta titanıum düşünüyorum.

Toplam Hit: 5144 Toplam Mesaj: 67